IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А имаш предвид кога са го гонили ли?
    Ами точно покрай смяната на президентите той се гласеше да е на мястото на Чики Бгеристайн. После детската им школа щеше да води .. и полека лека ... - ето го в София да пере парите на мутрите , да ръси простотии, да ме обижда публично и да ни дърпа отбора надолу.

Коментар

• какво има да не рабираш приятелю? Още си спомням как беше намеркал за смяна Божилов в мача със Словения - ако го беше извадил 2 минути по-рано като нищо отивахме на равен в софия!
      едно и 2 ли са?! то е приказка, поведение безпардонщина - може ли да върти 60 ! души в национала - ние да не сме Китай по население.
      А колко излагации пред чужди журналисти и т.н.
      Още му помня едно изказване - преди да ни стане треньор и покрай смяната на президентите в Барса си правеше устата да поеме Барса. Тогава Куман правеше фурор с Аякс. Та нашия вика :
      "Аз и Куман да поемем Барса" ...... да си чул Куман да каже - Аз и стоичков да поемем нещо си?
      Иначе ми е много мъка за горното щото му се надявах на глупака.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
        ...От Барса го изгониха за некадърност, а ние си го търпим да ни тегли като камък надълбокото.

???????????????????????????????????????

Коментар

• Момчета, пичове и прекрасни създания! Да си кажа болката по казуса стоичков ми се прииска.
          Карам си тази сутрин детето на училище и чувам по радиото, че венеца на творението бил казъл :
          1) на Каролев - "Богатите взимат решения, бедните само слушат и гласуват!"
          2) НДСВ объркал с групировка ( тук грешката е спорна )
          3) набедил Панайотов за далавери, после се оказало че имал предвид Герджиков та му се наложило да се извинява - като обърка тактиката на националния не се извинява, само гордо носи "вината".

ЦСКА завинаги, но Стоичков трябва да се озапти и да му се покаже, че добрия футболист си е само добър футболист (т.е. нищо и половина) докато не докаже обратното. А нашия май се дъни здраво на изпита.

П.С. :Каролев страшно се обидил на изказването ноооо.... Защото не бил беден видите ли!
          Аз се чудя на следващия мач на националите как да се докопам до това непрекъснато позорящо ни недоразумение - Стоичков. От Барса го изгониха за некадърност, а ние си го търпим да ни тегли като камък надълбокото.

Коментар

• Да - и скоро в английският ще навлезе цветистият наш глагол "Разбербатвам".

Разбербатващо-о-о-о-о тръшване-е-е-е-е-е !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, Бербата пак се е развихрил :-) Гол и 2 асистенции...

Коментар

• Двубоят ще се запомни и с истинската карнавална атмосфера, която създаде публиката и на двата отбора към Димитър Бербатов. След негово технично изпълнение целия стадион започна да скандира неговото име в средата на второто полувреме. Упражнението се повтори и в 76 минута, когато българският нападател бе заменен от Мидо. Тогава над 22 хиляди зрители станаха на крака да го изпратят.

ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ - ЕВАЛА, МИТКО !!!!

Коментар

• И подуенци се фукат че са ги отстранили !!!! Срам !!!

Коментар

• Киево са последни Импе. Реджина има 15 спечелени точки, но и 15 наказание.

Коментар

• Та къде е "великият" Киево, който отстранихте, за да влезете в групите? И какъв турнир ШАМПИОНСКА ЛИГА е това, щом в него участва отбор, който миналата година е 8-и в първенстното си, а тая 19-ти?
                      Стенли - Бешикташ НИКОГА нямаше да ни отстрани, ако не беше безогледната и брутална помощ на садиите, особено първият мач. Мръсният португалец беше най-добрият играч на турците и им свиреше така, все едно са му обещали цял харем ханъми. Да му умрат децата, дано.

Коментар

• Малка справка за убиеца на гиганти и по точно за убиеца на убиеца на гиганти - Бешикташак:

Класиране:

1. Тотнъм 9 т.
                        2. Динамо (Б) 4 т.
                        3. Брюж 2 т.
                        4. Байер 1 т.
                        5. Бешикташ 0 т.
                        ОТБОР М П Р З Г. Р. Т
                        1. Интер 12 9 3 0 25:13 30
                        2. Палермо 12 9 0 3 26:16 27
                        3. Рома 12 8 2 2 26:8 26
                        4. Ливорно 12 5 4 3 13:11 19
                        5. Аталанта 12 4 5 3 19:18 17
                        6. Емполи 12 3 7 2 11:9 16
                        7. Удинезе 12 4 4 4 13:12 16
                        8. Сиена 12 4 5 3 12:13 16
                        9. Катания 12 4 4 4 16:24 16
                        10. Лацио 12 5 3 4 19:11 15
                        11. Каляри 12 2 8 2 11:11 14
                        12. Месина 12 3 5 4 16:19 14
                        13. Сампдория 12 3 4 5 17:17 13
                        14. Торино 12 2 5 5 7:16 11
                        15. Милан 12 4 4 4 11:12 8
                        16. Парма 12 2 2 8 12:25 8
                        17. Асколи 12 0 5 7 6:16 5
                        18. Фиорентина 12 6 1 5 19:14 4
                        19. Киево 12 0 4 8 9:19 4
                        20. Реджина 12 4 3 5 12:16 0

Заб.: Милан започва този сезон с пасив от 8 точки заради скандала с манипулиране на резултатите в италианското първенство през миналия, Лацио с -3, а Фиорентина и Реджина с -15. Една точка от актива на Сиена е отнета поради финансови нередности в клуба.

Коментар

• Ми то тука сме си така... от доста време...
                          ... жалка работа...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Докъде стигнахме?Да се подиграваме един на друг кой е по-по-най-слаб.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Първоначално изпратено от ход
                              Първоначално изпратено от Императорът
                              Можеш да си сигурен, Ходов, че не се кланяме на Подуенец.
                              Сигурно. Но не е важно на кой, поне си признаваш ,че вечно сте наведени.
                              Не - вие се навеждате на всеки - видяхме 5 доказателства за това в последно време.
                              А пред Си-Ес-Кей пет пъти са се привеждали ДЕЙСТВАЩИ ЕВРОШАМПИОНИ.

ДА.
                              Малка справка за убиеца на гиганти и по точно за убиеца на убиеца на гиганти - Бешикташак:

Класиране:

1. Тотнъм 9 т.
                              2. Динамо (Б) 4 т.
                              3. Брюж 2 т.
                              4. Байер 1 т.
                              5. Бешикташ 0 т.

П.С - Направете си изводите какво хоро щеше да играе отбора на Септемврийско знаме в групите на УЕФА. За другите групи към момента дори не може и да си мечтае!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                                Първоначално изпратено от Императорът
                                Можеш да си сигурен, Ходов, че не се кланяме на Подуенец.
                                Сигурно. Но не е важно на кой, поне си признаваш ,че вечно сте наведени.
                                Не - вие се навеждате на всеки - видяхме 5 доказателства за това в последно време.
                                А пред Си-Ес-Кей пет пъти са се привеждали ДЕЙСТВАЩИ ЕВРОШАМПИОНИ.

ДА.

Коментар

Working...
                                X