If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
оу как закъснях с йената , тя отхвър4ала преди 10на минути )
Коментар
glupak
Валутна търговия - FOREX
p.s
оанда се държи направо супер. стопове лимити, маркет ордери се изпълняват на мига, няма прецакване в котировките, плашат лихви и други такива екстри. Днес ми е сефтето и тествам , И се 4удя дали да не прдам малко йени.
Коментар
glupak
Валутна търговия - FOREX
Дааа, Тошо прав си ), оба4е не съм я прегрявал /поне не съм забелязал/. Оказа се 4е е прогоряла гарнитурата м/у блока и главата. Ве4е я оправиха , оскубаха ме 100$ и даже днес преско4их до софииско, ама много набързо /леле какви задръствания имате )/. Радвам се 4е не останах да живея там ).
По същество , аз скъсих еврото на 0.9000 и съм дълъг на канадец. Ако имаме късмет може да падне до 0.8900. По мои из4исления това е вълна 3 , като преди малко завърши корекцията /0.8960-0.9010/ на вълна 1 /0.9080 - 0.8960/
тошо живна ли малко ))) еврото обърна стабилно надолу ...
Коментар
Тошо
Валутна търговия - FOREX
// В страни от темата, щото днес тотално се провалих
Глупак, понеже на скоро имах подобен проблем с аутото, ще споделя опист с теб.
Има едни хитреци, дето зимно време сипват една синкава или зеленикава хитринка в радиатора, викат и антифриз - АНТИ, от тошово време - антикапитализам, антисоциален елемент (капиталист,спекулант) и ФРИЗ от амриканските екшъни - замръзни, немърдай - сиреч антифриз - срещу немърдането, тоест не позволява на водата да замръзне и да спре да мърда в охладителната система.
Любопитното във твоят случай, е че проблемът ти не е характерен за сезона, тъй като по принцип двигателите са направени така, че при напрежение (замръзване) в охладителната система те се цепият по външните стени, а преливането на вода в мазителната система се получава обикновенно в следсвие на прегряване и разкривяване на отделните части на двигателя (разбирай главно глава и блок). Освен че 99% от колите са оборудвани с едни такива малки уредчета дето имат означение tC тоест темперетура в градуси по целзии и не бива да позволяваш на стрелката на цитираният уред да навлиза в червеният сектор (имам предвид да се загаи двигателя, а не да се закове пиронче на стрелката преди червеният сектор), едно такова събитие като прегряването не може да остане незабелязано в този сезон - то вероятно би било придружено с огромно количество отделена пара и други пиротехнически ефекти.
Тези съждения ме навеждат на мисълта, че вероятно диагностирането на проблема не е съвсем точно и искам да ти предложа показател, който би отстранил всякакви съмнения в тази насока.
Ако отвиеш капачката ка капака на клапаните, където по принцип се налива маслото и ако остановиш по нея светло-кафеникави до тъмно-бежови отлагания - значи няма съмнение, че или водата е навлязла в маслото или ти си сбъркал къде трябва да налееш антифриза, но ако по капачката, макар и по гъстичко, наслагвеането е от тъмнокафеникаво до черно масло, значи проблема ти не е толкова сериозен клолкото първоначално го изложи.
Хайде стига с простотиите, поразтоварих се, а и долара тръгна да обръща, така че нещата може и да се пооправят - даже и с колата ти.
леле - добре че предупреди . Аз щях да взема моето .....
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
"xx-век" се намира на ул.Волгоград.
Това е от паметника "Левски" по-посока "Сточна гара" от дясната страна.
И да не дойдете с гаджета! Там си има))))))
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
"xx-век" се намира на ул.Волгоград.
Това е от паметника "Левски" по-посока "Сточна гара" от дясната страна.
Коментар