IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
    Горкия Мечо-как го нахокаха
    Ринче, аз мисля, че тук се учим да общуваме, а не да се ругаем и нагрубяваме неоснователно...

Не се притеснявай за Мечо..., той е добряк по душа и сърце, пък и винаги може да намери утеха, защото знае как да я получи! ето, ти вече си наполовина хлътнала по него - и нощес ще го сънуваш по някое време... (запомни ми думичките)

Иначе, ако ме питаш, шаблонните отговори - не винаги постигат очакваният ефект. С цялото ми уважение към дамите, много от ТЯХ разчитат на басните, които се разпространяват в НЯКОИ женски "общества"...

Мисля, че много от мъжете държат на истинският човек до себе си - в лицето на жената-реалистка, която няма скрупули да говори по никоя тема от живота (ни)...

На Вал се извинявам, защото късно зацепих, че може да има такава реакция (грубичко от моя страна), но все пак - това е моето самоопределение. Успехи - сигурен съм, че ще откриеш този, който ще постъпва така, както на теб, самата - ти се иска... Усмихни се - и върви напред!

Усмихнете се дами, един мъж ви пожелава приятна вечер - ОЩЕ един, освен тоя, когото ще прегърнете тая вечер!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ето, признавам си:
      Идвам да поспамя малко.

Къде е ловджийката, която всъщност борави с оловото като рибар?

Май не беше ринаа, а ТНТМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
        Пардон! Трия кофтите преводи.

п.п.Не, че има значение, но Джес не е ли от мъжки пол?
        Жена е май.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          От доброто си сърце страдам
          Тъй,тъй,нищо-човек така си калява характера,като му се карат.Поне знам,че е приятелско пошляпване.

Коментар

От доброто си сърце страдам
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Съжалявам, не разбрах, че искаш ръкопис от точно определена колежка

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                мечо..., нямам нищо против теб, ама що все така, ве?.... трудно хващаш нещата в дълбочина, беееее! Баси...

Не схващаш ли ТЪНКОСТТА, че.... (обяснявам подробно за пореден път, моля те, внимавай и - ако е необходимо, си води бележки...)..., мен не ме интересува точно какво е написано в някаква тетрадка на дъщеря ти, ако това НЕ Е от въпросната дама?

А вероятно не е! Скрий се с тая тетрадка...
                Съжалявам, не разбрах, че искаш ръкопис от точно определена колежка
                tnm

Коментар

Аз го имам, малката го е преписала отнякъде с химикал в една тетрадка. Джес е права. По хубав е от оригинала.
                  мечо..., нямам нищо против теб, ама що все така, ве?.... трудно хващаш нещата в дълбочина, беееее! Баси...

Не схващаш ли ТЪНКОСТТА, че.... (обяснявам подробно за пореден път, моля те, внимавай и - ако е необходимо, си води бележки...)..., мен не ме интересува точно какво е написано в някаква тетрадка на дъщеря ти, ако това НЕ Е от въпросната дама?

А вероятно не е! Скрий се с тая тетрадка...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
                    И аз съм го чела в по-добър превод, но не мога да го намеря.
                    Аз го имам, малката го е преписала отнякъде с химикал в една тетрадка. Джес е права. По хубав е от оригинала.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      Казвам истината.
                      Ти не я разбираш - и отиваш също към тъпанарките.
                      Казвам го - както Христос е изгонил свинете.
                      По-добре към тъпанарКИТЕ/защо само в женски род/,които се държат човешки.Благодаря за класифицирането,което правиш-твоето мнение,надявам се ,се зачита тук!

Коментар

Ама на теб удоволствие ли ти доставя да обиждаш?Или си си грубиян и това ти е нормалното състояние.Или провокираш?
                        http://youtu.be/fZcs1SHVbz0
                        tnm

Коментар

• Stinkfoot.
                          http://www.youtube.com/watch?v=kf8TM4CIk5g

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                            Любимо стихотворение, макар от няколкото превода на български този да не е най-добрия
                            Надолу не открих нещо по-ценно в мненията... Мога ли да те помоля нещо: ако имаш възможност (и желание, разбира се) - би ли ми изпратила (може и на лични) - по - успешен, според теб превод?

Моят коментар за успешен превод се свежда до възможности на преводача - до това - той/тя, освен да познава много добре езика на поета, но също - самият преводач - и да бъде своего рода поет...

Коментар

Ама на теб удоволствие ли ти доставя да обиждаш?Или си си грубиян и това ти е нормалното състояние.Или провокираш?
                              Казвам истината.
                              Ти не я разбираш - и отиваш също към тъпанарките.
                              Казвам го - както Христос е изгонил свинете.

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                                Дамите, драги ми Манков, не пърдят. Те освобождават газове. Също така не се и оригват, а храносмилат. Всички отделителни функции при една дама влизат изцяло в сентенцията "Хубав човек лоши работи не държи"!

И да разплискам още малко мъдри мисли. Мъжете не са от Марс, а жените не са от Венера. Всичко е въпрос на поведенчески стериотипи за силния и слабия, пардон нежния пол. Иначе всеки се ражда ревящ, насран, оригващ се, пърдящ, мрънкащ, в един момент усмихнат, в следващия безпричинно кисел, щото не му се обръща внимание или кофичката му не е достатъчно зелена. Да не забравя, че всички си откриват стърчащите неща по тялото, т.е момченцата откриват едно в повече и по-еластично. Едва след това женският поведечески модел втълпява на момиченцето, че емоционалността й е вродена, плачът е женски приоритет, а мрънкането е простено поради месечен хормонален дисбаланс. Мъжът пък е силен, не плаче, не говори, а действа (некои действат мускулно, други умствено). В интелигентна среда се възпитава да въздържа емоциите си, да е рационален и комбинативен (понякога дори се получава). Та затова цинизмът при мъжа се толерира, щото не може непрекъснато да се държиш като стрида и да не избие от някъде. Само раслите в саксия робуват сляпо на стереотипи.
                                Та за толерантността и търпимостта, дето каза по-долу... Толерантният човек, разбира, приема и уважава различното.Там където няма толерантност, се налага да има търпимост. Ако и второто го няма, нещата излизат от цивилизования тон и става някак си тъпо, че и неприятно даже.
                                Това е реалистично, ама кой ти гледа реално случващите се неща? А кой пък се отнася преди всичко - самокритично, преди да подходи критикАРСКИ?

БравоС, моето момиче, имаш хъс и си супер! Карай през просото, без да се обръщаш назад! Целувки от мен!

(сега ще чета дискусията назад, но и това ми стига, за да съм на гребена на вълната, щом зная, че има дами, които мислят реалистично! Толкова малко ми трябва понякога, за да се заредя с положителна енергия, колкото и отвлечено да е това понятие... )

Приятна вечер, да ти припомня, че не трябва да слизаме до нИчие нивО..., въпреки че аз не го мога..., все се уча (не че търся практически уроци, де..., отново се оплетох... )

Коментар

Working...
                                X