Първоначално изпратено от 0ldman
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Last edited by Andi11; 29.09.2014, 11:34.
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеРазни глупости!
Коментар
-
СУПЕР комунистически форум! ДС следи и ЦЕНЗУРИРА!
Да, това е ФАКТ, Другарки и другари от задругата на ... форума ,
Некви текезесари- колхозници се изживяват като "специалисти" ТУК
Размахват калашници, некви "батковци" - Пешаци
Професионалисти са само КАК да слагат нитрати и пестициди в лайната, които произвеждат! А ТУК си избиват комплексите (заедно със задругата на ... форума)
Простотията ИМ ражда простотия, като многодетна циганка ражда за помощи,
ама ТУК това се толерира!
И покрай това, някакво АМСТЕРДАМСКО момиченце решава да ми затрие (смея да твърдя) по- компетентни мнениЯ от помията на ТРОЛЧЕТА и ТЕКЕЗЕСАРИ!!!
Мислех въобще да не пиша ТУК, но ТИЯ хора се държат като дебили- шестаци!
Цитирал съм съобщението от "лични", след "карантината" 14.09.2014, 19:20 ч
Първоначално изпратено от 0ldmanКака, заради ТЕБ няма да пиша ТУК в останалата част от живота ми, надявам се. Може би само за твоята "компетентност"!
НЕ знаеш КВО правиш, когато се изживяваш като "творец"
ИЛИ имаш проблем с алкохола!
Аз няма да съм като други, които са те клепали- НЕ ми отива
Пробвай да живееш морално и достойно!
Сага трябва да ти пожелая нещо конкретно, май? Както в началото, "забравих" поздрава...
НАЧАЛОТО и КРАЯ: АКО я караш така, няма да стигнеш далеч!
А ми бяха изтрити и мнения ПО темата, без СПОМЕНАВАНЕ дори НА потребители!!!
Има нормални хора в тоя форум!
Не знам защо такива си губят времето ТУК!!!
ЕДНА ДОБАВКА: АКО ИЗТРИЕТЕ ТОВА МНЕНИЕ, което съм копирал, ще го виждате често! ЕДИН ТРОЛ- олигофрен каза "кит кат," но не е това, А мобилния интернет- винаги различно IP. И тук ДС трудно се справя
Един приятел, някога каза: МНОГО по бързо се трие, от колкото се пише!
ТОВА е вярно! И може да си ползвате форума само в "задругата на ...цензурата" - да си чатите, примерно
Ще ми е лесно! КОПИРАЛ съм всичко до тукLast edited by 0ldman; 29.09.2014, 00:37.
Коментар
-
Днес, 19:20
netware5
Това съобщение беше изтрито от Amsterdamm. Причина: На ЛС, моля!
Стари Днес, 18:39
коки
Това съобщение беше изтрито от Amsterdamm. Причина: На ЛС, моля!
И не е зле въпросната модераторка да се въздържа от подобни изпълнениея и да не трие този постинг, щото ако трябва знам на кого и как да се обадя в Инвестора. Не съм от вчера тук и съм достатъчно уважаван форумец. И вече съм го правил, и то по повод същата модераторка. Тогава и набиха канчето. Но явно е забравила и пак прави гафове.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЗащо да свиквам? То от много свикване и пасуване България е на дъното.
Извини ме за невежеството, какво значи ЛПЖ?
Коментар
-
netware5
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЛПЖ! Свиквай - каквото за всички, такова и за теб.
Извини ме за невежеството, какво значи ЛПЖ?
Коментар
-
Благодаря!
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОбичам да чета дългите и късите постове на Дон Карлос, намирам ги за интелигентни, полезни и задължителни, Нека бъдат на разположение на интересуващите се без да се налага да го дебнат през нощта.
Дон Карлос, мнението ти не е ли запазено в профила ти - изскачащия прозорец под "здравей" - профил - теми?
Междувременно научих, че постът ми е възстановен на същото място и със същия час - 03:42.
ДО ИНВЕСТОРА:
Благодаря за бързата реакция и възстановяването на поста. Приемам случилото се като недоразумение, което е изгладено.
Съжалявам, но наистина не знаех, че постовете се запазват в профила.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеУважаеми господа,
Днес, 20.09.14 в 03:42 публикувах дълъг пост в тема "Политика". Повод за това ми дадоха няколко думи от пост на колегата SPART, публикуван в 00:10.
Преди малко видях, че постът ми е изтрит от chronos. Причина: Коментар на изтрито мнение. Постът на SPART също беше изтрит. Причина: Заяждане.
Господа, категорично и остро протестирам срещу този произвол! Аз не мога да зная предварително кой пост ще бъде обявен за заяждане. Естествено, че ако знаех, нямаше да цитирам мнението на колегата. Изтриването на пост на трето лице не може да бъде основание за налагане на цензура на моя пост, това ще ви го каже всеки начинаещ юрист. Това, което модераторът би следвало да направи е или да изтрие само цензурирания цитат от поста на SPART, а моят да остане или да го копира и да ми го върне на Лични съобщения. По този начин би съхранил плода на моя труд.
Не може всеки, на когото му хрумне, да се подиграва с моя труд. В друга една тема, вчера споделих, че съм след операция на око и ми е доста трудно да пиша. По тази причина писането на този пост ми отне около два часа. Считам, че е недопустимо някой да се изплюе на труда и усилията на един 72 годишен човек, при това инвалид в момента.
Господа, тъй като смятам, че правата ми са нарушени, настоявам:
1. Да бъде възстановен изтритият ми пост. Предполагам, че се съхранява известно време в някакво кошче. Но дори и да не е съхранен, той съществува в сървъра и компютърните ви специалисти могат да го извадят от там.
2. След възстановяването на поста ми, можете да го публикувате в същата тема, естествено без цензурирания цитат или да ми го изпратите на Лични съобщения. Оставям на вас да изберете варианта, за мене е без значение, важното е трудът ми да не пропадне.
3. Не настоявам за публично или лично извинение на chronos. Това оставям на неговата съвест и възпитание. Но настоявам да внимава повече, когато изтрива коментар на цензурирано мнение, особено, когато коментарът няма никакво отношение към заяждането, както е в моя случай.
4. Настоявам да получа и много спешен отговор на това какво е отношението ви към случая и какви са намеренията ви.
Поздрави,
Дон Карлос.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Обичам да чета дългите и късите постове на Дон Карлос, намирам ги за интелигентни, полезни и задължителни, Нека бъдат на разположение на интересуващите се без да се налага да го дебнат през нощта.
Дон Карлос, мнението ти не е ли запазено в профила ти - изскачащия прозорец под "здравей" - профил - теми?Yeah
Коментар
-
ПРОТЕСТИРАМ!
Уважаеми господа,
Днес, 20.09.14 в 03:42 публикувах дълъг пост в тема "Политика". Повод за това ми дадоха няколко думи от пост на колегата SPART, публикуван в 00:10.
Преди малко видях, че постът ми е изтрит от chronos. Причина: Коментар на изтрито мнение. Постът на SPART също беше изтрит. Причина: Заяждане.
Господа, категорично и остро протестирам срещу този произвол! Аз не мога да зная предварително кой пост ще бъде обявен за заяждане. Естествено, че ако знаех, нямаше да цитирам мнението на колегата. Изтриването на пост на трето лице не може да бъде основание за налагане на цензура на моя пост, това ще ви го каже всеки начинаещ юрист. Това, което модераторът би следвало да направи е или да изтрие само цензурирания цитат от поста на SPART, а моят да остане или да го копира и да ми го върне на Лични съобщения. По този начин би съхранил плода на моя труд.
Не може всеки, на когото му хрумне, да се подиграва с моя труд. В друга една тема, вчера споделих, че съм след операция на око и ми е доста трудно да пиша. По тази причина писането на този пост ми отне около два часа. Считам, че е недопустимо някой да се изплюе на труда и усилията на един 72 годишен човек, при това инвалид в момента.
Господа, тъй като смятам, че правата ми са нарушени, настоявам:
1. Да бъде възстановен изтритият ми пост. Предполагам, че се съхранява известно време в някакво кошче. Но дори и да не е съхранен, той съществува в сървъра и компютърните ви специалисти могат да го извадят от там.
2. След възстановяването на поста ми, можете да го публикувате в същата тема, естествено без цензурирания цитат или да ми го изпратите на Лични съобщения. Оставям на вас да изберете варианта, за мене е без значение, важното е трудът ми да не пропадне.
3. Не настоявам за публично или лично извинение на chronos. Това оставям на неговата съвест и възпитание. Но настоявам да внимава повече, когато изтрива коментар на цензурирано мнение, особено, когато коментарът няма никакво отношение към заяждането, както е в моя случай.
4. Настоявам да получа и много спешен отговор на това какво е отношението ви към случая и какви са намеренията ви.
Поздрави,
Дон Карлос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеМоля, напомнете на модераторите си, че има хора, които помнят цензурата преди 1989 г. Нека не ни напомнят за нея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПроблемът е в твоя телевизор
Коментар
Коментар