Имам два въпроса към теб.Ти гледал ли си някои от тия полуфинали и виждал ли си някога мач и топка на живо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от B.GrahamОсвен това другари, джея /или по точно гея/ не купува, а продава.И не съдии, а титли.Справка миналогодишната която продаде именно на Насето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от B.GrahamОсвен това другари, джея /или по точно гея/ не купува, а продава.И не съдии, а титли.Справка миналогодишната която продаде именно на Насето.Life won't wait for you.
Коментар
-
Вярно бе прав си;справка поста ти за мача с Родопа.Абе ти да не се казваш ТОШКО бе,че едно време имаше един виц за тримата Тошковци дето разсмива ли света.Честно казано имам приятели чорбарчета и наи се кефиме с тях като им покажа твоите литературни произведения за съдиството в БГ И ЕУ страшни са
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97Срещнали се Наско Сираков и ормаджиев.Наско му казал догодина със сигурност сме пак в шампионската лига.След последвалия тъп и неразбиращ поглед на джея пояснил.Купуваме по един от Барса,Вердер и Челси и готово.Да обаче пък ние купуваме още трима Българи и със сигурност ще вземем 31титла.На ехидната усмивка на Наско пояснил.Последните трима съдии които не съм купил бе Насе.
Коментар
-
Веси, Веси - Подуене не купува ни мачове, ни садии. Само дето всеки мач им бутат дузпа, два селски отбора, на които гостуваха, им излязоха с юношите (същите срещу ЦСКА скочиха на кръв), а трети им домакинства в... София.
Фордов - с вашият миналогодишен късмет щяхме и купата на УЕФА да вземем. То е лесно да се докопаш до пролетни мачове, като ти се падат винаги най-слабите възможни отбори. То не бяха Униекум, не бяха ПетрЖалка, не бяха Киево (които сега са пълна трагедия, ама се пробваха в... Шампионска лига (?!?!?) ), не бяха Сиони...
Вярно е, че Подуене играха чак пролетта миналият сезон, вярно че сега играят в групите на Лигата, но вярно е и друго - и миналият сезон и този ПОДУЕНЕ НЯМА НИТО ЕДНА ТОЧКА СРЕЩУ СТОЙНОСТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОР. Лесно е да се правите на мъже срещу Уникум и Сиони, ама като излезете срещу Шалке, Вердер, Барселона, Челси? Резултатите ги знаете 7 мача, 7 загуби.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamОсвен това другари, джея /или по точно гея/ не купува, а продава.И не съдии, а титли.Справка миналогодишната която продаде именно на Насето.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Като рекорд досега намерих представянето на Спартак Москва през 2002 - 2003г.
Valencia Esp Liverpool Eng 2-0 1-0
FC Basel Sui Spartak Moscow Rus 2-0 2-0
Spartak Moscow Rus Valencia Esp 0-3 0-3
Liverpool Eng FC Basel Sui 1-1 3-3
Liverpool Eng Spartak Moscow Rus 5-0 3-1
Valencia Esp FC Basel Sui 6-2 2-2
Това означава 6 мача, 6 загуби, голова разлика 1:18
Само 4 гола трябват на отбора от Подуене в последния им мач, за да напише наистина част от историята на ШЛ!!!
Продължаваме да мечтаем...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97Срещнали се Наско Сираков и ормаджиев.Наско му казал догодина със сигурност сме пак в шампионската лига.След последвалия тъп и неразбиращ поглед на джея пояснил.Купуваме по един от Барса,Вердер и Челси и готово.Да обаче пък ние купуваме още трима Българи и със сигурност ще вземем 31титла.На ехидната усмивка на Наско пояснил.Последните трима съдии които не съм купил бе Насе.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар