IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Разбрах, че е бъзик и затова ти сложих толкова много озъбени усмивчици.
    Да, чувала съм унгарски на живо. Отговорих ти, защото ме попита, но това не е тема на разговор в този форум.
    И защо?

Коментар

[/B]
      Между другото, световния рекорд на трофей от елен лопатар е точно унгарски. Мисля, че беше около 220 /там някъде/ точки по CIC.
      Световният рекорд на бивни от глиган е български....Рине и мята кал наоколо...и колкото повече цапа, повече грухти и се кефи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        PS.А унгарците какви са боклуци идея нямате... Сасмо ние и румънците мможем да се конкурираме с тях.. Едни мързеливци и безделници. Лоши хора.. Иначе унгарките много се чукат (книга може да напиша) и са много перверзни, ама до та.. Ебеш и фърляш у Дунава... Такива пачаври у Европа нема. Унгарците приличат на елени лопатари от рогата...
        Вероятно, има и други причини - ако дамите са много любвеобилни от малки, та почнат да общуват и полово, с идеята да хванат мъж - по-така, пък и веднага встъпят в брак, после и ще се разочароват много бързо и ще осъзнаят недостатъците, та да опитат да компенсират ... Все пак, животът ни е точно този, а по-често - късно забелязваме, че има толкова голямо многообразие от характери и отношение на хората към нас...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

PS.А унгарците какви са боклуци идея нямате... Сасмо ние и румънците мможем да се конкурираме с тях.. Едни мързеливци и безделници. Лоши хора.. Иначе унгарките много се чукат (книга може да напиша) и са много перверзни, ама до та.. Ебеш и фърляш у Дунава... Такива пачаври у Европа нема. Унгарците приличат на елени лопатари от рогата...

Между другото, световния рекорд на трофей от елен лопатар е точно унгарски. Мисля, че беше около 220 /там някъде/ точки по CIC.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

А моята диета удари на камък - свалих 5 кила и от една седмица не съм мръднал и грам...
            Ябълките и черешите май ускоряват метаболизма.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• PS.А унгарците какви са боклуци идея нямате... Сасмо ние и румънците мможем да се конкурираме с тях.. Едни мързеливци и безделници. Лоши хора.. Иначе унгарките много се чукат (книга може да напиша) и са много перверзни, ама до та.. Ебеш и фърляш у Дунава... Такива пачаври у Европа нема. Унгарците приличат на елени лопатари от рогата...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                У духа на темата, по развитото социализъм, бяха пуснали едни "Чекови книжки", когато за първи път виждах такъв ламиниран (?) документ - картата, която проверяваха в магазините - с възможност за плащане с чек и, която (карта) банките (ДСК) изработваха в странство (мисля, че в Източна Германия)...
                Беше удобно, защото по мгазините липсваха някои стоки и мебели, а ако си на точното място, в точното време, можеше и да нямаш пари в брой и да платиш с чек...

В тоА смисъл - продавачките вероятно също са разбирали нещо от унгарски - беречек..., или - както банкоматът (цитат отдолу - серекеш) - серечек...
                Зелените чекови книжки бяха доста преди унгарците... Бяха уникален и много модерен за времето си продукт.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Кака, това е бъзик от българския език, а не тест за владеене на унгарски.

Пчела - беремед.
                  Търтей - ебенеберемед.

Ти въобще чувала ли си на живо унгарска реч?
                  У духа на темата, по развитото социализъм, бяха пуснали едни "Чекови книжки", когато за първи път виждах такъв ламиниран (?) документ - картата, която проверяваха в магазините - с възможност за плащане с чек и, която (карта) банките (ДСК) изработваха в странство (мисля, че в Източна Германия)...
                  Беше удобно, защото по мгазините липсваха някои стоки и мебели, а ако си на точното място, в точното време, можеше и да нямаш пари в брой и да платиш с чек...

В тоА смисъл - продавачките вероятно също са разбирали нещо от унгарски - беречек..., или - както банкоматът (цитат отдолу - серекеш) - серечек...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ти си живееш живота !!!

Аз за съжаление мога само през лятото, когато не работя.
                    През другото време ми се налага да поизоставя шампионската диета. Ама не напълно.

А моята диета удари на камък - свалих 5 кила и от една седмица не съм мръднал и грам...

Коментар

Кака, това е бъзик от българския език, а не тест за владеене на унгарски.

Пчела - беремед.
                      Търтей - ебенеберемед.

Разбрах, че е бъзик и затова ти сложих толкова много озъбени усмивчици.
                      Да, чувала съм унгарски на живо. Отговорих ти, защото ме попита, но това не е тема на разговор в този форум.
                      Мечо

Коментар

Тц, не спортувам! Без да броим разходката на кученцето обаче, на ден минавам средно от 6 до 15 км. пеша. В умерен ход, не се насилвам много. Но го правя ежедневно, независимо дали грее слънце, духа вятър, вали дъжд или сняг.
                        Ти си живееш живота !!!

Аз за съжаление мога само през лятото, когато не работя.
                        През другото време ми се налага да поизоставя шампионската диета. Ама не напълно.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          http://youtu.be/IShHOub-PO0

Без лоши чувства. Да не се караме щото фърчат л*йна
                          Няма причини да се караме - ние САМО водим дискусия по правилата на форума, по същество - в съответната тема. Друг е въпросът, кой-как точно приема нещата, но хора се карат, когато са в реален диалог...

Аз - разбира се - казах онова, което ми хрумна, докато се изпече баницата във фурната - трябваше да запълня времето, та "сътворих" някакво отговорче (без да се карам с теб), защото дамата не отговаряше, а на мен ми се изчерпи търпението - що съм толкова нетърпелив - не зная. Ама това, което ние очакваме от дамите, те (понякога) тълкуват различно.. Дори ни поставят "на шишА", за да се поизпечем по-добре, което пък знаем, че се постига при мноооого бавното въртене на чевермеНЦЕТО....

Не зная при наши спорове, някога да е хвърчало нещо, но не съм ги възприемал точно така нещата...

Иначе, момичето си е гот (според мен), защото такива разстояния малко от дамите са склонни да извървяВАТ, още повече, ако това е решено доброволно..., ЩоТ някои от мъжете го дават доста деспотично, а съм забелязал, че някои от дамите едва се движат по тесните (и опасни!) планински пътеки, а мъжкарят забил напред, една ръка не подава...

Не ме бърка, де - но всичко е строго индивидуално, въпрос на усещане, когато човек е убеден в своята правота...

Моите адмирации към дамата - възхищавам се на тия дистанции и натоварване... (аз правя едни 25-30 километра, но само в един от почивните дни, което изобщо е недостатъчно), както и извинения, ако съм я засегнал с лошо подбрана думичка - някога не ми се получава да уцеля точната дума. А, ако си имате романче - лошо няма: просто не е необходимо нещата да стават достояние пред всички...

Иначе - ако ще водим словесен двубой - всеки с аргументите си - на линия съм...

Коментар

• Добре, споко.

Но каква е разликата между френската любов и унгарската любов?

Коментар

• Кака, това е бъзик от българския език, а не тест за владеене на унгарски.

Пчела - беремед.
                              Търтей - ебенеберемед.

Коментар

, мерси!

Подсказвам на tnm - пчела е "беремед".
                                Хммм, този език /унгарския/ нещо труден ми се струва
                                Български, френски, английски, унгарски, предполагам и руски... Бре, полиглот
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X