Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеTи просто хабер си нямаш за какво става дума.Щом те влече да ходиш на работа твоя воля.Аз пък бих казал честито на печелившите със съпруги мислещи така.
Коментар
-
Бате Пешо, грижа, грижа ама все пак има доста уреди, които улесняват тази грижа.
Човек трябва да се развива и да не губи мярка. Вярно, че балансът е трудно нещо, но не невъзможно.
Най-си е хубаво да си харчиш твоите 5 лева или колкото са там. Не възразявам с/у "мъжките" пари (Дай Боже да са повече!), но си искам и моите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеЕ,това вече звучи както трябва!!!Честито на печелившите,както се казва,със съпрузи мислещи така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jess Разгледай мнениеТи верно ли можеш да се закълнеш, че съм женско
Все пак, не преставам да мисля, че си интересно женско създание, но, ако все пак не съм хванал нюансите..., ще го отдадем на провокацийките на нета - това велико чудо на днешния ден... (пък и ще се извиня на много хора тук, де!!!)
Поздрави и приятна вечер с човека, до когото ще заспиш, но какъв точно е полът му - не ме интересува!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеИменно, именно - а ти, че съм мъжко?
Май Ше си паснем и в таА посока - като завъртим полюсите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе знам в кой регион на България живееш, но си далеч от истината, ако си жена.
Храните без нарязване се правят главно от мъжете: печено агне, печено прасе, слагане на кисело зеле..... хмммм, май няма други., а да - варене на ракия.
Скарата също е мъжко занимание.
Ще се сетя и за други.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jess Разгледай мнениеТи верно ли можеш да се закълнеш, че съм женско
Май Ше си паснем и в таА посока - като завъртим полюсите...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеИ да слагат киселото зеле,и да го претакат,че и да го пресекат после.А - и компоти и туршии и...............т.н.И да ходят на работа.
Храните без нарязване се правят главно от мъжете: печено агне, печено прасе, слагане на кисело зеле..... хмммм, май няма други., а да - варене на ракия.
Скарата също е мъжко занимание.
Ще се сетя и за други.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе можеш, ЩоТ си жена - и Ше стоиш в куФнята! ТолкоЗ!
Ама - ха! Сссяка вечер - Се тВа ШТИ обяснявам!
ЖИнитИ - стоят в къщи - на котлона! Не на лап-топчето!Правят салатка и сервират ракийката, после стоят "диван-чапраз" и прислужват на висшите организми...
НИ сЪ научихтИ, тУй - женорята - ДЕ точно ви е мястото!
Ако щеш се учи! Приятна вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе това не тяхна работа.Жените трябва да се грижат как да се харчат парите за децата и за мъжете си.На работа не трябва да ходят.Силата на жените е в тяхната слабост.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеИ да се грижат за домашните любимци,прасето ,съпруга и градината.И да слагат киселото зеле,и да го претакат,че и да го пресекат после.А - и компоти и туршии и...............т.н.И да ходят на работа.
Коментар
Коментар