IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Момчета, това със срещата беше много тъпа изцепка от Ваша страна. Висях "като" идиот един час и не само че никой не дойде ами и за две кафета и дви газирани води платих 16 лева / да ги бях хвърлил на улицата по нямаше да ме е яд / пък и кафето беше пълен бълвоч/
    Великане, мястото е възможно най-долнопробното заведение в което съм влизал! А и тези гърли там за нищо не стават
    ИДЕЯТА ЗА СРЕЩА ОБАЧЕ Е ДОБРА И ВЪПРЕКИ ТОЗИ НЕУСПЕШЕН ОПИТ ВИ ПРЕДЛАГАМ ДА ОПИТАМЕ ПАК. МОЖЕ БИ СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ, ВЕСЕЛИ ТАКИВА НА ВСИЧКИ!

Коментар

Мога само да ви пожелая приятно прекарване на срещата .За съжаление не мога да дойда ,щото София ми е малко далечко.Иначе много ми се искаше ,но някой друг път се надявам. И после да раздуете кво сте правили

Коментар

Ами хайде за да се познаем който отиде първи да сложи нещо на масата. Примерно някъкв вестник за да може да се познаем.

Коментар

идеята за там беше на Великана, но може той да не се е сетил да резервира, а пък аз нямам никакви координати на това заведение.

Коментар

Аз също.Само че има ли запазена маса и на чие име е,ако има такава
            или някой да резервира утре ако може.

Коментар

Аз ще съм там в 21,30

Коментар

Буф
                Аз съм на рожден ден утре
                Ако се съберете - весело изкарване

Коментар

Неразбрах остава ли срещата утре в 21,30 ?

Коментар

И наистина последен коментар за тази година(надявам се)
                    Buy at 1,4830/40 eur/chf target 1,5050 next 1,54 and major 1,57
                    Good luck and happy new year.

Коментар

Няма бе приятелю,няма да се възгордея защото нямам и никога не съм претендирал за титлата Мистър Йена.Само непосветените незнаят кой е
                      Мистър Йена.Просто си гледах йената в дейли и това което видях потвърждава напълно думите,коментарите и най-вече тех.анализът ми.
                      А в момента като гледам каква сеч е в gbp/jpy ,като нищо ще видим
                      200 в най-скоро време.

Коментар

Щом Мистър йена е казал така значи ще го бъде. Пепи да не вземеш да се възвеличаеш не казвам че ти си мистър Йена на теб повече ти отива Мистър Евро. Майтап бе да не се обидиш!!!

Коментар

Надявам се,че тези които ме послушаха за йената са повече от доволни
                          и няма как да бъде след това "рали" до 132.
                          Тука прибирайте печалбите,затваряйте позиции и отивайте за 10 дни да си харчите парите на някой зимен курорт с някоя "Снежанка" и после ще раздувате.
                          Весели празници на всички спекуланти.

Коментар

Някой(или няколко) голям спекулант здраво побърква тънкия пазар
                            Еврото се сгромоляса,за щфейцареца пък да не говорим.Имам чувството че ще е далавера да се скъси GBP към CHF или USD/CHF. Само не знам сега , или след 2 януари

Коментар

Грешката ти се оказа правилна. Писал си "ПРОДАВАЙТЕ". Итова се случва. И аз го мислех като теб с една корекция до 0.8980/0.90 но не стана. Тръгнали сме вече към и под 0.8735 но влизането трябва да бъде на корекция може би 0.8920/30.

Коментар

Налага се да дам още едно мнение за EUR/USD!
                                Тия пробиха якия support .8931(.618 от .8838-.9081)!!!
                                След този пробив нараства увереноста ми ,че поскъпването на $ е устремено към .8838 нивото
                                Загубих .50 b.p но какво да се прави)
                                Весела коледа!

Коментар

Working...
                                X