IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ход
    Първоначално изпратено от Императорът
    Можеш да си сигурен, Ходов, че не се кланяме на Подуенец.
    Сигурно. Но не е важно на кой, поне си признаваш ,че вечно сте наведени.
    недей така!те са славният отбор-убиец на шампиони....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Можеш да си сигурен, Ходов, че не се кланяме на Подуенец.
      Сигурно. Но не е важно на кой, поне си признаваш ,че вечно сте наведени.

Коментар

• Можеш да си сигурен, Ходов, че не се кланяме на Подуенец.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• на бай брадър

Коментар

Смей се, Ходов, смей се....
            На вас цяла Европа ви се смее вече.

Нека всички се поклоним на Разбербатващият и нададем бойният вик:

РАЗБЕРБАТВАЩО ТРЪШВАНЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е !!!!
            Не разбрах на кого пак ще се кланяте?

Коментар

• не е истина какви неща прочетох тук......такава злоба,просто не е за вярване....жалко..

Коментар

• Смей се, Ходов, смей се....
                На вас цяла Европа ви се смее вече.

Нека всички се поклоним на Разбербатващият и нададем бойният вик:

РАЗБЕРБАТВАЩО ТРЪШВАНЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е !!!!

Коментар

• Бербата пак бележи в Европа. Евала.

Леверкузен - Тотнъм 0-1

Коментар

• tuk sum.tuk sum ama mi trqbva kolega ochen

Коментар

Колчослепецов - мога да ти кажа само едно - ако тъпият Черепов не беше разбил отборът миналата зима и не беше ви подарил титлата, може би нямаше да продължим от тая група, но и нямаше да се оставим да ни бият всички като тъпани. Миналата година опаткахме като таласъми Леверкузен и Ливърпул, същият състав, натрупал още една година опит не би останал без точки в ШЛ, пък който ще да е в групата ни.
                      Смех...смех...смех
                      Императоре, с пълно право можеш да заведеш дело срещу доктора си.

Коментар

• Ще може ли да се гледа по някой канал Тотнъм?
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Българският срам - антирекордът на Уевски: http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=295794

Коментар

• “Не вярвам, че Левски може да направи нещо. За мен няма съмнение, че Барса ще спечели. Сигурен съм обаче, че българския шампион ще се бори с всичките си сили и каталунците трябва да бъдат готови за битка. Отборът на Станимир Стоилов играе последния си домакински мач в Лигата и ще иска да зарадва феновете си, така че на Барса няма да бъде лесно. Лвески е обичан много в България и това ще му даде още повече сили” казва Стоичков.

къде виждаш пожелание тук?

Коментар

• И кога, Фордов, е пожелал успех на Барса? Каза, че според него Барселона ще победи - изказа мнение за изходът от мачът, не пожелание. Забравяш как беше при феновете ви при гостуването ви в Барселона. И защо реши, че е циганин?

Стоичков е №1 завинаги и вие нищо не можете да направите по въпросът, пък ако щете да се пукнете от злоба.

Коментар

Да, на крива ракета космосът и пречи - затова ЦСКА бие редовно европейски шампиони, а Подуене хленчи, че им се паднала тежка група.

А на последният "турски гяур" Бешикташ изпълнителният директор на ЛЕВСКИ (?!?!?) Педерастко Сираков пожела успех срещу Българският ЦСКА.
                                Нещо да кажеш по въпросът?

Аз ще кажа - надявам, че няма задгробен живот, защото ако Апостолът гледа отнякъде, ще му се прииска да не беше се раждал.
                                Ти що не коментираш как циганина Стоичков пожелава успех на Барса, а не на Левски?

Коментар

Working...
                                X