IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Кой пие бира втоя студ!?!?
    Аз съм навит да свършиме тая работа ))))))
    Когато кажете съм на срешта.

Коментар

Хрумна ми една идея ! Искате ли да се съберем и да пием по една бира по празниците? мисля че ще изкараме добре ....

Коментар

usd/chf при пробив на 1,6422/25 бай

Коментар

Баси как играе тая йена!

Коментар

Какво мислите за USD/CHF

Коментар

Много се радвам че не сте запразнили толкова от рано. Тъкмо се бях притеснил )

Коментар

eur/usd покупка на нива 8950/60 стоп 8920 цел 9015

Коментар

Колкото пове4 го гледам , томлкова пове4е вдижението на еврото от 0.8750 до 0.9080 ми прили4а на тривълнова корекция на спада от 0.9350.
                  Сега мисля 4е следва 5 вълнов спад 1 - от 0.9080 до 0.8920 .т .н до 0.8450

Коментар

Петре, ти като професионален играч слагаш ли лихвите в сметката
                    В симисъл би ли си закупил паунди за празниците за да спечелиш от лихвата ?

Коментар

Chavo emaila mi e - ifpetko1@yahoo.com

Коментар

Купуваъте $/йена на ниво 127,60/70 ако отново го тестне иначе в по
                        средносрочен период : 133,70 , 138,50 и таргет 146 ++,а ако сте и
                        в евро/йена успехът ще бъде двоен имайки предвид таргет - 130

Коментар

az сигурно ще понапазарувам CAD , ама ще из4акам да свърши корекцията. Ха , оанда ми платиха 13 цента дневна лихва ).
                          Още не съм ги пробвал , но ще е скоро .

Коментар

Тюх, ама аз на всякъде съм сбъркъл с по 100 пипса, ама това е щото съм къс и все си мисля за котировки 1.44.... и т.н.

Коментар

Добре де,
                              Стават и грешки - казал таралежът и слязал от четката :-)
                              1.457 имах поднадпредвид.
                              Глупак, даже не мога и да коментирам - и аз нямам никакви идей, което не е толкова лошо, колкото да имаш някаква лоша идея.
                              Петре, абе ти какво против имаш чейнчаджиите - наистина съм бил и съм си изкарвал честно хляба - когато имаше хляб в тая работа.
                              Хайде живи и здрави
                              Тази вечер ще почиваме, а като гледам май така ще откараме до празниците
                              Всево добрава
                              Живи и здрави

Коментар

a , той тошо е сбъркал със 100 пипса ).
                                Пристигна ми преовда при оанда и сега седя и се 4удяяя, даже само седя вече, и не виждам никаква възможност за игра.
                                Ще взема да скъся еврото, ама не знам къде да вляза, май ще има още един тест на 0.9100

Коментар

Working...
                                X