IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я стига с извиненията, моля.

Казааме за Sweet - а некой да каже нещо за Slade?
    Това ще ви е по-познато:
    http://www.youtube.com/watch?v=-QlsqyxUkro

А дали това ви напомня на крив/прав ток?
    http://www.youtube.com/watch?v=9m-loYwaCJI
    Last edited by vmаnkov; 20.09.2011, 23:44.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Извинявай... Прекалих. Спирам се.
      На мен няма какво да ми се извиняваш. Аз нямам проблем с това.

Както се казва - действай умерено, за да не губиш аудитория.
      Ето, днес чета, че на една участничка 19 годишната дъщеря е чела от форума. Помисли си по този въпрос. А не става да слагаш червени точки на определени постове.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Аз ти пускам вчера "Суит" ти не ги разпозна,а"Смоуки са им подгряващата група.Значи Космо ти си 65-67набор.Познах ли?
        Да - позна за възраста. Лека нощ Ви казвам че и утре сме на работа и обичайно всички полудяват в дните преди празници та ще е добре да сме починали добре..

Коментар

• Аз ти пускам вчера "Суит" ти не ги разпозна,а"Смоуки са им подгряващата група.Значи Космо ти си 65-67набор.Познах ли?
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Ти хубаво пишеш кавото виждаш (дано не започнеш и каквото помиришеш), но разгони (в смисъл - изгони!!!) женските и скоро ще си останем пет човека тук да обсъждаме дължината на космите в ушите си.
            Ще видиш тогава какъв Космо-навт си. Lost in space.
            Извинявай... Прекалих. Спирам се.

Коментар

Не съм бе човек... Живота е гаден.. Просто пиша каквото виждам.
              Ти хубаво пишеш кавото виждаш (дано не започнеш и каквото помиришеш), но разгони (в смисъл - изгони!!!) женските и скоро ще си останем пет човека тук да обсъждаме дължината на космите в ушите си.
              Ще видиш тогава какъв Космо-навт си. Lost in space.

Коментар

• Бате Пешо компилацията е уникална... Благодаря... Особенно Смоуки ме развълнуваха искренно... За пореден път показа отличен вкус...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Изкарваш се по черен от дявола, а всички (почти) ти се кланят
                  Не съм бе човек... Живота е гаден.. Просто пиша каквото виждам.

Коментар

При тоя тип жени има един характерен момент който всеки път ми доствя върховно удоволствие, което изплаща всичките вложени по вечери и сандалки средства - това е характерният момент когато добре намазаният им с крем Нивея сфинктер поддава и почва интересната част от секса с подобен тип жени... Имам един приятел (казвал съм Ви за него, голямо е животно) вика - аз златотърсачките не им давам да ми правят свирка, аз ги чукам в главите да им дойде акъл... Гледката е малко противна, текат едни лиги по очите (преди няколко месеца стнах неволен свидетел на въпросното чукане) - ... нема да Ви разпрвям, че рискувам някой от хипер моралистите да получи асма... Ама какво ли не правят девойките за да живеят в Лозенец и някой да ги издържа финансово.... Жалко, че подобни гюбрета удрят по репутацията на всички жени...

Изкарваш се по черен от дявола, а всички (почти) ти се кланят
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Прегледай и другите песни които ти пратих по рано и се пренеси в едни други времена....

Еййй да бе.. Извинявай. Забарвих.. Веднага отивам...

Коментар

Бате Пешо кажи не съм ли добар? Щракваш с пръсти, пускаш вълшебната песен и аз изскачам... Като духа от бутилката
                        Прегледай и другите песни които ти пратих по рано и се пренеси в едни други времена....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Къде е космонавта???
                          http://www.youtube.com/watch?v=kPbKNQrPSQQ

Бате Пешо кажи не съм ли добар? Щракваш с пръсти, пускаш вълшебната песен и аз изскачам... Като духа от бутилката

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Мда...
                            Има ги и такива случаи. Не са и малко даже.

Тея тъпи жени, възпитани от тъпите си баща и майка, си мислят, че щом имат добра физика, всичко останало им е наред.

Като по-малък ми се повръщаше от такива; сега съм свикнал и не моа а си спра даже погледа върху тях.
                            По-интересно ми е да наблюдавам кварталните кучета. Наистина.

При тоя тип жени има един характерен момент който всеки път ми доствя върховно удоволствие, което изплаща всичките вложени по вечери и сандалки средства - това е характерният момент когато добре намазаният им с крем Нивея сфинктер поддава и почва интересната част от секса с подобен тип жени... Имам един приятел (казвал съм Ви за него, голямо е животно) вика - аз златотърсачките не им давам да ми правят свирка, аз ги чукам в главите да им дойде акъл... Гледката е малко противна, текат едни лиги по очите (преди няколко месеца стнах неволен свидетел на въпросното чукане) - ... нема да Ви разпрвям, че рискувам някой от хипер моралистите да получи асма... Ама какво ли не правят девойките за да живеят в Лозенец и някой да ги издържа финансово.... Жалко, че подобни гюбрета удрят по репутацията на всички жени...

Коментар

• Къде е космонавта???
                              http://www.youtube.com/watch?v=kPbKNQrPSQQ

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                като става дума за аскюу , истинска случка ......
                                уникално красива барманка в една кръчма на центъра , зяпам аз със отворена уста и точещи се лиги, а тя се обръща към мен и казва :
                                - ко ма бляуаш уа хърльо?
                                а съм от оня край и им разбирам диалекта, та моментално ми минаха секви мераци
                                Мда...
                                Има ги и такива случаи. Не са и малко даже.

Тея тъпи жени, възпитани от тъпите си баща и майка, си мислят, че щом имат добра физика, всичко останало им е наред.

Като по-малък ми се повръщаше от такива; сега съм свикнал и не моа а си спра даже погледа върху тях.
                                По-интересно ми е да наблюдавам кварталните кучета. Наистина.

http://www.youtube.com/watch?v=YLIy2t-KAc0
                                Volume UP!
                                Last edited by vmаnkov; 20.09.2011, 22:45.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X