IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Пичага е човека.
    Имах предвид Любен Дилов баща, а не неговото недоносче-син.
    Last edited by vmаnkov; 20.09.2011, 22:32.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Момчета любовта е сериозен финансов въпрос и те тука е форумо дет требе да се обсъждат те тия въпроси.Колкото по голяма е любовта толкова повече кинта требе.
      Та въпросо ми как да инвестирам в нещо което с времето си губи стойността?Та нали срещу кинта мое си имам най актуалното за моменто.Плащаш чукаш и чао Гергино.
      Ех ех...
      Как пробваш да ни пробваш...

Кинти и любоф: кой туй?

Знамо, знамо
      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Ейййй, няма да се сетя сега точно, но Любен Дилов (фъфльото - казано приятелски), ме скъса с една мисъл в своя книга, нещо такова беше: " Цинизмът - са доспехите на романтичния рицар... Вечер ги оставям до леглото си, но..., като ставам по нужда - често се спъвам в тях..."

Трябва да потърся точния цитат...
        Пичага е човека.
        Относно това - я виж за (или прочети) нещо от Васил Цонев (да, от фамилията "Баща ми бояджията").
        Last edited by vmаnkov; 20.09.2011, 22:22.
        Свободен във виелицата.

Коментар

• Момчета любовта е сериозен финансов въпрос и те тука е форумо дет требе да се обсъждат те тия въпроси.Колкото по голяма е любовта толкова повече кинта требе.
          Та въпросо ми как да инвестирам в нещо което с времето си губи стойността?Та нали срещу кинта мое си имам най актуалното за моменто.Плащаш чукаш и чао Гергино.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen
            Една русенка разправяла на друга . Запузнах съ с идин софиенец,молятисъ искаши дъ мъ ибе в устата ....а,аа Мерси му казвам аз на тъквъз любоф
            едно време целувахме по устата и еб...ме п@..те,а сега обратното.
            А за спора дали всеки иска да се върне назад в младостта:
            Младостта е основното ястие,а старостта десерта
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              ...но това няма да стане, поне докато една жена не почне да "боготвори" истински мъжа до себе си, което ще го накара и той да има специфичното отношение към единствената...

Така де, аз пак се отплеснах във фантазии...
              Хубави отплесвания...

Но... боготверенето иска силово въздействие.
              Хъмм...
              Та мъжът силово може да покаже на жената, че (иска да) я боготвори.
              След това, в зависимост от женската особа, нещата може и да тръгнат към взаимовъзгаряне

То ест влюбването е механика.
              Свободен във виелицата.

Коментар

Чшш, младежи!?.

Що се праите на толкуз цинични? Не се правете на цинични, щот не става без да сте.

Аз мога да бъда циничен, но вие само се правите.
                Но бъдете, а не се правете, лош вкус е.
                Така мисля.

......
                Ейййй, няма да се сетя сега точно, но Любен Дилов (фъфльото - казано приятелски), ме скъса с една мисъл в своя книга, нещо такова беше: " Цинизмът - са доспехите на романтичния рицар... Вечер ги оставям до леглото си, но..., като ставам по нужда - често се спъвам в тях..."

Трябва да потърся точния цитат...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• като става дума за аскюу , истинска случка ......
                  уникално красива барманка в една кръчма на центъра , зяпам аз със отворена уста и точещи се лиги, а тя се обръща към мен и казва :
                  - ко ма бляуаш уа хърльо?
                  а съм от оня край и им разбирам диалекта, та моментално ми минаха секви мераци
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Чшш, младежи!?.

Що се праите на толкуз цинични? Не се правете на цинични, щот не става без да сте.

Така мисля.
                    +1 !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      .... и като сега помня отгора : "Можие. но да не ва находя..." - и дои сега колегата го спуквам от майтап със тази фраза...
                      ШЪ тЪ убия, Ве Космо, направо се скъсах от смях!

Оооох, тук е наистина голямо шоу!

СъниТУ, ШЪ ви черпи за това, че сте толкова земни и откровени...

В интерес на истината, медалът има и друга страна: забелязал съм, че не всички вицове харесват на жените, особено, когато визират нечии качества, нехарактерни за гилдията. Приемат ги като намек, подигравка, а колко по-леко биха се решавали нещата, ако дамата подхожда непредубедено и сама види хумора в човешките преживявания! Все пак, за това се иска (може би) поне малко самокритичност, а това качество не е присъщо на богините от Олимп... Малко им трябва на хората, за да се разбират, но това няма да стане, поне докато една жена не почне да "боготвори" истински мъжа до себе си, което ще го накара и той да има специфичното отношение към единствената...

Така де, аз пак се отплеснах във фантазии...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Чшш, младежи!?.

Така мисля.

И ей сега ще ви преведа една мисъл, която май е свързана с моето оплюване (да, оплювам ви) и много ми харесва:
                        (въхх, нема я книгата наоколо, цитирам по спомен):
                        "Когато отидеш в неверието и цинизма си към хората до последната бездна - връщането от нея назад е хуморът."
                        Фазил Искандер.
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Хъмм.
                          Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Не ния не сме я ползвали за друго (или айде да кажа не сме я ползвали за друго преди да се оака)... Просто се напи (ама една от тия много говорешите всезнаещи и еманципирани жени....) и се осра.... Това ме подсеща веднъж в Хасково (преди има 7-8 години), сме се напили като говеда в Гурковата къща и пред Планета Пайнер ни дръпнаха едни платени момиченца, а ние така се бяхме докарали че естествено поискахме нестандартен секс и като сега помня отгора : "Можие. но да не ва находя..." - и дои сега колегата го спуквам от майтап със тази фраза...

Много готин лаф!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Тя тая не се е насрала или както по културному вече в темата - дефекирала от пиене. От друго се е изпуснала. Вратата й не се е затваряла добре.
                              Не ния не сме я ползвали за друго (или айде да кажа не сме я ползвали за друго преди да се оака)... Просто се напи (ама една от тия много говорешите всезнаещи и еманципирани жени....) и се осра.... Това ме подсеща веднъж в Хасково (преди има 7-8 години), сме се напили като говеда в Гурковата къща и пред Планета Пайнер ни дръпнаха едни платени момиченца, а ние така се бяхме докарали че естествено поискахме нестандартен секс и като сега помня отгора : "Можие. но да не ва находя..." - и дои сега колегата го спуквам от майтап със тази фраза...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Космо,пробвай - чаша за уиски с две-три бучки лед 70мента,30 пинаколада кокос,5-10мастика.Много приятен коктейл на вкус ,въпреки че има вид на сапунка.СВАЛЯ ГАЩИ
                                Ще пробвам макар че малко лекичък ми изглежда и малко е нестандартна комбинация (мастиката по принцип е миризливо питие и трудно се съвместява с други). Бих го пробвал и веднага но нямам Пина колада... А тя трябва да е и кокос като гледам рецептата..

Коментар

Working...
                                X