Първоначално изпратено от ход
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКолчослепецов - мога да ти кажа само едно - ако тъпият Черепов не беше разбил отборът миналата зима и не беше ви подарил титлата, може би нямаше да продължим от тая група, но и нямаше да се оставим да ни бият всички като тъпани. Миналата година опаткахме като таласъми Леверкузен и Ливърпул, същият състав, натрупал още една година опит не би останал без точки в ШЛ, пък който ще да е в групата ни.
Императоре, с пълно право можеш да заведеш дело срещу доктора си.
Коментар
-
“Не вярвам, че Левски може да направи нещо. За мен няма съмнение, че Барса ще спечели. Сигурен съм обаче, че българския шампион ще се бори с всичките си сили и каталунците трябва да бъдат готови за битка. Отборът на Станимир Стоилов играе последния си домакински мач в Лигата и ще иска да зарадва феновете си, така че на Барса няма да бъде лесно. Лвески е обичан много в България и това ще му даде още повече сили” казва Стоичков.
къде виждаш пожелание тук?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И кога, Фордов, е пожелал успех на Барса? Каза, че според него Барселона ще победи - изказа мнение за изходът от мачът, не пожелание. Забравяш как беше при феновете ви при гостуването ви в Барселона. И защо реши, че е циганин?
Стоичков е №1 завинаги и вие нищо не можете да направите по въпросът, пък ако щете да се пукнете от злоба.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДа, на крива ракета космосът и пречи - затова ЦСКА бие редовно европейски шампиони, а Подуене хленчи, че им се паднала тежка група.
А на последният "турски гяур" Бешикташ изпълнителният директор на ЛЕВСКИ (?!?!?) Педерастко Сираков пожела успех срещу Българският ЦСКА.
Нещо да кажеш по въпросът?
Аз ще кажа - надявам, че няма задгробен живот, защото ако Апостолът гледа отнякъде, ще му се прииска да не беше се раждал.
Коментар
Коментар