IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Много ги назнайваш ...ника ти трябва да е не TNM ,a TNT

http://www.youtube.com/watch?v=OgSt_QiumVc
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
      А ако сте трима, т.е. имате дете ? Пак ли ще им посочиш вратата ? Човешките взаимоотношения са много сложно нещо !
      Разбира се.Но човек внимава на кого предлага и кой му предлага.Аз по начало с набедени за красавици и кифли не съм си лягал.И никога не си лягам с жена щото съм закъсал.Когато човек е толкова закъсал има едни други жени.Детето си е мое и ще се грижа за него и ще си го обичам.Майка му обаче или престава да хленчи и мърмори или през вратата.Ма много обичам да знаеш да ми искат пари за парцалки и козметика и молове.За такова нямам който иска да си изкара.Аз имам пари за жилище обзавеждане коли данъци храна сметки и бензин.Другото не ме интересува.Не съм се женил за лакове гримове и други подобни простотии които правят жената на маймуна.Това е уточнено отдавна още преди женитбата и когато нямаше предбрачни договори.И беше бременна.Тя каза какво иска и аз казах.Не е имало противоречия.Няма и до ден днешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Елемента захар е най важния от Менделеевата таблица
        ... Когато става въпрос за шоколад, съпротивата е безсмислена
        http://bg-bg.facebook.com/photo.php?...type=3&theater
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          ...Когато реших да се женя обясних ясно че няма да влача никой на гърба си и не осигурявам лесен и безоблачен живот.Това са два вола теглещи една каруца.Единия изобщо и да не си помисля че няма да тегли и ще живее на чужд гръб.Всички мои приятели с голямата любов го закършиха.Едни лигли глезли едни приказки ти си длъжен да осигуриш това онова.При мен няма такива капризи.А са ми казали а съм посочил вратата моментално.Кифли не търпя.
          А ако сте трима, т.е. имате дете ? Пак ли ще им посочиш вратата ? Човешките взаимоотношения са много сложно нещо !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Биохимия, най-обикновена биохимия!

Само че не феромони, а хормони. В човешкият организъм щъкат няколко хормончета, които ни карат да бъдем щастливи. Един от тях е серотининът. Има една формула, по която се определя нивото му: ниво на серотинин = височина на звука + позитивна нагласа + тоналност+ темпо + приятни асоциации /в резултат на фантазия/.

Друго едно такова хормонче е ендорфина /ооообичам тъмен шоколад/ За неговото ниво не знам да има формула, но то се повишава при решаването на даден проблем, при приятно общуване, споделяне, при писане на стихове...

Така че, приятната компания във виртуалното пространството пак е в състояние да повлияе на организма ти и да разбута Менделеевата таблица в него - от разстояние.
            Много ги назнайваш ...ника ти трябва да е не TNM ,a TNT
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

ооообичам тъмен шоколад

Елемента захар е най важния от Менделеевата таблица
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Това втората част от превода ти ли е?

Сигурен съм, че преподавателят ти по физиология не ти е казал нищо за влиянието на феромоните във виртуалната сфера... Много ще е виртуално това влияние, също и както при други наши фантазии във виртуалното пространство...
                Биохимия, най-обикновена биохимия!

Само че не феромони, а хормони. В човешкият организъм щъкат няколко хормончета, които ни карат да бъдем щастливи. Един от тях е серотининът. Има една формула, по която се определя нивото му: ниво на серотинин = височина на звука + позитивна нагласа + тоналност+ темпо + приятни асоциации /в резултат на фантазия/.

Друго едно такова хормонче е ендорфина /ооообичам тъмен шоколад/ За неговото ниво не знам да има формула, но то се повишава при решаването на даден проблем, при приятно общуване, споделяне, при писане на стихове...

Така че, приятната компания във виртуалното пространството пак е в състояние да повлияе на организма ти и да разбута Менделеевата таблица в него - от разстояние.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Щом си търсач на силни усещания, АКО ще биеш отбой, препоръчвам ти да се влюбиш в пълната противоположност на описваната от теб жена, т.е. с: НЕадекватни реакции, да се смее, когато ти си ядосан, да не е готина, да е зла и най-вече - да не се поддържа...

Ето в такава ОПРЕДЕЛЕНО ще ти е трудно да се влюбиш....
                  Да се влюбиш.Колко глупаво и наивно звучи.Добре че трае не повече от месец.Любовта е финансов въпрос и женско оръжие.Момчета не се подавайтена емоции струва скъпо.И на жена на която не можеш да слугуваш бии дузпата веднага.Аз съм правил тази грешка веднъж в живота си.И ме зарязаха на едно много романтично място Пернишката гара.Но това ме отрезви и после много жени го отнесоха.Когато реших да се женя обясних ясно че няма да влача никой на гърба си и не осигурявам лесен и безоблачен живот.Това са два вола теглещи една каруца.Единия изобщо и да не си помисля че няма да тегли и ще живее на чужд гръб.Всички мои приятели с голямата любов го закършиха.Едни лигли глезли едни приказки ти си длъжен да осигуриш това онова.При мен няма такива капризи.А са ми казали а съм посочил вратата моментално.Кифли не търпя.

Коментар

• Добро утро,

Покрай честните и демократични преброявания на бюлетини, из главата ми зе да се върти една песничка

Поздрави
                    http://youtu.be/ZHKRtM8UlRU

Купи ми, мамо, топ

Купи ми, мамо, топ, топ ми купи.
                    Купи ми, мамо, топ да убия Ленчето
                    що ме мене остави.

- Купи ми, мамо, топ, топ ми купи.
                    Купи ми, мамо, топ да убия Гошето
                    гдето ми взе Ленчето

Купи ми, мамо, топ, топ ми купи.
                    Купи ми, мамо, топ да убия себе си
                    дет` изпуснах Ленчето.

Няма да ти купя топ, няма, няма.
                    Няма да ти купя топ, щото ний
                    се бориме за мир и разоръжаване.

Купи ми, мамо, влак, влак ми купи
                    да настигна двамата да им еба мамата
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Хмм ...,

фуча с метлата из нет-я и гледам неква местна буля станала "Гласът на България", че аз не ги запондря тия передавания.

'арно пее наистина, с тая бленда може да спре някой трен в движение сякаш - хихи

Тия верно тук ги вадят кат' от конвейра вече да ги потаковам у такованката. Поздравче за ТНМ-това, за дет' ни светна ламБите за феромоните:

http://vbox7.com/play:1466966c6b <-- наша буля

http://vbox7.com/play:a1cf7be6 <-- оринългълдътъ ( дано тъй се пише )

П.П. Спрартов, аз бая се пазя от таквиз неща, еле па ако откажеш на жена, а на мИня често ми се е случвало. Ела гледай ко ста'а .... брой се за бъдещ трупясник

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        ... подобно женско същество. После да си навра муцуната и аз в нея изотзадзе и да и направя демонстративно: "Смрък-смрък" - рязко и за по-малко от секунда да видя как ще се почуства? Все едно някой пес те души, епаси ... ...
                        Най-много да изпита спонтанен оргазъм след което да те обвини в опит за изнасилване
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Парфюмът ти е много силен и не могат да уловят тънкият мирис на феромоните ти
                          Това беше шега. Феромоните почти нямат миризма, но действат на едни рецептори, които се намират в носната кухина. Твърде вероятно е парфюмът, който използваш да съдържа някакви синтетични феромони. Чувам, че напоследък доста се използват в парфюмерията. Така че, дамите около теб несъзнателно правях "Мх, мх", защото това, което има в парфюма ти провокира рецепторите в носа им. Ако подсмърчането е едно, то ще е по-дълбоко, а двете са по-плитки и това, което са поели остава точно в носа /не слиза към белите дробове/- каквато е целта. Получава се нещо като условен рефлекс.
                          Но това е само предположение от моя страна
                          Забавното е, че поне от 1 година спрях да ползвам парфюми, освен при по-особен повод и определено не се офунтявам, демек да смърдя от 5 метра. Ся къпя натюр - хихи

Но почти 50% кат' се разминаваме и ми правят този дразнещ звук, вече взех да свиквам с него, ама ми бърка в личното пространство - хихи

П.П. Някой път съм си мислел ( по-рано кат' се дразнех и ако случайно съм в нерва ) да хукна да настигна подобно женско същество. После да си навра муцуната и аз в нея изотзадзе и да и направя демонстративно: "Смрък-смрък" - рязко и за по-малко от секунда да видя как ще се почуства? Все едно някой пес те души, епаси ...

Ама, не съм още толкоз изпростял ( или поне така си мисля ) и само мислено ми е минавало
                          Last edited by marandi; 25.10.2011, 01:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie Разгледай мнение
                            Зарко, не знам феромони ли са, какво са..ама една жена - като видиш, че има адекватни реакции, като видиш, че се смее на нещата, на които се смееш, като видиш, че е готина, добра, поддържана и т.н.
                            Ми то в такива жени не е трудно да се влюбиш.

Аз бях доскоро в такава фаза, ама май ще бия отбой, че мацката се оказа от такъв ранг, че нашите чалгарки не боб, ами не знам какво да ядат.
                            Щом си търсач на силни усещания, АКО ще биеш отбой, препоръчвам ти да се влюбиш в пълната противоположност на описваната от теб жена, т.е. с: НЕадекватни реакции, да се смее, когато ти си ядосан, да не е готина, да е зла и най-вече - да не се поддържа...

Ето в такава ОПРЕДЕЛЕНО ще ти е трудно да се влюбиш....
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Имах много готин преподавател по физиология. Той казваше, че понякога една не особено красива жена може да има силно магнетично излъчване. И продължаваше, че това е най-обикновена биохимия. Всичко се дължи на феромоните, които тя отделя и които са привлекателни за даден мъж. Същото важи и за мъжете.
                              Това втората част от превода ти ли е?

Сигурен съм, че преподавателят ти по физиология не ти е казал нищо за влиянието на феромоните във виртуалната сфера... Много ще е виртуално това влияние, също и както при други наши фантазии във виртуалното пространство...
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059164909]ТНМ,

досадно е, когато се разминавам с девойки/жени и прочие от вашия пол, постоянно да чувам едно подсмъркване веднага след себе си, т.е. да хванат "въздушната" струя. Поне го правете по-дискретно, а не толкова шумно, че понякога ( много рядко, но и аз съм нервен ) и като чуя след себе си "Мх, мх ..." и ми иде ....

П.П. От чисто любопитство, че гледам си "навътре" с материала. Защо най-често са 2 пъти бързи вдишвания и по-рядко само едно?

Идеи ....? [/QUOTE

Парфюмът ти е много силен и не могат да уловят тънкият мирис на феромоните ти
                                Това беше шега. Феромоните почти нямат миризма, но действат на едни рецептори, които се намират в носната кухина. Твърде вероятно е парфюмът, който използваш да съдържа някакви синтетични феромони. Чувам, че напоследък доста се използват в парфюмерията. Така че, дамите около теб несъзнателно правях "Мх, мх", защото това, което има в парфюма ти провокира рецепторите в носа им. Ако подсмърчането е едно, то ще е по-дълбоко, а двете са по-плитки и това, което са поели остава точно в носа /не слиза към белите дробове/- каквато е целта. Получава се нещо като условен рефлекс.
                                Но това е само предположение от моя страна
                                Last edited by tnm; 24.10.2011, 23:50.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X