IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Бате Пешо, грижа, грижа ама все пак има доста уреди, които улесняват тази грижа.
    Човек трябва да се развива и да не губи мярка. Вярно, че балансът е трудно нещо, но не невъзможно.
    Най-си е хубаво да си харчиш твоите 5 лева или колкото са там. Не възразявам с/у "мъжките" пари (Дай Боже да са повече!), но си искам и моите.
    Незнам какво да ти кажа.Какви са тези мои и твои пари.Това са наши пари.У дома жената се грижи какво да ги прави.Има и образование за това.Това са нейните пари.Аз мои пари нямам.Колкото ми даде толкова.Моя грижа е да изкарам колкото може повече.Но те не са мои те са наши.Да се гледат и възпитават деца също е работа.Да се гледа домакинството също.Не гледам на жена ми като нещо временно което след време ще сменя.Не мисля да се женя втори път.Това ще е.Колкото и каквото Бог е отредил.Тя не ме заряза когато тръгнах за село не вярвам да го направи и на дърти години.Тя не може без нейните цветя в градината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Tи просто хабер си нямаш за какво става дума.Щом те влече да ходиш на работа твоя воля.Аз пък бих казал честито на печелившите със съпруги мислещи така.
      ???

Коментар

• [QUOTE=zarco;1059156250QUOTE]

За молбата по-долу - утре ще пусна линк с всичките преводи на "If" на Киплинг - мисля, че са 3.

Коментар

• Бате Пешо, грижа, грижа ама все пак има доста уреди, които улесняват тази грижа.
          Човек трябва да се развива и да не губи мярка. Вярно, че балансът е трудно нещо, но не невъзможно.
          Най-си е хубаво да си харчиш твоите 5 лева или колкото са там. Не възразявам с/у "мъжките" пари (Дай Боже да са повече!), но си искам и моите.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
            Е,това вече звучи както трябва!!!Честито на печелившите,както се казва,със съпрузи мислещи така.
            Tи просто хабер си нямаш за какво става дума.Щом те влече да ходиш на работа твоя воля.Аз пък бих казал честито на печелившите със съпруги мислещи така.

Коментар

За Зарко гарантирам ,че е мъж.
              Nice, a

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                Ти верно ли можеш да се закълнеш, че съм женско
                Създадохме интерес у околните, а какви фантазии развихрихме....чудо!

Все пак, не преставам да мисля, че си интересно женско създание, но, ако все пак не съм хванал нюансите..., ще го отдадем на провокацийките на нета - това велико чудо на днешния ден... (пък и ще се извиня на много хора тук, де!!!)

Поздрави и приятна вечер с човека, до когото ще заспиш, но какъв точно е полът му - не ме интересува!
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Именно, именно - а ти, че съм мъжко?

Май Ше си паснем и в таА посока - като завъртим полюсите....
                  За Зарко гарантирам ,че е мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Не знам в кой регион на България живееш, но си далеч от истината, ако си жена.

Храните без нарязване се правят главно от мъжете: печено агне, печено прасе, слагане на кисело зеле..... хмммм, май няма други., а да - варене на ракия.
                    Скарата също е мъжко занимание.
                    Ще се сетя и за други.....
                    Шегувам се аз ,но в моя край това в голяма степен се прави от жените.Както и куп други"занимания".

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
                      Именно, именно - а ти, че съм мъжко?

Май Ше си паснем и в таА посока - като завъртим полюсите....
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

И да слагат киселото зеле,и да го претакат,че и да го пресекат после.А - и компоти и туршии и...............т.н.И да ходят на работа.
                        Не знам в кой регион на България живееш, но си далеч от истината, ако си жена.

Храните без нарязване се правят главно от мъжете: печено агне, печено прасе, слагане на кисело зеле..... хмммм, май няма други., а да - варене на ракия.
                        Скарата също е мъжко занимание.
                        Ще се сетя и за други.....

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Не можеш, ЩоТ си жена - и Ше стоиш в куФнята! ТолкоЗ!

Ама - ха! Сссяка вечер - Се тВа ШТИ обяснявам!

ЖИнитИ - стоят в къщи - на котлона! Не на лап-топчето! Правят салатка и сервират ракийката, после стоят "диван-чапраз" и прислужват на висшите организми...

НИ сЪ научихтИ, тУй - женорята - ДЕ точно ви е мястото!

Ако щеш се учи! Приятна вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Не това не тяхна работа.Жените трябва да се грижат как да се харчат парите за децата и за мъжете си.На работа не трябва да ходят.Силата на жените е в тяхната слабост.
                            Е,това вече звучи както трябва!!!Честито на печелившите,както се казва,със съпрузи мислещи така.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Тъй, тъй, взе ми го от устата!

Коментар

И да се грижат за домашните любимци,прасето ,съпруга и градината.И да слагат киселото зеле,и да го претакат,че и да го пресекат после.А - и компоти и туршии и...............т.н.И да ходят на работа.
                                Не това не тяхна работа.Жените трябва да се грижат как да се харчат парите за децата и за мъжете си.На работа не трябва да ходят.Силата на жените е в тяхната слабост.

Коментар

Working...
                                X