IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчослепецов - мога да ти кажа само едно - ако тъпият Черепов не беше разбил отборът миналата зима и не беше ви подарил титлата, може би нямаше да продължим от тая група, но и нямаше да се оставим да ни бият всички като тъпани. Миналата година опаткахме като таласъми Леверкузен и Ливърпул, същият състав, натрупал още една година опит не би останал без точки в ШЛ, пък който ще да е в групата ни.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
      а то пък вашто едно участие....мани мани. това не е олимпиада бе хора. това е комерсиален турнир. не е важно само да участваш
      Жорка, не мисля че комерсиалният момент е пропуснат от Левски тази година...
      Факт е че с този състав на повече няма как да разчитаме...
      Ама ся кат Ви слушам с импа, направо ще повярвам че ако бяхте на нашето място щяхте да разпарчатосате И Челси и Барса, а па Вердер направо щяхте да ги откажете от футбола....
      ЕФтини спорове на ми се водят, просто смятам че малко попреигравате с плюенето...
      Успехи Вам чорбета
      последното е добронамерено ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Да, на крива ракета космосът и пречи - затова ЦСКА бие редовно европейски шампиони, а Подуене хленчи, че им се паднала тежка група.

А на последният "турски гяур" Бешикташ изпълнителният директор на ЛЕВСКИ (?!?!?) Педерастко Сираков пожела успех срещу Българският ЦСКА.
        Нещо да кажеш по въпросът?

Аз ще кажа - надявам, че няма задгробен живот, защото ако Апостолът гледа отнякъде, ще му се прииска да не беше се раждал.

Коментар

• ИмператорЧе, първо ще започна с последното ти изречение - ти си последния човек който може да ми каже как ще "викам на баба си"!!!
          Що се отнася до отбора на Септемврийско знаме, верно е "достойно" отпадна от турския гяур - и то на 2 пъти с по 0-3. Далеч по достойно е да паднеш от Галата с 0-3 отколкото от Барса с 0-2 спор няма!!! Останалите ти комплексарски коментари изобщо не мисля да ги оспорвам, просто ще ти припомня вица за ракетата и космоса!!!

Коментар

• Жоро Лексов - преди мачът ЦСКА постигна важна победа на баскетбол, а Дучето и компания бяха в залата. Никой ли не предполага, че фойерверките са били за това?

Веси - ако според теб са глупост законите на физиката, според които гравитацията влияе на телата и съществата и според които и човеците могат да загубят равновесие и да паднат на земята, то няма за какво да говорим.
            Обясни ми как Валю Илиев задържа селският нападател, при положение, че ръката му не бе в покой дори за част от секундата. Между другото вий имате много играчи, командировани в Смолян - тоя сигурно беше някой от тях. Типично за подуенци в такива ситуации е да гледат да се проснат в наказателното, вместо да се опитат да се преборят за топката.

Коментар

• Стенли, от Бешикташ отпаднахме достойно. Многомилионната турска селекция никога нямаше да ни отстрани, ако не беше един португалски мръсник със свирка на първият мач. Галатасарай също не е случаен отбор. Хайдук ги отстранихме - нещо, което не може да се каже за мачовете на Подуене с Антверпен, Беверен, Олимпия (на два пъти) и... не помня всички смешници, които са ви пердашили. Всеки отбор допуска загуби от по-слаби съперници, дори и най-великите - иначе футболът щеше да е безмислен, но това при вас е традиция.
              И всъщност не проумявам защо ни натяквате постоянно Хайдук. Бихме и отстранихме, макар и трудно. Те и Уникум май ви биха миналата година, така че...

А "Цецка" можеш да викаш на бабата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
                Първоначално изпратено от Императорът
                Между другото снощният мач показа огромна разлика не само в класите между Подуене и Европа, но и в цивилизоваността. Докато играчите на Барселона излязоха на теренът с логото на УНИЦЕФ на екипите си, феновете на Подуене издигаха плакати с пречупени кръстове.
                За пореден път ФК Подуене ни накара да се срамуваме, че сме Българи.
                Ами може би се гордееш с лумпените дето правеха заря отвън на стадиона.То страшна гордост.Няма да ти припомням,че вие така и не стигнахте до Европа защото пак ще започнеш да пишеш глупости за съдииството и късмета
                и кво лошо има в зарята? може някой да си е празнувал рожденния ден ))) Но дори и да се е радвал за Барса, пак не виждам нищо лошо. Барса ми е любим отбор. Гледал съм им мач на Камп ноу. Левски са отбора които най не обичам. Е, когато любимия ми отбор бие най омразния ми....кво да правя????? да плача ли?

Коментар

• Не ми се връща да го търся но последната глупост беше как валю илиев играел балет в Смолян

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Между другото снощният мач показа огромна разлика не само в класите между Подуене и Европа, но и в цивилизоваността. Докато играчите на Барселона излязоха на теренът с логото на УНИЦЕФ на екипите си, феновете на Подуене издигаха плакати с пречупени кръстове.
                    Ами може би се гордееш с лумпените дето правеха заря отвън на стадиона.То страшна гордост.Няма да ти припомням,че вие така и не стигнахте до Европа защото пак ще започнеш да пишеш глупости за съдииството и късмета

Коментар

• а то пък вашто едно участие....мани мани. това не е олимпиада бе хора. това е комерсиален турнир. не е важно само да участваш

Коментар

• Намерил кой да се срамува, че е българин! Интересно защо не се срамуваше след мачовете на ЦЕЦКА с Хайдук К(Н)ула, с Бешикташак, с Галатасарай, с Омония и т.н.... И така и не мога да разбера защо изобщо намесвате ЦСКА когато коментирате представянето на Левски. Може би защото вашето от(б)орче отдавна приключи с участието си, което впрочем си е традиция в последните 10 години.

Коментар

• И кое от казаното от мен е невярно и инфантилно?
                          А можеш ли да ми кажеш с коя реплика съм те обидил?

Коментар

• Не разбирам защо въпросите ги примаш като обида,просто твоите размисли много ми приличат на маолетния ми син.Тои също не е виждал топка и мач на живо но обича да дава мнения защото така пишело в интернет.Колко до обидите погледни си постовете

Коментар

• Между другото снощният мач показа огромна разлика не само в класите между Подуене и Европа, но и в цивилизоваността. Докато играчите на Барселона излязоха на теренът с логото на УНИЦЕФ на екипите си, феновете на Подуене издигаха плакати с пречупени кръстове.

Коментар

• Ами гледал съм да... последният го помня добре.
                                Самият факт, че ми отговаряш с неуместни лични нападки е доказателство, че съм прав и просто няма друг начин да ми отвърнеш.

Коментар

Working...
                                X