Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
И какво хленчиш като ощипана девица?
И нас доста често ни трият. Но не хленчим и не се оплакваме.
Трябва да поискаме и да е четвъртит, та да можем да мълчим още по-мъжествено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеА кои са другите акаунти на колегата ви?
Който се вълнува и сам може да разбере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНищо подобно. Щеше ми се само, колегата да уточни, с кой акаунт ще се самобанира.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУважаеми Мариане,
Неуважаеми алекс 262,
Явно в този форум има издадена препоръка, вероятно от Мариан, по препоръка на неговите познати тип Батя, 4Д и производните им "оптимисти", да бъда трит, когато съм обиждан с прилагателни като "г-жа 4-ти км" от малоумника (многоников и производен на някой от "оптимистите", които хвалят акциите, докато ги продават - класика в жанра) top. И когато същият е с теглена една майна от мен - мисля, реципрочен отговор за подобни никове, аз съм трит лично от Мариан. Ок, разбирам го, но защо не трие и оригиналния пост, в който съм обиждан на "г-жа 4-ти км" - или това не е обидно? Странни критерии имат за обидно в инвестор.бг. Неуважаемият алекс 262 пък ме трие, след като отгворям отново на малоумника top, когато с доказателсватен материал показвам, взет от неговите писания, че същият е трол, чиято основна цел е да върви след мен и да сере! И отново не се трие първоизточника, в който съм обиждан!!!
Е. щом е такова поведението на Мариан и алекс 262 - добре, ваши са и хляба, и ножа, аз ще се самобанирам за 1 месец за всички теми от форума, а след това мога и да го самоудължа. Но понеже обичам реципрочността, ще се постарая да спра и всички реклами на мои познати в него. Все пак справедливостта си е справедливост, а аз никога не си оставям коня в калта, особено когато се толерират явната простащина и агресия. Бъдете здрави и успешни!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Неуважаеми алекс 262,
Явно в този форум има издадена препоръка, вероятно от Мариан, по препоръка на неговите познати тип Батя, 4Д и производните им "оптимисти", да бъда трит, когато съм обиждан с прилагателни като "г-жа 4-ти км" от малоумника (многоников и производен на някой от "оптимистите", които хвалят акциите, докато ги продават - класика в жанра) top. И когато същият е с теглена една майна от мен - мисля, реципрочен отговор за подобни никове, аз съм трит лично от Мариан. Ок, разбирам го, но защо не трие и оригиналния пост, в който съм обиждан на "г-жа 4-ти км" - или това не е обидно? Странни критерии имат за обидно в инвестор.бг. Неуважаемият алекс 262 пък ме трие, след като отгворям отново на малоумника top, когато с доказателсватен материал показвам, взет от неговите писания, че същият е трол, чиято основна цел е да върви след мен и да сере! И отново не се трие първоизточника, в който съм обиждан!!!
Е. щом е такова поведението на Мариан и алекс 262 - добре, ваши са и хляба, и ножа, аз ще се самобанирам за 1 месец за всички теми от форума, а след това мога и да го самоудължа. Но понеже обичам реципрочността, ще се постарая да спра и всички реклами на мои познати в него. Все пак справедливостта си е справедливост, а аз никога не си оставям коня в калта, особено когато се толерират явната простащина и агресия. Бъдете здрави и успешни!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Неуважаеми алекс 262,
Ами ако стане зделка, кой ще бутва темата тогаваНе бива да оставяш съотборците без подкрепа
Я си седи мирно и си гледай мача. Ма то всъщност при тебе мача е игран де, с тез 2 позиции, то няма много за гледане
- 3 Харесвания
Коментар
-
Уважаеми Мариане,
Неуважаеми алекс 262,
Е. щом е такова поведението на Мариан и алекс 262 - добре, ваши са и хляба, и ножа, аз ще се самобанирам за 1 месец за всички теми от форума, а след това мога и да го самоудължа. Но понеже обичам реципрочността, ще се постарая да спра и всички реклами на мои познати в него. Все пак справедливостта си е справедливост, а аз никога не си оставям коня в калта, особено когато се толерират явната простащина и агресия. Бъдете здрави и успешни!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
06.01.2021, 09:29 Този коментар от power grid е изтрит от mibova
Причина: Спазвайте добрия тон!
Това е "причина" за изтриване от модерите.
Може ли да бъде определено какво е "добър тон", тонът "Ла" ли е, какво ще да е, че да не излиза, че модерята с тази "причина" си трият квот си искат?
Между другото, подлежите на санкции по европейското законодателство за свобода на словото, щом предлагате публична платформа, частна или не, в Интернет или не.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Пожелавам на всички да сте живи, здрави, щастливи, много успехи и по малко да ни давате поводи да ви трием или банваме.
Поводите може да си ги намерите у нас, но причините са само у вас.
Така че не се прави на доброто ченге, трийте си без обяснения, оправдания и убеждавания. Така е по-честно.
- 1 like
Коментар
Коментар