If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
М даааа работа на женурята е с подут корем да шетат между печката масата и мивката.
И да се грижат за домашните любимци,прасето ,съпруга и градината.И да слагат киселото зеле,и да го претакат,че и да го пресекат после.А - и компоти и туршии и...............т.н.И да ходят на работа.
Не можеш, ЩоТ си жена - и Ше стоиш в куФнята! ТолкоЗ!
Ама - ха! Сссяка вечер - Се тВа ШТИ обяснявам!
ЖИнитИ - стоят в къщи - на котлона! Не на лап-топчето! Правят салатка и сервират ракийката, после стоят "диван-чапраз" и прислужват на висшите организми...
НИ сЪ научихтИ, тУй - женорята - ДЕ точно ви е мястото!
Ако щеш се учи! Приятна вечер!
М даааа работа на женурята е с подут корем да шетат между печката масата и мивката.
Нека "мъжкарската" сила бъде с теб, Оби Оне Канопе! Както казах, толерантност е разбиране, приемане и уважение на това, с което не си съгласен. Търпимост е да НЕ фраснеш субекта, с който не си съгласен... Аз гледам да проявявам толерантност. Ти се опитай да проявяваш търпимост. Та така...
Те не фрега, ma va fancullo! Ако искаш частен разговор, давай с мацката на лични. Иначе що да не мога си изкажа мнението по въпроса
Не можеш, ЩоТ си жена - и Ше стоиш в куФнята! ТолкоЗ!
Ама - ха! Сссяка вечер - Се тВа ШТИ обяснявам!
ЖИнитИ - стоят в къщи - на котлона! Не на лап-топчето! Правят салатка и сервират ракийката, после стоят "диван-чапраз" и прислужват на висшите организми...
НИ сЪ научихтИ, тУй - женорята - ДЕ точно ви е мястото!
Ако щеш се учи! Приятна вечер!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Имаш послепис, който не съм видял навреме..., затова - ще взема отношение (няма да заспя иначе)...
...........................
Сега, по другата част: "тук създаваме приятели!!!" Добре де, как се създават приятелства между хора, които реално не се познават, не знаят какво-що са хората отсреща... Значи, бях си смъкнал един филм, но как се казваше - не се сещам: момче и момиче станаха точно приятели в нета! Страхотно реалистично вървеше всичко! Голяма любов, разбиране... Супер - отвсякъде! И, разбира се - след месеци - дойде денят за среща, а момчето - кефи се и си представя срещата, защото те и снимки мисля, че размениха...
... да де, ама красавицата го чакаше, съвсем не сам-самичка, а имаше с нея едно якичко нейно аверЧЕ, с един още по-якичък калибър на нагана си... Добре че (помня), приятелят му се намеси вече почти в "отвъдното"...
......................
Ти бая поетично го раздаваш (повтарям се вече) и ще опитам да вляза в тона ти:
Ами звездите си ги харесваме, но близкия контакт с тях води до изгаряне, изпепеляване, вплазмяване и т.н.
Та така е и по форумите - по-добре отдалече, с никове и по-малко физически контакти.....
Грешиш, не говоря за грънчарство, а за заваряване с аргон... Много прозаично - да охладя страстите на "грънчарките", точно по тоА начин ... Но пък те не знаят смисъла на онова, което казвам...
Аргонавт ли го раздаваш?
И шегата настрана - Какво точно научи от тази тема за заваряването на алуминий?
Хитрец си ти, но имай предвид, че тук са стари и опитни грънчарките и разбират от качествена глина.
Грешиш, не говоря за грънчарство, а за заваряване с аргон... Много прозаично - да охладя страстите на "грънчарките", точно по тоА начин ... Но пък те не знаят смисъла на онова, което казвам...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Каква е разликата, момиче, между толерантност и търпимост?
Друго: ако те търпя, макар и да си толкова проста и тъпа - харесва ли ти?
Нека "мъжкарската" сила бъде с теб, Оби Оне Канопе! Както казах, толерантност е разбиране, приемане и уважение на това, с което не си съгласен. Търпимост е да НЕ фраснеш субекта, с който не си съгласен... Аз гледам да проявявам толерантност. Ти се опитай да проявяваш търпимост. Та така...
Те не фрега, ma va fancullo! Ако искаш частен разговор, давай с мацката на лични. Иначе що да не мога си изкажа мнението по въпроса
Е па ти на колко години си станал, та си тръгнал да се учиш в тази тема на общуване?!?!
П.П. Както написа наскоро моята приятелка Съни(тя) - тук създаваме приятели!!! Не търсим партньори, както и никой и нищо не може да ни научи, защото сме си научени.
Имаш послепис, който не съм видял навреме..., затова - ще взема отношение (няма да заспя иначе)...
И аз не вярвам, вероятно много повече от дамата, че тук може да намерим партньор (вероятно - полов - имаш предвид), но - да кажем, че има някаква вероятност да открием партньор (примерно) - по танци...
Когато отидем - като партньори на танците, вече няма да сме в нета, а това е вече реална възможност - за реално приятелство, нЪл?
Сега, по другата част: "тук създаваме приятели!!!" Добре де, как се създават приятелства между хора, които реално не се познават, не знаят какво-що са хората отсреща... Значи, бях си смъкнал един филм, но как се казваше - не се сещам: момче и момиче станаха точно приятели в нета! Страхотно реалистично вървеше всичко! Голяма любов, разбиране... Супер - отвсякъде! И, разбира се - след месеци - дойде денят за среща, а момчето - кефи се и си представя срещата, защото те и снимки мисля, че размениха...
... да де, ама красавицата го чакаше, съвсем не сам-самичка, а имаше с нея едно якичко нейно аверЧЕ, с един още по-якичък калибър на нагана си... Добре че (помня), приятелят му се намеси вече почти в "отвъдното"...
Не казвам, че тук има изнудвачки/изнудвачи, де... Но, като се "създадат тук приятелите!!!" - ходи ли се на танци??? (тъпичко, но не мога да си представя по-нататъшният сценарий, когато някой от двамата няма да изнудва за нещо другият..., малко си противореча тук, но не може да не изплуват размисли във всички посоки...)... Все пак, нека всеки преценява за себе си, защо точно е тук...
Вероятно отново ще има обидени, но всеки сам преценява - кое - до къде.... Просто опит за мнение...
Това, че някой е казал, че вече сме научили всичко и нищо повече не можем да научим, няма да коментирам. Ето, че аз, учещият се постоянно - наистина съм засегнат! Основателно! Но зная, че извиненията са ТАБУ за някои от нас...
НАИСТИНА продължавам да се уча... Нещо като вътрешно убеждение... Няма да си служа с примерИ от днес, но днес НАИСТИНА научих минимум две много полезни умения, които дори усъвършенствах до степен "супер" изпълнение... Повече инфо не ми се пуска тук...
Просто - вътрешно убеждение! И няма да престана да се уча - очевАдно е.
Приятна вечер!
Хитрец си ти, но имай предвид, че тук са стари и опитни грънчарките и разбират от качествена глина.
Е па ти на колко години си станал, та си тръгнал да се учиш в тази тема на общуване?!?!
Приятелю, вярвам в това, което казвам...
НАИСТИНА продължавам да се уча... Нещо като вътрешно убеждение... Няма да си служа с примерИ от днес, но днес НАИСТИНА научих минимум две много полезни умения, които дори усъвършенствах до степен "супер" изпълнение... Повече инфо не ми се пуска тук...
Просто - вътрешно убеждение! И няма да престана да се уча - очевАдно е.
Приятна вечер!
[QUOTE=zarco;1059156189]Ринче, аз мисля, че тук се учим да общуваме, а не да се ругаем и нагрубяваме неоснователно...
Не се притеснявай за Мечо..., той е добряк по душа и сърце, пък и винаги може да намери утеха, защото знае как да я получи! ето, ти вече си наполовина хлътнала по него - и нощес ще го сънуваш по някое време... (запомни ми думичките) Хихи-/и аз като Маранди/.Това е най-големия майтап-да сънувам Мечо.Ама как да го сънувам,в какъв образ или подобие на нещо?Успя да ме разсмееш-това е добре.
Ринче, аз мисля, че тук се учим да общуваме, а не да се ругаем и нагрубяваме неоснователно...
П.П. Както написа наскоро моята приятелка Съни(тя) - тук създаваме приятели!!! Не търсим партньори, както и никой и нищо не може да ни научи, защото сме си научени.
Коментар