If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми е интересно как се преценява кое е "неуместно" и кое "уместно". Не е ли по-просто (и по-правилно) да се посочи коя точно точка от правилата съм нарушил.
И за да не се чудят колегите, ще повторя: Явно някои форумни членове от женски пол се подмокрят между краката, когато споменат името Му. Та ще помоля уважаемият chronos да поясни коя точка от правилата нарушава публикуването на горното съждение.
Не зная в сайта да фигурират забрани за изяви на хора от различен пол. Също не е необходимо пишещите да декларират пола си.
Ако постът ти касае моята личност, моля да се отбележи, че полът Ми е
мъжки, а това установяват само и единствено - дамите..., разбира се - в подходяща обстановка. В тоя дух, ако желаеш проверка на пола - моля, предложи дама, на която имаш доверие. Нека сама се увери - дано тогава ти мине мерака да говориш "на ангро".
Това съобщение беше изтрито от chronos. Причина: Неуместно
Много ми е интересно как се преценява кое е "неуместно" и кое "уместно". Не е ли по-просто (и по-правилно) да се посочи коя точно точка от правилата съм нарушил.
И за да не се чудят колегите, ще повторя: Явно някои форумни членове от женски пол се подмокрят между краката, когато споменат името Му. Та ще помоля уважаемият chronos да поясни коя точка от правилата нарушава публикуването на горното съждение.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
До кога ще се държите подигравателно с българските инвеститори! Човека с триста зора е успял да купи 7 апартамента и 2 вили с кредити, а вие му се подигравате! Уважавайте успелите хора, защото те стават все по малко в България!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Моля модераторите да баннете Кандид за това грозно обидно мнение нямащо нищо общо със ситуацията в Украйна:
Първоначално изпратено от kandid
Абе семпляк, дето дебне промоциите в Лидл и Кауфланд, ше ми обяснява на мен... как бяха халапеньосите днес...ако слушаш ше ти дам едни пичове дето гледат най-смъртоносните биочушляци у Бугарской, поръчваш онлайн, верно малко са скъпички, не е като на промоция в Кауфланд, ама нали имаш емнаесе панелки, ше се жертваш веднъж...
Хроносче, сега е по темата!
Би ли ми отговорил защо е забранена новата регистрация?
Ама честно! И не ме трий като цензор от комунистическо време! Все пак Станишев си отива!
Здравейте,
не е забранена новата регистрация, имаме технически проблем, който трябва да бъде разрешен скоро
Хроносче, сега е по темата!
Би ли ми отговорил защо е забранена новата регистрация?
Ама честно! И не ме трий като цензор от комунистическо време! Все пак Станишев си отива!
Леле-леле, тука колко е изтрито!.... Направо е съсипана темата,
Както и да е, отдавна се каня да спомена,за един линк:
Когато постнеш коментар, те връща на съответната тема и страница. Самия линк обаче не работи. Например ако темата е "До инвестор.бг" линка изглежда така: http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=13595#p1404416693
Коментар