IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    На младини и при мен беше същото ...
    Докат не дочета, нема заспиванка .. ся напрао не кушмар некакъф ...
    ...
    Аз си купих Kindle с намерение да се върна към четенето, че и при мен го има това явление... Два дни вече го мъкна навсякъде с мен, "гачи" ли имам време, както и да е...
    Бях студент като открих един автор, няколко нощи си спомням, че четях в коридора седнал на шкафчето за обувки, щото съквартирантите ме бяха натирили там да не им светя по цяла нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
      Напротив точно заради възрастта си е. Просто тези години от живота са най-хубави. Вие за това и така се сближихте тук около спомените по онова време. Сигурен съм, че ако имаш възможност да замениш ФИНАНСОВИТЕ си постижениея с това да си пак на 20, няма да откажеш. Дори и да значи да почнеш пак от нулата. Чувал съм го от доста успели хора и затова ми е направило впечатление. Така че не ти вярвам.
      Значи, доста сложен въпрос ми задаваш.
      Оставяме настрана ФИНАНСОВИТЕ постижения.

Гледаме други неща, които са довели до каквито и да е постижения в моя живот.
      Ако трябва да стана отново на 20 и да живея в сегашната среда - твърдо бих отказал. Ако сега започна отново съзнателния си живот, то аз след години няма да стана човекът, който съм сега. Средата в момента е на много ниско ниво. (без да се обиждаш)
      От друга страна, бих искал да бъда по-млад, защото това автоматично ще свали годините на моите близки, приятели и те ще станат по-здрави и няма да ги мисля. Аз, да благодаря на Бога, съм доста здраво копеле и най-много на 10 години една настинка да хвана, така че в личен план здравето ми засега не е на дневен ред и това не ме кара да искам да бъда по-млад.

Говориш за пейките, 5лева и младото момиче - Сега може да подлъжеш от 10 момичета едно за тази младежка романтика и то, ако се е накъркала или напушила. По мое време - от 10 10 ще се натискат с теб по пейките. Дори, ако имаш 30 лева, ще започне да те гледа подозрително момичето.

Та в общи линии - минусите да бъда отново на 20 години СЕГА са много повече от плюсовете.

Успех ти желая.

Коментар

• мастика с шопска
        пробвай домати с много чесън , много ситно нарязан копър и зехтинец и халба таратор в добавка
        ако знаеш що мастика изпива тва
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Казваш истината и ясно заявяваш че си против двойния стандарт. Такава позиция вярно, че следва да бъде обругана в живия живот.

Очаквах обаче, че в анонимен форум би следвало да получиш признание, тъй като никой нищо не губи ако те подкрепи.

От друга страна колкото повече присъстваш, толкова повече твои фенове се осмеляват да те подкрепят. Което е хубаво.

Поздрави
          http://youtu.be/Atg0m-2uxU8
          Здрастеее, бандО! Уфффф, че проблеми...., но сега е вече гот - какво прави човек, когато има налице: домати, краставици, червени чушки, лук, сирене и зехтин? Шопска салата, разбира се... + маааалко мастика... = на удоволствие (при липса на друго)...

Това е вариант за разпускане, въпреки че сега ще скочи някой, за да ме заклейми за пиянството и шофирането след това... Добре де, ама нали няма да шофирам, а само СПОДЕЛЯМ тук усещания... Абе, вЪри че доказвай, имаш ли точно сестра на ниските, или - по-високи топки... Да не продължавам, а да се концентрирам върху цитата: Мечоала-балев, наистина вярвам, че чувствата извират от дълбините на душата ти, а това наистина е хубаво! Сериозен съм: вие така чудесно се допълвате, че дори ползвате като цитат БИСЕРИ, изказани от другия. Приятно е да се регистрират такива чудесни взаимоотношения на такъв етап от виртуалните ни изяви...

Мечоала-балев, нали това е точно тезата на СъниТУ: нейното мнение е по-различно. В тоя смисъл, всички я ПОДКРЕПЯМЕ и ПРИЗНАВАМЕ, както самият ти казваш - в анонимният ни форум... , изказвайки малко по-различно мнение (не толкова извисено духовно, но все пак я подкрепяме: ВИЖ КОЛКО МНЕНИЯ ИМА В НЕЙНАТА ТЕМА - и никой не мисли да я бойкотира, нито същата да остане в забвение...)...

Радвам се за вас и още веднъж го казвам: добре е, че заедно със СъниТУ ще ловите "високите топки" (израз, използван успешно от теб, за да ме "унизиш", който милата НИ Съни така хубаво прегърна, за да "срази" своите опоненти...,

...а в края ще ти подскажа, без да се ангажирам със сигурност, че СПОРЕД МЕН ще имаш ОЩЕ по-голям успех, ако я поздравиш с ето това прекрасно изпълнение: http://vbox7.com/play:738894ad&al=2&vid=5108520

Колко са трудни понякога диспутите тук:човек трябва да си отваря очите "на четири", но ти не ми обръщай внимание, карай си през просото и вероятно ще имаТЕ успехи. Пожелавам ви ги! Ще чакаме радостни новини!

Приятна вечер!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            При мен е обратното - хвана ли книга, осъмвам с нея. Мога да чета цяла нощ без да ми се доспи. После имам някои трудности при изпълнение на преките се служебни задължение. Едни книги чета за първи път, други препрочитам с удоволствие - всичко зависи от нуждите и емоционалното ми състояние. Имам си любима книга, която чета независимо от това как се чувствам. Два пъти я скъсвах от четене, сега съм взела луксозно издание с кожена подвързия.
            На младини и при мен беше същото ...
            Докат не дочета, нема заспиванка .. ся напрао не кушмар некакъф ...
            ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Виж ти, за добро утро, к'во си ...натворил )
              Преди да изчезна, 2 реда, че повече трудно ще схванеш

Прав си, има нещо мъжко - държанието ми е по-мъжко от на много "мъже" тук, затова и няма как да ви се харесам )

И престани с ...полюциите(или спам го наречи) по мой адрес!

Чисти си мивката и се радвай на живота
              Казваш истината и ясно заявяваш че си против двойния стандарт. Такава позиция вярно, че следва да бъде обругана в живия живот.

Очаквах обаче, че в анонимен форум би следвало да получиш признание, тъй като никой нищо не губи ако те подкрепи.

От друга страна колкото повече присъстваш, толкова повече твои фенове се осмеляват да те подкрепят. Което е хубаво.

Поздрави
              http://youtu.be/Atg0m-2uxU8
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Зависи за какво ще я използваш
                За vmаnkov вече се разбра, че ще си прави калъф
                И да съм в постоянен оргазъм?
                Не, не ме убивай!
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                  Абе,въпреки всичко птичата е най-издръжлива
                  Зависи за какво ще я използваш
                  За vmаnkov вече се разбра, че ще си прави калъф
                  Last edited by tnm; 20.09.2011, 15:50.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Кожа от щраус. От крокодил също става /сега остава да се появи някой от WWF:/.
                    Онуфри, tnm имаше предвид птичата кожа на щраус или крокодил.

Като се събудиш и с ужас установиш, че до теб лежи некъф навлек, щраус или крокодил, вземи му поне птичата кожа...
                    Свободен във виелицата.

Коментар

Кожа от щраус. От крокодил също става /сега остава да се появи някой от WWF:/.
                      Абе,въпреки всичко птичата е най-издръжлива
                      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Кожа от щраус. От крокодил също става /сега остава да се появи някой от WWF:/.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Май птичата кожа беше...
                          Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Коя ше да е тая кожа, че да си поръчам обувки от нея?...
                            Абе,и аз не я знам коя е,ама съм чувал,че има такава...и е специално за обувки
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              ................
                              Макар, че ако си туря ръка на сърцето и мен ми се иска да изкарам още веднъж някои от малдежките моменти.. Много е приятна тази лекота която изпитват малдите хора - света е красив, тялото ти е красиво, ти си щастлив, не мислиш за нищо важно или застрашаващо твоя или на околмните живот.. Света е шарен един такъв- красив е автобус 94, красив е пазара, красиво е НДК, красиви са двете плевенски първокурскички в съседната стая, красива е любовта, приятен е вятъра, водката е сладка, дори бирата е сладка, имаш 10 лв. но те са равни на 1 000 сега..... Ейййййй...
                              Предимствата на годините между 18 и 26/7 са, че ангажиментите и отговорностите не са натежали и свободното време е много. Другото са глупости. Единственото нещо, за което може човек да съжалява са пропуснатите възможности да направиш нещо, което си е заслужавало - било то пътуване, шляене, е...не и пр. Никоя добра възможност не трябва да се изпуска, щото време не се връща, а свободното време може да се окаже кът.
                              За красивото тяло си прав, ама не съвсем. С времето просто усилията да изглежда човек добре са значително по-големи. Пък и не всички млади са били красиви - присъстващите разбира се се изклюват

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                ...а някои видове кожа направо нямат скъсване
                                Коя ше да е тая кожа, че да си поръчам обувки от нея?...
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X