IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Що така размихте исеята за среща Другият петък не е лоша идея, само някой да предложи мястото - от опит И да се уточни час!!!

Коментар

Голям гадняр е тоя швейцареца, долара така хубаво се беше запътил към 89.50 а CHF не иска ама хич да му помогне
      Ама то какво да очакваш от швейцарците дето даже в сиренето си правят дупки.
      Заради него ми изгърмя и профит стопа на GBP - а тоя паузнд защо върна към 1.4480, ако някой ми каже - благодаря

Коментар

Ей траете си за петък ......

Коментар

Впрочем, ако швейцареца бъде така добър пак да пробва 1.6450, за което горещо го моля, нищо чудно долара да пробва 89.20 и паунад да пробие под 1.44
          Но нещо не вярвам в тоя сценарий, въпреки че залозите са ми за него

Коментар

Ами мисля че долара пак ще пробва 89.50 - между 14 и 16.00 часа
            Ако пробие и задържи 8940/60 ще пробва и 8920, ако не ще се върне към 8990 - не вярвам днес пак да прехвърля 9000, но не вярвам и да има пробив под 8940
            Или с две думи незна :-)

Коментар

Тошо а какво мислиш за еврото?

Коментар

Мисля си че още не е късно да се влеза в USD/CHF @1.6350/60 за деня 60-80 пипса, аз влезах на 40 де :-)

Коментар

Да вляза или да не вляза? И къде да вляза? Дали ще го пробва пак за .91? Ей такива философски въпроси...)

Коментар

може и идващия. хайде вие предложете кръчмата!

Коментар

Радвам се че приехте идеята ! аз предлагам някой петък вечер.

Коментар

Здравейте всички. Казвам се Кирил Николов. От почти месец следя нещата в този форум, дори ме "запалихте" по форекс търговията. Направих на Делтасток 2 акаунта - единият с моето име, а другият Гробаря. Сега и двата са в челната тройка. Искам да благодаря на всички ви за коментарите по валутните курсове. През цялото време се мъчех да анализирам и да обобщавам това, което се мъчехте да предвиждате. Е, никой не може да бъде перфектен, но честно казано голяма роля изиграха и анализите на Velikana. Искрено ти благодаря за тях Velikane, а и не мисля че е срамно човек да благодари на хората от които е почерпил знания. Сега ще се помъча за първи път да дам и аз своята прогноза за USD/JPY, дори и да не мога да се обоснова с онези вълни. Смятам че котировката ще достигне до около 129.45/129.60 след което йената ще започне да възвръща загубените си позиции. Все пак си мисля, че "маститите американски дебеланковци" нямат сметка от много слаба йена. Това е. Благодаря на всички отново и Весело изкарване на Празниците.

Коментар

Тошо, желание има , обаче вчера си строших колата /водата замина при маслото/ и не знам кога ще я оправят. Ако се организирате ще гледам да намеря на4ин да дойда. /Най много да си купя друга)/

Коментар

Хайде Орион,
                            ще има ли някаква организация
                            Глупак - ако ще идваш по софийско - сега е момента, кажи кога и ще съобразиме сбирката - ако имаш желание де.
                            Аз също съм за, щом ще се пие нещо :-))

Коментар

Аз пия всичко що се сипва в чаша :-)
                              Некакви съображения за паунда, че днес вече яко се заиграх с него и ми се размъти вече главата

Коментар

Супер!!! хайде да решим кога и къде пък всеки ще пие каквото иска ))

Коментар

Working...
                                X