Имаше опция, която филтрираше и подреждаше компаниите по индекси, печалби, капитализация, дивиденти - само аз ли не намирам вече тази опция?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТолкова ли е трудно да направите така, че да се виждат аватарите? Не стига, че се наложи да си правим нови профили, ами и аватари не можем да си сложим!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеФорумът ви е правен от некадърници. Въобще не е ясно, преди да отвориш дадена тема, кога е писано за последно в нея и дали вече си я отварял! Що за тъпня. Аз съм в този форум от 2009та година и с всяка промяна става ПО-ЗЛЕ!
То и затова са останали толкова малко потребители, които активно го ползват.
- 1 like
Коментар
-
Форумът ви е правен от некадърници. Въобще не е ясно, преди да отвориш дадена тема, кога е писано за последно в нея и дали вече си я отварял! Що за тъпня. Аз съм в този форум от 2009та година и с всяка промяна става ПО-ЗЛЕ!
То и затова са останали толкова малко потребители, които активно го ползват.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеЗащо не ми се показва аватара?
- 1 like
Коментар
-
ЕЙ модераторите, това нито е учтиво НИТО френдли, КЪДЕ ми е отговора ?
А и как да си сменя името СЛЕД като сте ме регистрирали ?
ИЛИ само заплахи - чакам си бана !?!
ОЩЕ чакам да ми се обясни кой мозък.... да не казвам какъв вижда обида ???
Лека, явно отговор пък и на ЛС - ще получа друг път , като колелото от тате
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнениеЗдравейте. В профила на компаниите (поне преди в таба исторически данни, при избран максимален период) се виждаха дивидентите през годините, а сега май ги няма?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАз имам един въпрос към модераторите,
мога ли да регистрирам ник А––итлер и да сложа снимката на Хитлер или на на П––пот и да сложа снимката на Пол Пот, или евентуално Иди Амин?
не се сещам за друг масов убиец от техния ранг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
и при мен от днес?
АДМИНИ ????????
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЩе има ли война Украйна - Русия
Sorry, you are not authorized to view this page
какво става, защо е така