Колчослепецов - мога да ти кажа само едно - ако тъпият Черепов не беше разбил отборът миналата зима и не беше ви подарил титлата, може би нямаше да продължим от тая група, но и нямаше да се оставим да ни бият всички като тъпани. Миналата година опаткахме като таласъми Леверкузен и Ливърпул, същият състав, натрупал още една година опит не би останал без точки в ШЛ, пък който ще да е в групата ни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от joro lex-aа то пък вашто едно участие....мани мани. това не е олимпиада бе хора. това е комерсиален турнир. не е важно само да участваш
Факт е че с този състав на повече няма как да разчитаме...
Ама ся кат Ви слушам с импа, направо ще повярвам че ако бяхте на нашето място щяхте да разпарчатосате И Челси и Барса, а па Вердер направо щяхте да ги откажете от футбола....
ЕФтини спорове на ми се водят, просто смятам че малко попреигравате с плюенето...
Успехи Вам чорбета
последното е добронамерено ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Да, на крива ракета космосът и пречи - затова ЦСКА бие редовно европейски шампиони, а Подуене хленчи, че им се паднала тежка група.
А на последният "турски гяур" Бешикташ изпълнителният директор на ЛЕВСКИ (?!?!?) Педерастко Сираков пожела успех срещу Българският ЦСКА.
Нещо да кажеш по въпросът?
Аз ще кажа - надявам, че няма задгробен живот, защото ако Апостолът гледа отнякъде, ще му се прииска да не беше се раждал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ИмператорЧе, първо ще започна с последното ти изречение - ти си последния човек който може да ми каже как ще "викам на баба си"!!!
Що се отнася до отбора на Септемврийско знаме, верно е "достойно" отпадна от турския гяур - и то на 2 пъти с по 0-3. Далеч по достойно е да паднеш от Галата с 0-3 отколкото от Барса с 0-2 спор няма!!! Останалите ти комплексарски коментари изобщо не мисля да ги оспорвам, просто ще ти припомня вица за ракетата и космоса!!!
Коментар
-
Жоро Лексов - преди мачът ЦСКА постигна важна победа на баскетбол, а Дучето и компания бяха в залата. Никой ли не предполага, че фойерверките са били за това?
Веси - ако според теб са глупост законите на физиката, според които гравитацията влияе на телата и съществата и според които и човеците могат да загубят равновесие и да паднат на земята, то няма за какво да говорим.
Обясни ми как Валю Илиев задържа селският нападател, при положение, че ръката му не бе в покой дори за част от секундата. Между другото вий имате много играчи, командировани в Смолян - тоя сигурно беше някой от тях. Типично за подуенци в такива ситуации е да гледат да се проснат в наказателното, вместо да се опитат да се преборят за топката.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Стенли, от Бешикташ отпаднахме достойно. Многомилионната турска селекция никога нямаше да ни отстрани, ако не беше един португалски мръсник със свирка на първият мач. Галатасарай също не е случаен отбор. Хайдук ги отстранихме - нещо, което не може да се каже за мачовете на Подуене с Антверпен, Беверен, Олимпия (на два пъти) и... не помня всички смешници, които са ви пердашили. Всеки отбор допуска загуби от по-слаби съперници, дори и най-великите - иначе футболът щеше да е безмислен, но това при вас е традиция.
И всъщност не проумявам защо ни натяквате постоянно Хайдук. Бихме и отстранихме, макар и трудно. Те и Уникум май ви биха миналата година, така че...
А "Цецка" можеш да викаш на бабата си.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97Първоначално изпратено от ИмператорътМежду другото снощният мач показа огромна разлика не само в класите между Подуене и Европа, но и в цивилизоваността. Докато играчите на Барселона излязоха на теренът с логото на УНИЦЕФ на екипите си, феновете на Подуене издигаха плакати с пречупени кръстове.
За пореден път ФК Подуене ни накара да се срамуваме, че сме Българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътМежду другото снощният мач показа огромна разлика не само в класите между Подуене и Европа, но и в цивилизоваността. Докато играчите на Барселона излязоха на теренът с логото на УНИЦЕФ на екипите си, феновете на Подуене издигаха плакати с пречупени кръстове.
За пореден път ФК Подуене ни накара да се срамуваме, че сме Българи.
Коментар
-
Намерил кой да се срамува, че е българин! Интересно защо не се срамуваше след мачовете на ЦЕЦКА с Хайдук К(Н)ула, с Бешикташак, с Галатасарай, с Омония и т.н.... И така и не мога да разбера защо изобщо намесвате ЦСКА когато коментирате представянето на Левски. Може би защото вашето от(б)орче отдавна приключи с участието си, което впрочем си е традиция в последните 10 години.
Коментар
-
Между другото снощният мач показа огромна разлика не само в класите между Подуене и Европа, но и в цивилизоваността. Докато играчите на Барселона излязоха на теренът с логото на УНИЦЕФ на екипите си, феновете на Подуене издигаха плакати с пречупени кръстове.
За пореден път ФК Подуене ни накара да се срамуваме, че сме Българи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар