Емос - знаем в кой отбор играят 3-4 цигани и ти знаеш... знаем също, че това не е ЦСКА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
http://sportni.bg/?tid=40&oid=974309
Както би казал фолк фурията и учител по кавал Бареков: "ИМАМЕ НОВИНА"!!!
Да помахаме за сбогом на Божков"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
По глупава линя на поведение от цитираната не мога да измисля.
Тя не се споделя на практика от никого. Пример - ето императора в схватките си с оракулите на "Левски" и вуду магията винаги им обръща внимание че ланшните им успехи с които толкоз се гордеят са в голяма степен резултат на случайност и като така не могат да бъдат основание за гордост.
Ако някой мисли че националните не са .... Един Мартин Петров имаме , пардон имахме, другото беше случайност.
Да се радваш на незначителните упехи е начина да отдалечиш значителните.
Първоначално изпратено от ходПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ СЪС ЗЛОБАТА И ДА СЕ РАДВАМЕ НА УСПЕХИТЕ МАКАР И НЕЗНАЧИТЕЛНИ. НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ.
Коментар
-
Мнението ми за Стоичков съм споделял не веднъж тук - най-великия БГ футболист, и пълен провал като треньор.
Зачудих се кога са го гонили...Казваш гласеше се...канел се...щял.....
Ако си ходил в музея на Барса или просто в Барселона, ще разбереш, че Стоичков никога не може да бъде изгонен от този град и този (повече от) клуб.
За поведението му в България съм абсолютно съгласен с теб. И аз съм много разочарован от него - най-вече за това, че обслужва интересите на футболни мениджъри и мутри. Прав си и много жалко, но...факт.
Коментар
Коментар