IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Тошо
    нашия паунд засега се държи геройски , ама де да го знам докога )

Коментар

USD/CHF Sell,sell.....................sellll...
      Res: 1,6640 , 1,6780 , 1,6950
      Sup: 1,6320 , 1,6110 , 1,5870
      Target for next 6m : 1,52

Коментар

Bih se radval da vi chuia prognozite za USD/CHF

Коментар

Браво бе Наивник, що се караш на човека- да не си бил дълъг днес на борсата ?

Тукощо Глобал кап пак ме искефиха максимално - зяпам си котировките и чакам търпеливо да се обменят - 5 минути
          става 17.01 тяхно време и хоп, гледам сметката ми мръдна - гледам аз и търся коя котировка се е променила а те всичките си седят от 16.55 / 16.54, и се чудя какво става, а те хубавците веднага в 17.00 си начислиха лихвите, а котировките не ебават да обновяват.

Да знаете че има нещо балканско в тая фирма ейййй.

Коментар

Аз обича банана,повече банана повече радост за бюджета!Благодаря ви господа.Така ли ще фиксират лева 1.9558лв.=1евро или 2лв.=1евро.Във вторият случай май нещо ни е...т :-)

Коментар

EURO/BGLEV ще си остане колкото си е и сега - 1.9558

Коментар

Ти от Луната ли падаш бе? От първи един банан ще бъде два банана...

Коментар

Питането е за валутният борд как ще се замени марката с еврото?Дали 1 лев ще е равен на едно евро?

Коментар

Няма да се промени!БНБ ще купува марката по 0.995лв

Коментар

От първи просто няма марка .....

Коментар

От 01.01.2002г как ще се промени съотношението 1марка=1лев?

Коментар

Добре, че ми издържаха нервите с тая йена. А сега накъде? Ще купуваме eur/usd и ако трябва ще чакаме до Нова Година, до като не го пипнеме на живо.Дано тогава му дойдат силиците ))

Коментар

Искам да споделя моята философия за форекс специялно.
                            Имайки предвид големият риск на форекс ми се струва напълно нормално работата на този пазар задължително да е свързана и с реален бизнес или доходи ,които са сравнително постоянни. Вие сами виждате , че на демото изкарвате много но на реален акаунт нещата не са такива. На второ място единственият шанс да изкараш пари /имам предвид наистина пари/ е да играеш ва банк пък каквото стане , а така може да играе човек за когото 200 000 - 300 000$ не са проблем. Така си мисля аз , колкото и да не ми се иска да е така))) Все пак желая успех на всички и малко от него на себе си. Искренно се надявам някой да ме опровергае или аз самият да го направя ))).

Коментар

Доброжелател,
                              Супер е но още незнам какжо стана
                              За Шуми - пожелавам ти да излезнеш чист от ситуацията, НО горещо ти препоръчвам никога повече да не правиш така - НИКОГА не влизай отново в губеща позиция
                              Няколко пъти съм фалирал така - наистина няколко пъти съм се и измъквал, но определено не си струва риска - измъкване срещу тотален фалит
                              И в тоя смисъл към Чаво -
                              Не играй за пари - разработвай стратегии и използвай средствата в акаунта ти за реализирането им - почнеш ли да мислиш колко си спечелил и колко си загубил - загубен си. Раздели си акаунта на три - за три стратегии, не започвай нова стратегия преди преди да си спечелил от предишната и да си си защитил печалбата със стопове. Никога не променяй стоповете - основна моя грешка и може би 1 от 10 пъти съм имал полза от това.
                              Никога, ама АБсалютно никога не прави като Чаво - да влизаш отново и отново в губешта позиция. - Всяко едно движение на пазара си има своята причина и това че ти не се досещаш за нея не значи че тя не съществува, а когато разбереш за нея обикновенно е прекалено късно.
                              И може би най важното на карая, както каза Глупак, гони минимоюум два пъти, а още по добре и три пъти по-големи печалби от загубите които допускаш в една стратегия, съвсем нормано е по често да бъркаш от колкото да печелищ.
                              Има и още едно важно правило, свъразно с прибирането на печалбите, но аз не съм много съгласен с него и ще ти го кажа утре. :-)

Поздрави и успех на всички

Коментар

kakwo стана с тоя франк ) , как се пе4уках аз в4ера ауу, та си затворих позицията

Коментар

Working...
                                X