Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Сега ми вменяваш, чрез форма на "Аргумент от незнание" да докажа аз обратната ТЕЗА на твоята ли? /"мъдреците не са многословни"/
Аргумент от незнание - поддържа се, че една пропозиция e истина (или лъжа), само заради това, че не е доказано обратното.
Първо, "не мисля, че мъдреците са многословни" е твърдение, което ти не си доказал, а приел! /"Липсата на доказателство не е доказателство за липсата на доказателство/
Второ: От това, че си приел дадено твърдение за ВЯРНО, не следва ДА ИМАШ ПРАВО ДА МЕ ОБИЖДАШ, щом според теб, аз не съм го приел също! А ти дори не знаеш аз какво мисля по въпроса
Напротив, аз имам право да те обидя, щом ти използваш допускане като доказатество. Заблудата се нарича "Аргумент от незнание" и я използваш в комбинация с "Позоваване на последствия"!
- После, няма как да се изразиш в пълнота с малко общи думи! Всеки проблем за да бъде определен, трябва да бъде описан! А описанието не става без думи!
И последно - ЗАЩО имаш нужда да ме четеш щом не ме разбираш, след като комплексите ти постоянно те карат да обиждаш автора на неразбираемото за теб?
Просто не ме четиМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеизчетох цялото многословие.
ще го кажа накратко.
разбрах какво имаш предвид в онова си изказване.
аз по същество го споделям, като разбиране.
но, начина по които излишно усложняваш нещата ме кара да мисля, че и мисълта ти тече така объркано...или, че се опитваш да си интересен с нещо, което не разбираш. знаеш като докторите, ти го питаш нещо а той те почва отдалече с термини и назидания.
та накратко.
не мисля, че мъдреците са многословни.
но и си промених малко мнението за теб, виждам, че в диалог можеш да се аргументираш нормално и изказа ти да е ясен.
поздрави и не се засягай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеДобре де, съгласен съм, че не всеки може да ме разбере! Но пък от друга страна, аз съм казвал десетки пъти, ЧЕ НЕ ПИША ЗА ВСЕКИ!
...
ще го кажа накратко.
разбрах какво имаш предвид в онова си изказване.
аз по същество го споделям, като разбиране.
но, начина по които излишно усложняваш нещата ме кара да мисля, че и мисълта ти тече така объркано...или, че се опитваш да си интересен с нещо, което не разбираш. знаеш като докторите, ти го питаш нещо а той те почва отдалече с термини и назидания.
та накратко.
не мисля, че мъдреците са многословни.
но и си промених малко мнението за теб, виждам, че в диалог можеш да се аргументираш нормално и изказа ти да е ясен.
поздрави и не се засягай.Last edited by ratten; 08.10.2015, 23:35.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезащото това което пишеш е тотално объркан от многословие нонсенс
От това, че написаното от мен, ти изглежда "тотално объркан от многословие нонсенс", не следва то да е такова, само защото ти изглежда такова, защото нищо не е такова каквото изглежда, щом не можеш да го разбереш в пълнота! А ти сам признаваш че не можеш да го разбереш!
Както и представата ти за това какво съм казал, не ти дава право да ме нападаш или обиждаш. Но необходимостта да ме обидиш и нападаш, издава личен комплекс
От друга страна, ако можеше да разбереш нещо от написаното от мен, то би могъл и да аргументираш кое според теб е грешно!
Чудя се, защо при възможност да оцените даден коментар, имате нужда да обидите автора му, с аргумент че ти изглежда объркано? Ако аз получавах само минуси, това щеше да е индикатор, че никой не ме разбира и следователно нямаше да има смисъл да пиша!
Но, щом пък ти сам виждаш, че не получавам само минуси на коментарите си, то явно има някой който ме разбира.
А щом има разбиращи ме, то защо искаш ти да наложиш собствената си позиция, изхождайки от представата си за това което искам да кажа, по толкова ограничено-маймунски начин - с обиди и нападки?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеСпоред мен Др. Иванов, е заради това, че понижителите се опитват да изкарат, че има само един повишител на НИ. Скептикът го свързват с мой профил, а нищо чудно и теб голям инвеститоре! Те не могат да повярват, че притежаваш огромни активи както в ПОЧТИ централен квартал на София, така и на Съни бийч. Нещастници!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЗАЩО съм блокиран да коментирам?
ЗАЩО не мога да отговоря на ТЕЗИ които ме нападат и обиждат ЛИЧНО, без аз да съм предизвикал никой от тях лично?
ЗАЩО обиждащите ме лично коментари стоят неизтрити? А след техните нападки и обиди АЗ СЪМ БЛОКИРАН ДА ИМ ОТГОВОРЯ ?????????????????????????
МОЖЕ ЛИ ТОЛЕРАНТНО ДА БЪДА НЕДИСКРИМИНИРАЩО МЕ РАЗБЛОКИРАН, ЗА ДА ИМ ОТГОВОРЯ?
Приготвил съм отговори и за двамата умници, които имам пълното право да публикувам, щом не АЗ а ТЕ се обръщат нападайки ме с ОБИДИ, а всъщност аз съм блокиран а техните коментари си стоят
- отговорите ми са напълно аргументирани и не съдържат нито нападки нито обиди, за разлика от техните!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЗАЩО съм блокиран да коментирам?
ЗАЩО не мога да отговоря на ТЕЗИ които ме нападат и обиждат ЛИЧНО, без аз да съм предизвикал никой от тях лично?
ЗАЩО обиждащите ме лично коментари стоят неизтрити? А след техните нападки и обиди АЗ СЪМ БЛОКИРАН ДА ИМ ОТГОВОРЯ ?????????????????????????
Приготвил съм отговори и за двамата умници, които имам пълното право да публикувам, щом не АЗ а ТЕ се обръщат нападайки ме с ОБИДИ, а всъщност аз съм блокиран а техните коментари си стоят
- отговорите ми са напълно аргументирани и не съдържат нито нападки нито обиди, за разлика от техните!имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
ЗАЩО съм блокиран да коментирам?
ЗАЩО съм блокиран да коментирам?
- отговорите ми са напълно аргументирани и не съдържат нито нападки нито обиди, за разлика от техните!Last edited by iivanoff; 08.10.2015, 21:58.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМоля модераторите да предупредят ник маранди да не пише повече в темата за политика глупостите си за историята на българия от времето на хан аспарух. Има 2 теми за история на Бг, съвсем спокойно може там да пише и да се наслаждава на изказа си
Иначе не е лошо момче.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеи вие също
Коментар
Коментар