IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Тц, не спортувам! Без да броим разходката на кученцето обаче, на ден минавам средно от 6 до 15 км. пеша. В умерен ход, не се насилвам много. Но го правя ежедневно, независимо дали грее слънце, духа вятър, вали дъжд или сняг.
    Тъй де,

кат' лепнеш "джилязо-то" и нямаш "спирка" предполагам

Мъжо го дръж у вас и си прави там к'вот си знаеш с дружинката. Демек кой какво ще "варди" да мине за "отстрел" под формата на дивеч

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Мечо..., ве!
      http://youtu.be/IShHOub-PO0

Без лоши чувства. Да не се караме щото фърчат л*йна
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Сигурно спортуваш
        Тц, не спортувам! Без да броим разходката на кученцето обаче, на ден минавам средно от 6 до 15 км. пеша. В умерен ход, не се насилвам много. Но го правя ежедневно, независимо дали грее слънце, духа вятър, вали дъжд или сняг.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

През комунизма имаше много хубав кадаиф. Сега не съм срещал с такова качество по нашите магазини.
          Ъмм,

не е заради "комунизма", проблема си е баш световен при храните. Мо'а те засипя с доклади на Юнеско и прочие статистики до "Софето" и обратно, но кротко съм описал к'во ни чака в една статия в "моя" блог, демек дал съм точни статистики за Световните запаси, к'во ста'а само през бейби-бумърския период в "наши" дни. Статиите ще "издържат" във Времето и който си трЕбе ги чете, понеже гледам, че въртят на бързи обороти, кат' ръчкат политиците

Не ми се коментира, щот' не съм на "работа", а влизам да си прайкам купонЯ

П.П. Кажи ся нещо припламва ли при вас "двамцата", че ви следя отблизо - хихи

Чиърс на бебетата - вече съм на 20ч без сън, ама ще гледам да "лепна" 2-та часа преди 00:00 и дано, че съм уморен кат' куче - хихи
          Last edited by marandi; 04.10.2011, 20:57.

Коментар

Сигурно спортуваш

Мечо..., ве! Дай с някой по-съществен въпрос, вярвам няма да обидиш дамата...

Много мудно се развива при теб повествованието... Не, че на някои от дамите не им харесва да им носиш вода от девет кладенЦИ, ама все пак – по мое мнение – 30+ е моментът, в който човек кара по-директно...

„Сигурно спортуваш?” – не е лоша питанка, но мацката вече ни каза, че споделя разходките с песЧЕТО си, а това – в някои случаи – са много по-интензивни тренировки и раздвижване – от твоите... Не омаловажавам твоите сутрешни кросове, а въпросната дама с кученцето – също вярвам не е от тия, които биха охладили ентусиазЪма ти, като ти кажат неангажиращото: „ЧИИИ – Що е необходимо?”.... щот, някои си задават тоя въпрос, де: „Що ти трябва да спортуваш, пък да се състезаваш – това акъла ми не го побира...” Само допускам, че има И такива, де, наН ме разберетИ грешно...

Що не я попиташ направо, къде си разхожда приятелчето, може да се сдобие с още една животинка....(нещо сгреших, май трябваше да се разменят местата на животинката с приятелчето, но това - пак ТЯ ще каже.... )

Да де, ама ако ТЯ прецени, че отговорът й трябва да бъде „Така!” (ако изпусне най-съществената част от въпросЧЕТАТА вътре в диалога), аз наистина бих съжалявал за изгърмяните патрони (не от мацката с пищова, де)..., символично го казвам...

Ама, кВо точно имам предвид? Прочутият диалог, разбира се – между Хитър Петър и Настрадин Ходжа, когато ХП хапва баница (мисля), а НХ, го пита – какво яде, на което ХП казва: „Така”... Съкратил, хитракът диалога до минимум... Но НХ, след като усетил хубавия аромат и почнал да преглъща..., решил да доведе до побЕден край диалога си, пък и да си хапне от дъхавото чудо... И се наложило ХП да продължи сам проекто-диалога:”Ти – НХ, нали ме питаш какво ям?”, а аз ти отговарям:

Баница!
            А, има ли маслъце в нея? – питаш ти...
            Мноооого! – казвам аз...
            А, има ли сиренце в баницата?
            Охааааа, пълна е с хубаво сирене (не е от растителен произход! – за да осъвременим приказката)!
            А, има ли вътре 2 яйчица?
            Не 2, а цели 10 пресни яйЧИЦА!
            Ама, дай да опитам това чудо, бе, Хитър Петър! – казваш ти...
            Аааа, няма да ти дам!
            Ама, що бееее, нъл си приятел!
            Така! – сложил точка на разговорът Петър, ЩоТ баницата почнала да изстива....

Че и ти, де: ако ти отговори „Така!”, поне поискай на дамата да пусне тук по-съществената част от диалога, който тя – СЪС СИГУРНОСТ – възпроизвежда в съзнанието си...

Без лоши чувства и към двама ви! Гот е, като видя влюбени гълъбчета по улиците – и им се кефя истински....

http://imageshack.us/photo/my-images/198/imgp4605j.jpg/

Това пък е моята баница за тая вечер..., отлепил съм първото парче... Дъхава и гореща, току-що я вадя от фурната, та - наздраве - с биричката! (няма да ви спамя с Мария Антоанета от снощи, но днес отново нямам хляб и пасти... по разбираеми причини - около 800 гр. кори за баница....) Дано няма някоя 30+ бременна, но пък – да се обади, щи й занеса на крака няколко парчета... (говоря за баница, да не се впрегне сЯ някой да ми тълкува неправилно думите!)

Уфф, да сложа точка на приказките си, защото баницата изстива... По каква схема, обаче съм я направил – няма да кажа, защото аз, освен че си пазя в тайна „схемите” – не съм и толкова многословен... Схемаджия, със схемаджия!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Получило се е нещо като "Закуска за шампиони"
              Аз предпочитам прясното мляко да е топло, с една лъжичка пчелен мед
              Сигурно спортуваш
              tnm

Коментар

• , мерси!

Подсказвам на tnm - пчела е "беремед".

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Не, не знам.

Раздуй да чуем, моля
                  Серекеш

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    А банкомат
                    Не, не знам.

Раздуй да чуем, моля

Коментар

Това също е ядрено гориво
                      http://www.vbox7.com/play:12b750a0&start=2
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Знаеш ли как са "пчела" и "търтей" на унгарски?
                        А банкомат

Коментар

• Знаеш ли как са "пчела" и "търтей" на унгарски?

Коментар

Нито едно от трите. Студено прясно мляко от хладилника, разтворих кафява захар в млякото. Пуснах вътре бисквити закуска докато кашата стана гъста. Добре се подкрепих.
                            Получило се е нещо като "Закуска за шампиони"
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Хубав кадаиф отдвана няма в БГ.. Сега заливат разни китайски ми-фен спагети със сироп за реване и слагат отгоре сметана от флакон... Абе като сиренето от мас, палмово масло, фалшива сол и сухо мляко...
                              През комунизма имаше много хубав кадаиф. Сега не съм срещал с такова качество по нашите магазини.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Аве, Космо, "поетът" си остава поет... Той търси смисълът, дори в неказаното... Баси некОлтурното самоизтъкване.... (схема!)

Да де, ама нали ме "обвиняват" (там едни хора), че вече не ми разбират "схемите", в които участвам и "мрежите", които плета... аз си го казвам де: това ме кефи, онова - в което ме обвиняват, че "развращавам" младите - не ми допада... ..., но котетата, както вече уточнихме - не падат по гръъъъб... (вероятно, защото ще им харесаааа..)..., абе това са самоограничения (или.. начин за изнудване)..., беее - не съм много сигурен, но е нещо неосъзнато и неосъзнаВАНО...

Ееее, така и не разбрах нищо за схемата, с която НАБЪРКВАМ някои хора тук (просто директно СИ споделям нещо, което ме е впечатлило)...,., но СЪС СИГУРНОСТ ми допада мнението на много хора, между които забележи - и жени (!), които наистина са на ниво. Това е достатъчно, за да се зареди човек с някакви положителни емоции..., колко сме елементарни и непретенциозни: просто търсим нещото, което ни липсва...

И какво от това, ако това е едно кадаифче?..., еййй, наистина ми се дояде и ще намеря начин да хапна някъде... (чувАл съм, че момченцата тряА да хапват желаното, за да не им станеЛО ... нещо..., ама не че има нещо лошо в това - в повикът на природата....)....

Хубав кадаиф отдвана няма в БГ.. Сега заливат разни китайски ми-фен спагети със сироп за реване и слагат отгоре сметана от флакон... Абе като сиренето от мас, палмово масло, фалшива сол и сухо мляко...

Коментар

Working...
                                X