IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Не става дума някой да "коли и беси", а да не пуска някои форумци да пишат в определени теми, примерно които те са създали и след специално искане към модераторите. Естествено, че модераторите ще продължат да колят и бесят

    Това е формула, която работи много добре в чат румовете и съм убеден, че ако има няколко такива теми и тука това само ще вдигне броя на кликовете като цяло

    Коментар


    • Бе много му се вживяваме на този инвестор. Колкото по-малко емоции, толкоз по-добре. И аз му се вживявах, ама като успях да асимилирам, че е химера и започнах да влизам в реалността. а тя е жестока, на фона на избушения форум

      Коментар


      • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


        Квалификации, като "сбъркана психика", ДОРИ ДА БЕШЕ в "твоята" тема - също са злобарство!

        Може би няма да са злобарство, ако си психолог, психо-терапевт или психиатър, при условие, че пациент се обърне за консултация към специалиста, но пък тук не е кабинет на горепосочените специалисти!

        Излиза, че и твоето мнение е ЛИЧНОСТНО ЗАЯЖДАНЕ...
        Виж как стоят нещата!
        Матеев има голям личностен проблем с мен и в мига на съзиране и на най-малката "възможност" да ме удари, прави го с ентусиазъм, патос и еуфория. Винаги като инициатор.
        Той си въобразява, че е начетен и културен човек, но грозната истина е, че той е източник на простащините и обидите, при това ги употребява пръв и по собствена инициатива (а не като отговор). Това вече е станало личностна характеристика, която копира маниерите от аналоговия му живот - овикване и обиди към подчинени, низшестоящи, зависими и сродни. В онзи живот той е свикнал да среща мълчание от обижданите и много се дразни, че не може да наложи същото отношение към себе си и тук. Ето, поредното му включване е идеална илюстрация.
        Конкретно тук ползна КОСВЕНИЯ МЕТОД - ерго, не се обръща към мен лично с думите: Ти си луд и сбъркан психар!, а го прави да изглежда "уж" безадресно пуснато в пространството. Той е намерил цаката на Инвесторската модерация, която като правило не реагира на "уж" безадресни обиди. По същата схема вече съм натрупал списък от вече 80 обиди от него (над 2 стандартни машинописни страници). Болшинството (но не само) са пласирани именно по този мръснишки маниер, заобикаляйки правилата.
        Ама те са си мои - не си ги давам!
        Може ли да си представите потенциално случващото се в тема, която е "собственост" на Матеев, т.е. той Началник, а другите са подчинени.

        Първоначалната ми реакция беше породена от обстоятелството, че по странен и непонятен начин, едно симпатично иначе момче - Мъни, което има добри познания по английски език, но е тип "юноша бледен", който в живота си основно се е занимавал с гледане на монитори и клавиатури, бидейки най-големият производител на нови теми във форума, също и той има амбиции да е Началник.

        Нищо друго подходящо не ми идва в главата, доста добре съм го казал и първия път:

        Абе, момчета, вие в ред ли сте?!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Получих съобщение от форумец което за щастие успях да прочета. След което изчезна.
          И друго - от години вече няма никакъв начин да разбереш имаш ли съобщение или нямаш. Трябва да проверяваш от време-навреме.
          Толкова ли е трудно да фикснете съобщенията?
          Умряла работа.!
          Абе тия дали редактират и личните съобщения
          Не е препоръка

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

            Изцяло съгласен!!!

            Ако даден форумен участник, създаде тема, той трябва да има и възможността да ограничава достъпа до нея на участници, които смята, че не допринасят с конструктивни коментари, а тъкмо напротив, отблъскват с простащина и некомпетентност. Говорим само за собственосъздадени теми!

            В момента без тази опция, форума е "клоака", в която безработни кибици и млади пенсионери от сектор отбрана/мвр, прекарват 24/7 във форума, като заливат всичко с простащина и елементаризми! Единствената цел на подобно упражнение е избиване на комплекси и създаване на някакъв въображаем-несъществуващ образ, на "играчи", който логично е пълната противоположност на действителния им живот!

            С други думи, има няколко човека, които денонощно са във форума, но за сметка на това, те отблъскват потенциални 1000-2000-3К допълнителни потребители, ако качеството на дискуситте, принципно бе по-добро! Дори и не като регистрирани и пишещи потребители, а само като четящи и влизащи в сайта!
            Що не си направите собствен форум?
            Ако сте неграмотни ще ви го направя АЗ ако трябва.
            Там си определяйте каквито искате правила.
            Форумите и без това са залязваща медия. Въвеждането на ограничения ще е крачката към небитието
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

              Ето ярък пример на постинг с ЛИЧНОСТНО ЗАЯЖДАНЕ, който на секундата бих го изтрил, ако беше в моя раздел. И като го направя по 2-3 пъти за всеки един злобар, той сам ще се усети, че няма работа в чужди раздели. С нормалните хора обаче, които са мнозинство, диалога ще си върви в дух на разбирателство и взаимопомощ, което злобарите няма как да го разберат, защото са със сбъркана психика.

              Квалификации, като "сбъркана психика", ДОРИ ДА БЕШЕ в "твоята" тема - също са злобарство!

              Може би няма да са злобарство, ако си психолог, психо-терапевт или психиатър, при условие, че пациент се обърне за консултация към специалиста, но пък тук не е кабинет на горепосочените специалисти!

              Излиза, че и твоето мнение е ЛИЧНОСТНО ЗАЯЖДАНЕ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                Подкрепям и аз. Във форума се подвизават няколко човека (по-малко от 10), единствената задача на които е да правят всяка една тема на парцал и на бойно поле със своите личностни заяждания, обиди и подигравки. Това отблъсква много хора, които искат да водят разумен диалог, свободен от тролове и спамаджиии. Аз лично бих създал и бих поддържал няколко теми за начините на разработка на печеливши търговски стратегии, които бяха много популярни по другите форуми, но съм се отказал да го правя това именно заради злобарите, които бих ги изредил поименно, но ще ми изтрият постинга.

                Ако може да се направи всяка една тема да е с модератор този, който я е създал - ще бъде супер. За съжаление обаче знам, че софтуера на форума няма такава функционалност. Има обаче друга функционалност, която може да се използва - създаването на раздел, в който да се назначава модератор. Във форума на Желев тази функционалност се използва, и Желев пожелание на всеки, който поиска, му създава собствен раздел и го прави модератор на този раздел.

                Тези раздели Желев ги е кръстил ЛИЧНИ БЛОГОВЕ на Матеев, на Гошо, на Пешо и въобще на всеки, който пожелае. В тези блогове собствениците им си създават колкото си искат теми, и сами си ги модерират. Тази идея е много добра и не само че няма да създаде работа на модераторите, а точно обратното - ще ги облегчи, защото собственика сам ще си модерира по собствено усмотрение. Работата по създаването на такива раздели е еднократно няколко минути, и след това целия контрол се предоставя на този, който е собственика на раздела.

                Практиката сочи, че едва ли ще има повече от 10 човека от форума, които да поискат собствени раздели, така че няма да има никакъв проблем с тяхното създаване като административна работа. Аз съм първият, който се кандидатира за такъв раздел, като ако ми се предостави, ще се активирам и ще създам доста теми за търговски стратегии и въобще как да се използва Теорията на Вероятносвтите, за създаването и поддържането на печеливши стратегии по всички финансови инструменти (не само на ФОРЕКС).
                Има някакъв смисъл и ще подкрепя такова едно развитие. Неловко е, някой друг да решава вместо отворилия темата, кое е по, а кое - не по темата.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                  Преведено на делничен език, големият производител на теми Мънчо иска виртуална собственост и лични теми в територията на инвестора, където той да "коли и беси"!
                  Ти в ред ли се, бе, момче?!
                  Ето ярък пример на постинг с ЛИЧНОСТНО ЗАЯЖДАНЕ, който на секундата бих го изтрил, ако беше в моя раздел. И като го направя по 2-3 пъти за всеки един злобар, той сам ще се усети, че няма работа в чужди раздели. С нормалните хора обаче, които са мнозинство, диалога ще си върви в дух на разбирателство и взаимопомощ, което злобарите няма как да го разберат, защото са със сбъркана психика.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

                    Изцяло съгласен!!!

                    Ако даден форумен участник, създаде тема, той трябва да има и възможността да ограничава достъпа до нея на участници, които смята, че не допринасят с конструктивни коментари, а тъкмо напротив, отблскват с простащина и некомпетентност. Говорим само за собственосъздадени теми!

                    В момента без тази опция, форума е "клоака", в която безработни кибици и млади пенсионери от сектор отбрана/мвр, прекарват 24/7 във форума, като заливат всичко с простащина и елементаризми! Единствената цел на подобно упражнение е избиване на комплекси и създаване на някакъв въображаем-несъществуващ образ, на "играчи", който логично е пълната противоположност на действителния им живот!

                    С други думи, има няколко човека, които денонощно са във форума, но за сметка на това, те отблъскват потенциални 1000-2000-3К допълнителни потребители, ако качеството на дискуситте, принципно бе по-добро! Дори и не като регистрирани и пишещи потребители, а само като четящи и влизащи в сайта!
                    Подкрепям и аз. Във форума се подвизават няколко човека (по-малко от 10), единствената задача на които е да правят всяка една тема на парцал и на бойно поле със своите личностни заяждания, обиди и подигравки. Това отблъсква много хора, които искат да водят разумен диалог, свободен от тролове и спамаджиии. Аз лично бих създал и бих поддържал няколко теми за начините на разработка на печеливши търговски стратегии, които бяха много популярни по другите форуми, но съм се отказал да го правя това именно заради злобарите, които бих ги изредил поименно, но ще ми изтрият постинга.

                    Ако може да се направи всяка една тема да е с модератор този, който я е създал - ще бъде супер. За съжаление обаче знам, че софтуера на форума няма такава функционалност. Има обаче друга функционалност, която може да се използва - създаването на раздел, в който да се назначава модератор. Във форума на Желев тази функционалност се използва, и Желев пожелание на всеки, който поиска, му създава собствен раздел и го прави модератор на този раздел.

                    Тези раздели Желев ги е кръстил ЛИЧНИ БЛОГОВЕ на Матеев, на Гошо, на Пешо и въобще на всеки, който пожелае. В тези блогове собствениците им си създават колкото си искат теми, и сами си ги модерират. Тази идея е много добра и не само че няма да създаде работа на модераторите, а точно обратното - ще ги облегчи, защото собственика сам ще си модерира по собствено усмотрение. Работата по създаването на такива раздели е еднократно няколко минути, и след това целия контрол се предоставя на този, който е собственика на раздела.

                    Практиката сочи, че едва ли ще има повече от 10 човека от форума, които да поискат собствени раздели, така че няма да има никакъв проблем с тяхното създаване като административна работа. Аз съм първият, който се кандидатира за такъв раздел, като ако ми се предостави, ще се активирам и ще създам доста теми за търговски стратегии и въобще как да се използва Теорията на Вероятносвтите, за създаването и поддържането на печеливши стратегии по всички финансови инструменти (не само на ФОРЕКС).

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      investor.bg може би трябва да се замислят дали да не дадат възможност при поискване, някои форумци да отварят теми с права да ограничават достъпа на други форумци във въпросната тема. Разбирам, че целта на investor.bg е повече кликове, но реално доста форумци напуснаха, точно защото тука е джунгла и има доста тролове, платени или тролещи за удоволствие. Така че ако има няколко теми, в които има ограничен достъп и по-културен диалог, вероятно ще има и доста повече кликове като цяло. Т.е. всичко ще си е както до сега, но ще има и зона свобода от индивиди

                      За да е по-демократично, може да се дават такива права примерно на няколко формци, които са съгласни помежду си да филтрират темата. Така няма да има "диктатура" и ще се отсяват само тези, за които има консенсус, че не са подходящи за темата
                      Изцяло съгласен!!!

                      Ако даден форумен участник, създаде тема, той трябва да има и възможността да ограничава достъпа до нея на участници, които смята, че не допринасят с конструктивни коментари, а тъкмо напротив, отблъскват с простащина и некомпетентност. Говорим само за собственосъздадени теми!

                      В момента без тази опция, форума е "клоака", в която безработни кибици и млади пенсионери от сектор отбрана/мвр, прекарват 24/7 във форума, като заливат всичко с простащина и елементаризми! Единствената цел на подобно упражнение е избиване на комплекси и създаване на някакъв въображаем-несъществуващ образ, на "играчи", който логично е пълната противоположност на действителния им живот!

                      С други думи, има няколко човека, които денонощно са във форума, но за сметка на това, те отблъскват потенциални 1000-2000-3К допълнителни потребители, ако качеството на дискуситте, принципно бе по-добро! Дори и не като регистрирани и пишещи потребители, а само като четящи и влизащи в сайта!
                      Last edited by Mike Florida; 03.10.2020, 21:43.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        investor.bg може би трябва да се замислят дали да не дадат възможност при поискване, някои форумци да отварят теми с права да ограничават достъпа на други форумци във въпросната тема.
                        Преведено на делничен език, големият производител на теми Мънчо иска виртуална собственост и лични теми в територията на инвестора, където той да "коли и беси"!
                        Ти в ред ли се, бе, момче?!

                        Коментар


                        • investor.bg може би трябва да се замислят дали да не дадат възможност при поискване, някои форумци да отварят теми с права да ограничават достъпа на други форумци във въпросната тема. Разбирам, че целта на investor.bg е повече кликове, но реално доста форумци напуснаха, точно защото тука е джунгла и има доста тролове, платени или тролещи за удоволствие. Така че ако има няколко теми, в които има ограничен достъп и по-културен диалог, вероятно ще има и доста повече кликове като цяло. Т.е. всичко ще си е както до сега, но ще има и зона свобода от индивиди

                          За да е по-демократично, може да се дават такива права примерно на няколко формци, които са съгласни помежду си да филтрират темата. Така няма да има "диктатура" и ще се отсяват само тези, за които има консенсус, че не са подходящи за темата

                          Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                          Това е една от малкото теми, в която се пишат и споделят доста полезни и интересни неща. Пазете я в тайна да не налазят разни индивиди от рода на Хари Кейн, Ташунко, Correctively Objective и други подобни с раздвоение на личността.
                          Last edited by Money; 03.10.2020, 12:08.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                            До уважаемите модератори

                            Ще задам въпрос и ще изкажа своите мотиви

                            Въпрос : Има ли проблем да се отвори тема например с работно заглавие „Свободна тема“?

                            Подобна тема ще фокусира в себе си кратки разговори от всякакво естество и характер. Например разговора започва за бизнес, после се говори за спорт и футбол, после някой започва да разказва спомени от казармата, разговора се прехвърля в спорове за автомобили, после се говори за жени, вкарва се някой виц, после пак се говори за бизнес, някой говори за своето хоби, за лов, друг за риболов, за игра на карти или табла и шах, друг може да разкаже интересни случки и преживявания от своя живот, трети може да насочи разговора за изкуство, кино, музика, друг да започне разговор по някой обществено значим въпрос и така нататък, схванахте идеята, нали? Свободна тема за всичко. До сега, когато се случи в някоя тема да започнат разговори и спорове извън конкретната тема например най-често това се случва в имотната тема, вие, модераторите, прехвърляте всички коментари в темата „За Успеха и причините за него….“. Което строго погледнато тези прехвърлени коментари нямат нищо общо с темата „За Успеха ….“

                            Това ми е основния мотив за отварянето на тема „Свободна тема“

                            А който иска да говори надълго и на широко за политика, корона вирус или по някоя инвестиционна тема (имоти, злато и др.), то си има такива.

                            Спорен и безавариен ден
                            Здравейте, Уважаеми Асо Пика ,

                            Вече има такива теми, в които може да провеждате разговори от всякакво естество и характер.

                            Да си говорим за жени. Какво искат жените ?;
                            Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
                            Кръчма "Виртуалната кръчма"

                            Отварянето на още една подобна тема ще измести фокуса на погледа върху конкретните неща, които бихте искали да кажете за конкретно нещо.
                            Наличието на повече теми от общ характер създава така наречения информационен шум, който с отделните теми се разсейва.
                            Това показва опитът ни през годините.
                            Екипът на Инвестор е достатъчно толерантен и грижещ се за комфорта на всички участници във форума нищо, че понякога на повечето тук не им се вярва.

                            Хубав и успешен ден на Вас и всички във форума.

                            Коментар


                            • До уважаемите модератори

                              Ще задам въпрос и ще изкажа своите мотиви

                              Въпрос : Има ли проблем да се отвори тема например с работно заглавие „Свободна тема“?

                              Подобна тема ще фокусира в себе си кратки разговори от всякакво естество и характер. Например разговора започва за бизнес, после се говори за спорт и футбол, после някой започва да разказва спомени от казармата, разговора се прехвърля в спорове за автомобили, после се говори за жени, вкарва се някой виц, после пак се говори за бизнес, някой говори за своето хоби, за лов, друг за риболов, за игра на карти или табла и шах, друг може да разкаже интересни случки и преживявания от своя живот, трети може да насочи разговора за изкуство, кино, музика, друг да започне разговор по някой обществено значим въпрос и така нататък, схванахте идеята, нали? Свободна тема за всичко. До сега, когато се случи в някоя тема да започнат разговори и спорове извън конкретната тема например най-често това се случва в имотната тема, вие, модераторите, прехвърляте всички коментари в темата „За Успеха и причините за него….“. Което строго погледнато тези прехвърлени коментари нямат нищо общо с темата „За Успеха ….“

                              Това ми е основния мотив за отварянето на тема „Свободна тема“

                              А който иска да говори надълго и на широко за политика, корона вирус или по някоя инвестиционна тема (имоти, злато и др.), то си има такива.

                              Спорен и безавариен ден

                              Коментар


                              • Ами, системата за лични съобщения, е куца от години, за начало...

                                Коментар

                                Working...
                                X