IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

ДААА....
    Супер са, спреда на eur/usd e 2-3 пипса. Вси4ки ордери се изпълняват безусловно, работят нон- стоп , вкл. събота , неделя и празниците /но с по-голям спред/.
    Най- важното според мен - можеш да си определяш размера на сделката - от 1 $ до колкото ти стиска )
    Е аз все още съм на нулата, но се надявам да потръгнат нещата /след 1-2 месеца)/

Коментар

Глупак, доволен ли си от Оанда?

Коментар

Oпит за прогноза на chf i gbp:
        buy usd/chf @1.6420 TP 1.67 SReverse 1.6330
        buy gbp/usd @1.4350 TP 1.4550 SL 1.4300

за паунда не съм много сигурен )

Коментар

CNG na vsichki!
          Velikane kade se zagubi. Niama li da dadech edna prognoza kade chte hodi Evroto. Izglegda vsichki sa obxvanati ot Evroforiata i badechtite dni sa mi mnogo neiasni.

Коментар

А някакви идеи кога ще мръдне нагоре еврото?
            И аз се прецаках днес.

Коментар

Абе някой ще ме светне ли какво се гледа на тоя швейцарец щото вече правя най голямата грешка в търговията - нервирам му се - Днес ясно, сбърках за еврото че ще тества 9080 обаче имам 8 (осем) поредни загуби на кроса USD/CHF и вече съм се абицирал
              Гаси работата

Коментар

Sell USD/chf 1.6440/50 targ 1.6330/20 stop 1.6470

Коментар

ЧНГ и от мен. Ще ви пожелая да Не хващате по-малко от 100 пипса на влизане и много здраве разбира се ! НАЗДРАВЕ

Коментар

ЧНГ! Много здраве, щастие и късмет на всички!
                    Някакви краткосрочни и средносрочни прогнози за GBP/USD?

Коментар

Ако не бях си загробил всичките парички в някакви неходоносни начинания (поне за момента надявам се :-) щях да разпродам малко GBP на 1.4460 и бих вярвал, че до утре към обяд ще затворя на 1.4340/60. Неудобното в това начинание е че трбва да се забие доста далече стопът - някъде към 1.4520

Коментар

4НГ и от мен. Късмет и много TP.
                        ето и моите mid. term позиции и ордери:
                        eur/usr - long 0.8900 Target 0.9350 SL .8720
                        usd/chf - sell on rallies Target 1.6150
                        gbp/usd - buy on dips 1.47 SL 1.4255
                        aud/usd - sell 0.5150 Targer 0.5000 SL 0.5190
                        usd/cad - sell 1.6100 Target 1.5600 SL 1.6120

Коментар

ЧНГ на всички!
                          Желая ви да сте много здрави и много богати. Другото само ще си дойде )

Коментар

ЧНГ на всички и от мен
                            Всичко най добро в личен аспект и много успехи по маркетите
                            Незнам дали годината ще бъде на ЕВРОТО, но пожелавам на всеки да може да каже че е била и негова година
                            Здраве, щастие, любов и т.н.
                            Поздрави на всички

Коментар

ЧНГ на всички.Тези които взеха под внимание коментарите и прогнозите ми преди коледните празници,със сигурност имат основателна причина да почерпят по едно питие.
                              USD/JPY направи рали от 128,7 до 132 което е един много приятен профит (за тези които са го реализирали).Таргет продължавам да твърдя 146++++
                              Що се отнася до EUR/USD то ралито от 0,8740 до 0,9002(в момента) изобщо не е приключило.Смятам че 0,9030 просто ще бъде преминто без
                              проблеми,както и 0,9070/80.Очаквам лека спирка на 0,9120/30 с незначителна корекция до 0,9050/60 и атака на 0,9240/50 и 0,9370/80
                              Изобщо няма да имаме проблем с достигането на паритет към средата на април или казано по друг начин очквам 2002 да бъде годината на
                              ЕВРОТО !

Коментар

Асене , аз също бях там от 21,30 до 22 часа. Явно си дошъл след мен защото нямаше никой .И аз пих сода и кафе , но платих 5 лева)) и общо взето си прав за мястото . Предлагам следващят опит да е в някое кафе , пък после ще решем къде да ходим.

Коментар

Working...
                                X