IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мамка му как тъпо заваля...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз мисля,че само Боримиров не е много вчас,иначе другите може и да са стреснати,но играят що-годе.Дано успеят да се отърсят от шока и да покажат футбол!

Коментар

• Само оня глупак Ангелов играе добре.

Коментар

• Нямам пристрастия към някой отбор,но мисля,че е правилно да подкрепяме българите във всичко,при всяко начинание,а случаят е именно такъв,нали?

Коментар

• Българин съм, ама какво недей така - Роналдиню се гаври с вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              Колеги,недейте така,българи сме!Както и да се представя Левски,имайте предвид,че играе срещу Барселона!Нека ги подкрепим всички!
              Абе и ние играхме срещу еврошампиона миналата година и като гости ги бихме, а тези сини имитатори май ще падат с много и там и тука

Коментар

• Колеги,недейте така,българи сме!Както и да се представя Левски,имайте предвид,че играе срещу Барселона!Нека ги подкрепим всички!

Коментар

• смях, смях и пак смях

Коментар

• Е пет минути издържа отбора... сега се почва

Коментар

• Императоре недей така, и ти си Българин,знам го.

Коментар

• Дано греша, ама като слушам интервютата на подуенци, лошо им се пише. Само разправят как за тях било важно че участват, че резултатът няма значение... а Петков почти видимо трепереше. Имам чувството, че вече са намазали кръстчетата с Фастум гел и дупетата с вазелин...
                        Дано така само ми се струва.

Коментар

• Айде наште. Къде сте бе .........няма да боли много....

Коментар

• за скалпери мача също не е лош
                            3;0-6
                            4+:0- 2 подсигуряване

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach
                              Аз заложих на равен и утре ще съм богат.
                              Блазе ти. за парите който с лека ръка подари на нашия син президент

Коментар

• Аз заложих на равен и утре ще съм богат.

Коментар

Working...
                                X