IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Абе в случая имах предвид точно десерта кадаиф ама... Гледал си американски пай ония пич как го хванаха техните да чука сладкиша... Та кой като го разбира... Лошо нема, само да не вреди на здравето. На времето се обръщахме към жените със "захарче"...
    Аве, Космо, "поетът" си остава поет... Той търси смисълът, дори в неказаното... Баси некОлтурното самоизтъкване.... (схема!)

Да де, ама нали ме "обвиняват" (там едни хора), че вече не ми разбират "схемите", в които участвам и "мрежите", които плета... аз си го казвам де: това ме кефи, онова - в което ме обвиняват, че "развращавам" младите - не ми допада... ..., но котетата, както вече уточнихме - не падат по гръъъъб... (вероятно, защото ще им харесаааа..)..., абе това са самоограничения (или.. начин за изнудване)..., беее - не съм много сигурен, но е нещо неосъзнато и неосъзнаВАНО...

Ееее, така и не разбрах нищо за схемата, с която НАБЪРКВАМ някои хора тук (просто директно СИ споделям нещо, което ме е впечатлило)...,., но СЪС СИГУРНОСТ ми допада мнението на много хора, между които забележи - и жени (!), които наистина са на ниво. Това е достатъчно, за да се зареди човек с някакви положителни емоции..., колко сме елементарни и непретенциозни: просто търсим нещото, което ни липсва...

И какво от това, ако това е едно кадаифче?..., еййй, наистина ми се дояде и ще намеря начин да хапна някъде... (чувАл съм, че момченцата тряА да хапват желаното, за да не им станеЛО ... нещо..., ама не че има нещо лошо в това - в повикът на природата....)....
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Йеее, много точно - това сравнение на женските прелести - с кадаифче... Не ми беше идвало наум да сравнявам красивото лотусче (на източните мъдреци) - с разнежено кадаифче...

Наистина денят започва добре - с ново откритие! Супер-сравнение!

Абе в случая имах предвид точно десерта кадаиф ама... Гледал си американски пай ония пич как го хванаха техните да чука сладкиша... Та кой като го разбира... Лошо нема, само да не вреди на здравето. На времето се обръщахме към жените със "захарче"...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Нито едно от трите. Студено прясно мляко от хладилника, разтворих кафява захар в млякото. Пуснах вътре бисквити закуска докато кашата стана гъста. Добре се подкрепих.

Не си лош.. Тия детските закуски дават енергия...

Коментар

Те са с еднаква сладост, та не си пречат тс може и трите.. А колегата е професионалист с огромен потенциал в яденето на турски десерти, та и едно кадаифче може да прибере накрая...
          Йеее, много точно - това сравнение на женските прелести - с кадаифче... Не ми беше идвало наум да сравнявам красивото лотусче (на източните мъдреци) - с разнежено кадаифче...

Наистина денят започва добре - с ново откритие! Супер-сравнение!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Е ти ся, ама нали съм скромен ще оставя изкуството да говори вместо мен

http://youtu.be/U9tmz286s2A
            Нито едно от трите. Студено прясно мляко от хладилника, разтворих кафява захар в млякото. Пуснах вътре бисквити закуска докато кашата стана гъста. Добре се подкрепих.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Вчера се е получило малкоооо разминаване Употребявайки думата "отцепил" имах предвид линкчето, а не твоето моментно състояние. Поемам цялата вина, но понеже както казваш ти, винаги трябва да си падна на лапичките, ще отдадем случилото се на късния час
              http://www.youtube.com/watch?v=8qOR1...eature=related
              Зная, че ще си намериш оправдание: я - късен час, я - международното икономическо положение...., разбрах ти аз "интимното" - "да се отцепиш", но в мъъъъничко по-различен смисъл - чисто животинският... Ей тВа не го разбирам - елементарното мъжко мислене, дето майката-природа е заложила и постоянно следи от нас - да го вършим, "преследвайки" низките си страсти в преследване на красотата на света... Ми - не можем ли само духовно да се възхищаваме на красивото, от дистанция? Очевидно - не можем... (и следва "грубото" отцепване...) Лошо няма, де, но аргументите ще си спестя, може би не е малко основанието - 30+...

Иначе, видях, че и аз имам един пропуск, но цитатът от сериалчето снощи - е предаден дословно... Дори аз - деТ се изкарвам (УЖ) разкрепостен, не бих пречупил езика си, за да нарека задните, красиви женски форми - "задник", но Дък - героят, го играе маааалко губоватичък...... Според мен, много по-добра работа върши "дупенце", "дупЕ", или нещо от тоя род, ама зная, колко са чувствителни някои (повечето) от дамите на толкова сложна тематика, пък и ние, мъжете - рядко намираме баланса в нея...

Да завърша с пожелания за приятен ден, както и с факта, че, ако вие, дамите - винаги си падате на лапичките, то и на нас често ни се случва да си падаме... (на оная работа..., дето все се стремят да му я резнат на лъва - все нещо ги тормозело в осанката му, де...) ... (защо съм толкова обстоятелствен и обяснявам в такива подробности - не зная..., вероятно - недостатък от малките класове, когато не можех дума да обеля.., та компенсирам, де - вид отдушник)....

Коментар

Те са с еднаква сладост, та не си пречат тс може и трите.. А колегата е професионалист с огромен потенциал в яденето на турски десерти, та и едно кадаифче може да прибере накрая...
                Така е. Не е баш задължително да са турски, по важното е да са сладки. Кадаиф, реване, малеби, окапах се
                tnm

Коментар

чисто женско любопитство
                  Е ти ся, ама нали съм скромен ще оставя изкуството да говори вместо мен

http://youtu.be/U9tmz286s2A
                  tnm

Коментар

За бозата ми е ясно. Но по отношение на другите неща ме терзае едно такова, чисто женско любопитство - баклава, саралия или тулумбички!?

Коментар

Не знам дали е грък или македонец този дето е измислил кючека, ама ашколсун

Нещо полско за разбуждане

http://www.vbox7.com/play:acfc872e&start=1
                      За бозата ми е ясно. Но по отношение на другите неща ме терзае едно такова, чисто женско любопитство - баклава, саралия или тулумбички!?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        начина на пиене и плюскане също трябва да е правилен
                        Аз като мислих, какви трябва да са критериите за юнашка диета измислих следното. Тъй като господ навярно е създал чувствата за ориентация, реших че би следвало приятното да е полезно. Маам сладко и пия сладки ичкии. Салатите и зарзаватите са също приятно (полезно) нещо, особено като се консумират на теферич.
                        Ама без бягане води до освиняване
                        tnm

Коментар

Наздраве, но аз не съм пияч - просто 100 гр. концентрат - са ми напълно достатъчни, или литър бира... Така че, да съм се "отцепил" - това е едно от нещата, които не ги умея, т.е. аз съм "смешник" и на тая тема - пиенЬето, но пък от хапването не се отказвам. Що не дебелея, обаче - е дискусионен въпрос... Вероятно калориите заминават с повече движения (от всякакъв род )... Ама се похвалих и аз - не се сдържах....

Приятна вечер, ще гледам някакъв сериал - "Царят на квартала" ... Направо ме свършиха тия образи: мацката му се жалва, че в метрото постоянно й опипвали задника, а той й каза: "Трябва да си миеш задника, когато се прибираш в къщи!"
                          Вчера се е получило малкоооо разминаване Употребявайки думата "отцепил" имах предвид линкчето, а не твоето моментно състояние. Поемам цялата вина, но понеже както казваш ти, винаги трябва да си падна на лапичките, ще отдадем случилото се на късния час
                          http://www.youtube.com/watch?v=8qOR1...eature=related
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Наздраве, но аз не съм пияч - просто 100 гр. концентрат - са ми напълно достатъчни, или литър бира... Така че, да съм се "отцепил" - това е едно от нещата, които не ги умея, т.е. аз съм "смешник" и на тая тема - пиенЬето, но пък от хапването не се отказвам. Що не дебелея, обаче - е дискусионен въпрос... Вероятно калориите заминават с повече движения (от всякакъв род )... Ама се похвалих и аз - не се сдържах....

Приятна вечер, ще гледам някакъв сериал - "Царят на квартала" ... Направо ме свършиха тия образи: мацката му се жалва, че в метрото постоянно й опипвали задника, а той й каза: "Трябва да си миеш задника, когато се прибираш в къщи!"
                            По принцип течностите са доста по-важни от плюскането, но има различни видове класове при едното и при другото. В момента "залитването" е под формата на плюскане и е видно. Отделно, че начина на пиене и плюскане също трябва да е правилен

Но няма място за драми, т.е. някой да се самонапада сам себе си ( че това е най-лошо ) - демек ко беше там: "Огледалче, огледалце я кажи ....".

Иван Славков обществото от тъпи предразсъдъци го изкараха най-големият "алкохолик" и после кат' го резнаха на аутопсията се оказа, че органите му са като на 30-40 годишен младеж. Кофти, че тря'я се внимава с пневмониите ( понеже в момента има и такива, които са вирусни, но протичат в "невидим" режим ) и той тогава не се е погрижил сам за себе си, както трябва или т.нар. ДжиПи го е "слушала" на слушалки и нищо не е разбрала ( сорка, че му бутнах кокалите на Човека, но беше голям Българин ).

Някой ден като ме "резнат" и мИня ще се окаже, че съм с "калцирани" бели дробеве, щот' и аз понякога не умея да се пазя и тоя номер го играх отдавна при една зверска настинка да играя футбол в малка заличка при -15 градуса, без душове после и т.н. посред зимата и то съблечен гол до кръста.

И един тъпак ме изрита из отзадзе тогава в коляното, докато поемах един пас към и аз се обърнах и му викам: "Абе, тъпак - за пари ли играеш или да си правиш кефа?" - но ме изкара от терена тогава и аз щот' съм любопитен и седнах да гледам "нашите" дали ще бият накрая понеже водехме в резултата и така се прецаках сам себе си.

Но оживях да се таковам в тъпата киферица и затова ви досаждам - хихи

П.П. Иначе после медицината го "изкарва" инфаркт подобно нещо, щот' най-мноу струва по здравна каса и така, а и кат' симптом се получава точно така. Темата е дълга ...

Ноу се смях с тоя лаф от филма - хихихи
                            Last edited by marandi; 04.10.2011, 10:18.

Коментар

Я по този повод нещо гръцко! Ще подхожда и на мастиката на zarco

http://www.youtube.com/watch?v=sjip0aLCVs8
                              Не знам дали е грък или македонец този дето е измислил кючека, ама ашколсун

Нещо полско за разбуждане

http://www.vbox7.com/play:acfc872e&start=1
                              tnm

Коментар

....
                                Който направи коментар 2500 да почерпи аудиторията с една хубава песничка!
                                Готово :

http://www.youtube.com/watch?v=Y6n1h_KO8Gg
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X