- Днес, 13:42
Този коментар от Mateev е изтрит от X_Y
Причина: Лични нападки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИнвалидна парола, инвалиден имейл, сигурно 5-6 пъти смених паролата. Как влизам сега и аз не знам. Всичко това е откакто смениха облика на форума, уж го правят за по добро, ама резултата е майка плаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНов и доста коварен бъг
Отваряш сайта и гледаш,че не си логнат.При опит за логване се появява това и няма и няма влизане
Може би най-бъгавия форум който съм виждал.
Първоначално изпратено от Тошко Африкански Разгледай мнениеКато реша да изляза от акаунта ми изписва
Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНов и доста коварен бъг
Отваряш сайта и гледаш,че не си логнат.При опит за логване се появява това и няма и няма влизане
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнвесторе, темата за Оптимизма на БФБ нещо е бъгнала.. не се влиза..!
Коментар
-
Нов и доста коварен бъг
Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Не си се логнал . А ако си логнат излез и отново се логни. Макар че и изхода от сайта е доста трудно нещо .
Все по-трудно се работи с "финалната" версия на този форум, а ако съдя и по активността в темите - получи се нещо като руските очаквания за Украйна
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПрез телефона нямам бутон за нов пост, така наречения "Отговор"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Е чак пък много зле
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеКой измисли новия облик на сайта.Много е зле.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар