Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеМного модератор , много нещо. Коментарите не бяха толкова лоши, че да налагат триене, то от темата нищо не остана.А имаше години, когато това беше нормален форум, в който цареше плурализма ...
Отново не е по темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоля вземете мерки,спамерите вече доминират,а имате претенции за квалитетна медия!!!
Много по-малки и недъгави сайтове са по добре водени от модераторите.
И да,ако трябва и нощна смяна ще назначите,ако имате претенции да сте качествена медия.
Наясно ли сте,че форума е по-важен за повечето хора тук,отколкото новините които списвате?
Хубав ден,всичко добро и се надявам да вземете мерки,вижте само колко хора са недоволни!
Как да е дъгав, като е очевидно, че модератор се появява веднъж в денонощието, при това към обяд... То бива икономии, ама икономията майка на мизерията..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеЗдравейте, благодарим за сигналите. Взети са мерки. Приятен и успешен ден!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Всичко е ясно!
От години един и същи емигрант в Нидерландия съсипва последователно както дъщерния форум за имоти на инвестора, така и сега тук. Въпрос на време беше да го направи и се чудих, щом като няма рефлекс за бан по ай пи, как може досега да не го е направил. Щом може един психично болен бежанец да ви прави на луди, все по-рядко ще пишем тук! Не мога да разбера като му имате всички демографски данни защо бездействате.имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Моля вземете мерки,спамерите вече доминират,а имате претенции за квалитетна медия!!!
Много по-малки и недъгави сайтове са по добре водени от модераторите.
И да,ако трябва и нощна смяна ще назначите,ако имате претенции да сте качествена медия.
Наясно ли сте,че форума е по-важен за повечето хора тук,отколкото новините които списвате?
Хубав ден,всичко добро и се надявам да вземете мерки,вижте само колко хора са недоволни!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТака е на 100 %колкото повече клониниги и спамери толкова по добре .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВ този форум не се ценят различните мнения за тезите на статуквото.
А модераторите, в голямата им част, действат като цензури от "1984"Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ вас двамата да бамнат,пак форумо няма да изгуби кой знае какво!!!Най-добрият пример ще сте!!!Но няма да може да се видите!!!
Но, спамът...време е, с голямата лопата. Тъй, де: Отварям, а там десетки безсмислени теми, които не ми се и отварят, щото кой знае, с какво са още "накачулени".
Цитат:
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Инвесторееее, вие модита нямате ли????? Не може един форум да има претенции за нещо повече от селска забавачница и да няма модератор, който да разчисти 5 страници теми със спам
Изключително много ми паднахте в очите като поддръжка и сте длъжни освен да поднесете извинения на списващите тук, и да посочите виновния/те, както и какви наказания сте им наложи!!! Удивен съм от мърлящината във водещата икономическа медия в България, удивен и отвратен!
+1
Подозирам. А, обикновено, 70-80% от подозренията ми, рано или късно, се оправдават.Last edited by Pyramid; 07.10.2015, 10:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИнвесторееее, вие модита нямате ли????? Не може един форум да има претенции за нещо повече от селска забавачница и да няма модератор, който да разчисти 5 страници теми със спам
Изключително много ми паднахте в очите като поддръжка и сте длъжни освен да поднесете извинения на списващите тук, и да посочите виновния/те, както и какви наказания сте им наложи!!! Удивен съм от мърлящината във водещата икономическа медия в България, удивен и отвратен!
То, тва не е кат да оставиш няколко ОТЯВЕНИ ТРОЛА да ОСИРАТ точно определени теми...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар