Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧестито. Темата е отключена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Не е проблемът в нас / за мен също се отнася /, а в това, че investor.bg не разбира, че този форум не е ексклузивен. Например, Дневник също е опция, да не говорим, че там дискусиите са още по-ожесточени и активни. Да слагаш ограничения / бан в интернет е като да поставиш врата в поле и да искаш преминаване през нея срещу 10 лева. Познайте колко хора ще платят тези пари?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За да си почине малко темата от теб
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо не мога да вляза в темата за войната в украйна
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНяма ли алтернативен форум ? Време е някой да заеме тази пазарна ниша.
Липсата на конкуренция води до сегашното осиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНяма ли алтернативен форум ? Време е някой да заеме тази пазарна ниша.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеедин месец мина, не можете да оправите да се маркират прочетените теми
Направо са безнадеждни.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеИнвесторе, как да разбера с кой имейл съм се регистрирал? Не мога да си вляза в профила? Сега влизам от РС на което е запомнена паролата, която не помня, но за ресет не си спомня с кой имей съм се регистрирал. Нов ник ли ще трябва да правя?
Коментар
Коментар