IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Ей, Глупак не бъди толкова самокритичен. )
    За Слави: За минито на Делтасток съм написал че е без джава а исках да кажа "с джава" както сигурно си се сетил.
    Е, стават и грешки - казал таралежа и слязал от четката. ))))))))

Коментар

ей , един път и аз да позная 4е ще стигне 0.8900, сега следва вълна 4 , корекция, на този спад, 5 ако я има, после пак корекция до около 0.8950.
      за ГЛОБАЛЦАП, предполагам 4е парите ще пристигнат догодина ) , досега не съм имал проблем с тегленето от тях.

Коментар

Слави, аз съм на Супер минито на Делтасток което е без джава и няма никакви проблеми, но тук някой беше писал и за мини акаунта дето е без джава и казваше че също няма проблеми. Освен това онзи ден като ходих да си правя акаунта при тях, дилъра ми каза че са ъпгрейдвали сървъра или нещо подобно (не беше запознат с техническите подробности човека), така че предполагам че няма да има проблеми.

Коментар

уфф,пак грешка
          имах предвид Bay CHF/USD

Коментар

за постинга ми до Петър.Грешка имах предвид Bay EUR/USD .

Коментар

Великане ,супер си .Жалко че аз лично не съумях да се възползвам много ,щото прогнозите ти са по скоро технически и за няколко дни.А моята тактика е да слагам стоп 15-20 пипса и съответно държа позиции около денонощие.Все пак снощи скъсих евро на 0.9004 ,повлиян до някъде и от твойте прогнози,така че имаш едно и от мен
              За Глупак и Тошо : Имахте ли проблеми с изтеглянето на средства от ГлобалЦап. Аз все още търгувам през тях.Снощи бях забил лимит на 0.8955 и днес като влязох курса беше 0.897 ,минимума 0.0951 ,за мой ужас сделката ми стоеше, обаче маркирана в друг цвят и с някъква отметка на ентри ордера ми за лимит.Тъкмо ги псувах яко ,обаче след 4-5 минути лимита се изпълни както си го бях дал на 0.8955.
              Въпреки тва мисля и аз да се спасявам от глобалЦап .Делтасток как са?Щом сърварът им е в Бг би трябвало Жава модула да се държим много по добре.

Коментар

Присъединявам се към пожеланията на Великана! Както се казва дайте да се погрижим за лукса, пък той насъщния сам ще си дойде! )))))
                Желая на всички весели празници и успех!

Коментар

))))))))))))))))))))))
                  Който играл - играл!
                  Който печелил, пак да печели. Който губил да му е за ПОСЛЕДНО
                  Желая Ви на всички най вече Здраве. Другото ще си го купиме))
                  Весела Коледа !

Коментар

Петре,благодаря за съвета. Наистина като разгледах дневната графика ми се стори че може да ходи до към 0.61 с последващо силно вдигане на EUR.За интрадей мисля да се възползвам от препоръката ти Bay CHF/EUR ,щом спре натиска върху EUR (ако се усетя кога е спрял де )

Коментар

Ей от бачкане не остава време за "Форума")
                      Тия хора направо са се побъркали)
                      Прогнозата ми за EUR/USD и ТОЗИ ПЪТ СЕ ОКАЗА БЕЗУПРЕЧНА.
                      В .8930 трябва да реверсира тъй ,че продавайте)
                      Успех!
                      Оставали уговорката за петък 28.12?

Коментар

Slavy
                        Buy eur/gbp at 0,6118/20 zone if seen

Коментар

For intradey traders onley

Buy usd/jpy at 129,10/20
                          Sell usd/chf at 1,6340/50
                          Buy gbp/usd at 1,4480/90

"Dont cry for me ARGENTINA" next is Brasil
                          Very bat time for USD in a next view mounts

Коментар

триумя се за следните сделки
                            Bay eur/gbp 0.6170-75
                            Bay chf/usd 1.634
                            или нищо да не правя
                            техничарите какво ще кажат?

Коментар

Чаво, както писах по-рано таргет 133 на първо четене и после атака на 146/7 usd/jpy и 121 и после 130++ eur/jpy.
                              Но бъди внимателен защото йената е една от най-волативните и прави доста резки движения когато най-малко ги очакваш.
                              Ако си дълъг от 127,7/8 то сложи един стоп на 129,1 и профит на 130,3.
                              Успех на всички спекуланти.

Коментар

Според вас докъде ще откара USD/JPY? От вчера вече напаравих фигура и се чудя докъде да я карам. Петре, браво за прогнозите ти. Имам да черпя. )

Коментар

Working...
                                X