IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Имах много готин преподавател по физиология. Той казваше, че понякога една не особено красива жена може да има силно магнетично излъчване. И продължаваше, че това е най-обикновена биохимия. Всичко се дължи на феромоните, които тя отделя и които са привлекателни за даден мъж. Същото важи и за мъжете.
    ТНМ,

досадно е, когато се разминавам с девойки/жени и прочие от вашия пол, постоянно да чувам едно подсмъркване веднага след себе си, т.е. да хванат "въздушната" струя. Поне го правете по-дискретно, а не толкова шумно, че понякога ( много рядко, но и аз съм нервен ) и като чуя след себе си "Мх, мх ..." и ми иде ....

П.П. От чисто любопитство, че гледам си "навътре" с материала. Защо най-често са 2 пъти бързи вдишвания и по-рядко само едно? За бързо вдишване през носа визирам, може да го отренираш пред комп-а и да чуеш какъв досаден звук се чува, дори да нямаш хрема

Идеи ....?
    Last edited by marandi; 24.10.2011, 23:25.

Коментар

Имах много готин преподавател по физиология. Той казваше, че понякога една не особено красива жена може да има силно магнетично излъчване. И продължаваше, че това е най-обикновена биохимия. Всичко се дължи на феромоните, които тя отделя и които са привлекателни за даден мъж. Същото важи и за мъжете.
      Зарко, не знам феромони ли са, какво са..ама една жена - като видиш, че има адекватни реакции, като видиш, че се смее на нещата, на които се смееш, като видиш, че е готина, добра, поддържана и т.н.
      Ми то в такива жени не е трудно да се влюбиш.

Аз бях доскоро в такава фаза, ама май ще бия отбой, че мацката се оказа от такъв ранг, че нашите чалгарки не боб, ами не знам какво да ядат.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Прочетох поста ти, но аз за такива неща ( което си написал ) си "мълча"

П.П. Иначе, когато навлизаше и-нет около 2000 г. една камара познати се изпожениха по него време, чрез запознанство оттам. После навлязоха троловете и злобата и ебаха майката на пейзажа. Но в ония години беше най-романтичния период за и-нет. Уви, за малко ...., но още си спомням с усмивка за него период
        Аз направо с дяволита усмивка си спомням за този период
        През 2000 залюбих едно девойче от Американския колеж, 2,5 години изкарахме.
        Запознахме се в интернето :-)
        Имаше и tough моменти, ама бяха як купон тия години.

Коментар

Без да съм учил такива науки от личен опит си мисля че човека арно хортува.Точно така е.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Добре е, че си ми направила и превод...
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

П.П. Иначе, когато навлизаше и-нет около 2000 г. една камара познати се изпожениха по него време, чрез запознанство оттам. После навлязоха троловете и злобата и ебаха майката на пейзажа. Но в ония години беше най-романтичния период за и-нет. Уви, за малко ...., но още си спомням с усмивка за него период
              Аз не си мълча за никои неща - това мисля - това казвам.
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...да, но "виртуалните свалки и говоренето" - включени в поста ти, биха могли да бъдат прелюдия към реалния секс, нЪл..., или си на друго мнение? ... (не зная по какъв точно механизъм, но нещата с някои се случват...)

Та, сещаЙ се...

Last edited by marandi; 24.10.2011, 22:58.

Коментар

Химия, по-скоро биохимия. Добри нива на андростерон и куполин. Важно условие също е вомероназалния орган и хипоталамуса.да функционират нормално
                  С една дума и хората се ловят на феромонови уловки/каквито са лентичките за ловене на мухи/

Добре е, че си ми направила и превод...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...да, но "виртуалните свалки и говоренето" - включени в поста ти, биха могли да бъдат прелюдия към реалния секс, нЪл..., или си на друго мнение? ... (не зная по какъв точно механизъм, но нещата с някои се случват...)

Та, сещаЙ се...
                    Химия, по-скоро биохимия. Добри нива на андростерон и куполин. Важно условие също е вомероназалния орган и хипоталамуса.да функционират нормално
                    С една дума и хората се ловят на феромонови уловки/каквито са лентичките за ловене на мухи/
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Сорка,

че ви се намесвам във виртуалните свалки. До колкото си спомня Русата ми киферица, чисто еволюционно - сексът е бил "открит" доста милки като години, преди говоренето.

Та, сещайте се. Повече какво и по-малко какво ....

Чиърс на бебетата!

Та, сещаЙ се...

Коментар

...........
                        Сексът, моето момиче, НЕ Е ИЗНУДВАНЕ НА ПАРТНЬОРА. Сексът НЕ Е И ТЪРСЕНЕ НА ПРЕИМУЩЕСТВА и поставяне на партньора в позиция "да мучи"... Сексът е нещо друго. Оставям сама да си отговориш на въпроса "Какво представлява сексът?" .......
                        Сорка,

че ви се намесвам във виртуалните свалки. До колкото си спомня Русата ми киферица, чисто еволюционно - сексът е бил "открит" доста милки като години, преди говоренето.

Та, сещайте се. Повече какво и по-малко какво ....

Чиърс на бебетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Специален поздрав за теб
                          http://www.youtube.com/watch?v=RPgd5Vc6dAE
                          Много откровени признания....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ба, аз да съм подложил с баклава, не мое ма уплаши ко ще и нимфоманска мамброзия да е пила
                            http://youtu.be/U9tmz286s2A
                            Специален поздрав за теб
                            http://www.youtube.com/watch?v=RPgd5Vc6dAE

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Що бе Пешо ???
                              Едната мучи, а другата блее ли...накрая...

Чичата ако ще да кукурига.Проблема си е нейн.Щом е решила да се преструва

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                                Жална Ви мама ако дамата е пила Senstra Тогава Вие ще мучите
                                Това би трябвало да е никчето на дама...

Не схващам какво се опитваш да ни кажеш. Смятам, че във форумите защитаваме мненията си с достатъчно думи, за да убедим останалите в нашата теза.

По горната причина, разбира се почваме предположения...

Ще мучим - би трябвало да означава - че ще се чувстваме като бикове (в обора за разплод), ли?

"Жална НИ мама" - би трябвало да означава, че някой (дамата) търси "пълно превъзходство", дори бих казал - реванш за нещо: обида, неочаквани действия от партньор, пренебрежение, недостатъчно оценяване...

Сексът, моето момиче, НЕ Е ИЗНУДВАНЕ НА ПАРТНЬОРА. Сексът НЕ Е И ТЪРСЕНЕ НА ПРЕИМУЩЕСТВА и поставяне на партньора в позиция "да мучи"... Сексът е нещо друго. Оставям сама да си отговориш на въпроса "Какво представлява сексът?"

Все пак, имаш право на мнение, а то - както виждам е достатъчно непоколебимо.

Приятна вечер и внимавай с мученето (на крава в овулация, която въртейки опашка - опитва да прими бика..., или да му постави втори чифт рога... )...

Коментар

Working...
                                X