Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение[/B]
Между другото, световния рекорд на трофей от елен лопатар е точно унгарски. Мисля, че беше около 220 /там някъде/ точки по CIC.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеPS.А унгарците какви са боклуци идея нямате... Сасмо ние и румънците мможем да се конкурираме с тях.. Едни мързеливци и безделници. Лоши хора.. Иначе унгарките много се чукат (книга може да напиша) и са много перверзни, ама до та.. Ебеш и фърляш у Дунава... Такива пачаври у Европа нема. Унгарците приличат на елени лопатари от рогата..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеPS.А унгарците какви са боклуци идея нямате... Сасмо ние и румънците мможем да се конкурираме с тях.. Едни мързеливци и безделници. Лоши хора.. Иначе унгарките много се чукат (книга може да напиша) и са много перверзни, ама до та.. Ебеш и фърляш у Дунава... Такива пачаври у Европа нема. Унгарците приличат на елени лопатари от рогата...
Между другото, световния рекорд на трофей от елен лопатар е точно унгарски. Мисля, че беше около 220 /там някъде/ точки по CIC.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА моята диета удари на камък - свалих 5 кила и от една седмица не съм мръднал и грам...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
PS.А унгарците какви са боклуци идея нямате... Сасмо ние и румънците мможем да се конкурираме с тях.. Едни мързеливци и безделници. Лоши хора.. Иначе унгарките много се чукат (книга може да напиша) и са много перверзни, ама до та.. Ебеш и фърляш у Дунава... Такива пачаври у Европа нема. Унгарците приличат на елени лопатари от рогата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеУ духа на темата, по развитото социализъм, бяха пуснали едни "Чекови книжки", когато за първи път виждах такъв ламиниран (?) документ - картата, която проверяваха в магазините - с възможност за плащане с чек и, която (карта) банките (ДСК) изработваха в странство (мисля, че в Източна Германия)...
Беше удобно, защото по мгазините липсваха някои стоки и мебели, а ако си на точното място, в точното време, можеше и да нямаш пари в брой и да платиш с чек...
В тоА смисъл - продавачките вероятно също са разбирали нещо от унгарски - беречек..., или - както банкоматът (цитат отдолу - серекеш) - серечек...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеКака, това е бъзик от българския език, а не тест за владеене на унгарски.
Пчела - беремед.
Търтей - ебенеберемед.
Ти въобще чувала ли си на живо унгарска реч?
Беше удобно, защото по мгазините липсваха някои стоки и мебели, а ако си на точното място, в точното време, можеше и да нямаш пари в брой и да платиш с чек...
В тоА смисъл - продавачките вероятно също са разбирали нещо от унгарски - беречек..., или - както банкоматът (цитат отдолу - серекеш) - серечек..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи си живееш живота !!!
Аз за съжаление мога само през лятото, когато не работя.
През другото време ми се налага да поизоставя шампионската диета. Ама не напълно.
А моята диета удари на камък - свалих 5 кила и от една седмица не съм мръднал и грам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеКака, това е бъзик от българския език, а не тест за владеене на унгарски.
Пчела - беремед.
Търтей - ебенеберемед.
Ти въобще чувала ли си на живо унгарска реч?
Да, чувала съм унгарски на живо. Отговорих ти, защото ме попита, но това не е тема на разговор в този форум.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТц, не спортувам! Без да броим разходката на кученцето обаче, на ден минавам средно от 6 до 15 км. пеша. В умерен ход, не се насилвам много
. Но го правя ежедневно, независимо дали грее слънце, духа вятър, вали дъжд или сняг
.
Аз за съжаление мога само през лятото, когато не работя.
През другото време ми се налага да поизоставя шампионската диета. Ама не напълно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Аз - разбира се - казах онова, което ми хрумна, докато се изпече баницата във фурната - трябваше да запълня времето, та "сътворих" някакво отговорче (без да се карам с теб), защото дамата не отговаряше, а на мен ми се изчерпи търпението - що съм толкова нетърпелив - не зная. Ама това, което ние очакваме от дамите, те (понякога) тълкуват различно.. Дори ни поставят "на шишА", за да се поизпечем по-добре, което пък знаем, че се постига при мноооого бавното въртене на чевермеНЦЕТО....
Не зная при наши спорове, някога да е хвърчало нещо, но не съм ги възприемал точно така нещата...
Иначе, момичето си е гот (според мен), защото такива разстояния малко от дамите са склонни да извървяВАТ, още повече, ако това е решено доброволно..., ЩоТ някои от мъжете го дават доста деспотично, а съм забелязал, че някои от дамите едва се движат по тесните (и опасни!) планински пътеки, а мъжкарят забил напред, една ръка не подава...
Не ме бърка, де - но всичко е строго индивидуално, въпрос на усещане, когато човек е убеден в своята правота...
Моите адмирации към дамата - възхищавам се на тия дистанции и натоварване... (аз правя едни 25-30 километра, но само в един от почивните дни, което изобщо е недостатъчно), както и извинения, ако съм я засегнал с лошо подбрана думичка - някога не ми се получава да уцеля точната дума. А, ако си имате романче - лошо няма: просто не е необходимо нещата да стават достояние пред всички...
Иначе - ако ще водим словесен двубой - всеки с аргументите си - на линия съм..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение, мерси!
Подсказвам на tnm - пчела е "беремед".
Български, френски, английски, унгарски, предполагам и руски... Бре, полиглотПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар