If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nqkoi ima li ideq za adress na koito v 23;00 shte znaem dali ima gap ili ne?
Коментар
�
bimbo
GAP
kuki, werqtno we4e ne si tolkowa ubeden kato snosti . ako stawa6e tai kakto si go zamislil ste6e da e strahotno naistina. no takowa "prekarwane" na pazara e w zonata na me4tite na spekulanta, a te nqmat mqsto w serioznata targowiq....
griverf1 e absolutno prav.Klient sum na US platforma za forex,slagal sum stop na 45 pipsa no pazara otvori s "GAP" ot okolo 80 pipsa sreshtu men.Stopa mi go izpulniha na purvata kotirovka.Toest zaguba ot 80 pipsa.Za suzalenie beshe realno.
Приятелю,по принцип ние сме тяхни клиенти и тези моменти ги тълкуват ТЕ и тъй като трябва да
има взаимственост,интересите трябва да са взаимни.
С други думи казано,(което няма да го чуеш от тях),всеки прави своя избор сам.
Дали да е при ТЯХ или не.Това е.
Успех.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
driverf1, здравей
да де, но в крайна сметка ако съм отворил на 1.2714 по-голяма позиция и съм стопирал на 1.2730 да речем и отвори с геп на 1.2900, по силата на какъв договор между мен и Делтасток те ще ми изпълнят на 1.2900
Всъщност вече няма значение, Г7 пак извадиха мъгляви обяснения, така че едва ли това ще повлияе сериозно на пазара
Здравейте,
Куки,чак сега прочетох постингите от вчера относно GAP-a и ще ти кажа как реагират от Делтасток:
когато ТЕ отворят при GAP,изпълняват поръчка,лимит или стоп на първата цена която се котира в
момента на отварянето,независимо дали стопа ти е на 100 или 200 пипса от моментната цена на
отваряне.
Логично е и следното мое твърдение произхождащо от това действие:
ако Делтасток отвори не точно в 00:00 часа в понеделник,а малко по-късно 3,4,5 или30 минути
(както се е случвало досега),реално за тях котировки от 00:00 часа,до момента на отварянето им
не съществуват.Тоест GAP-a продължава за времето от 00:00 часа до момента на тяхното отваряне.
Продължавайки в този дух на градация на мисълта,за теб е изгодно да си отворил позиция преди
затварянето на Делтасток и GAP-a да е в твоята посока и ако си сложим профит лимит преди
моментната цена на отваряне,то при отварянето ще реализираш по-голяма печалба.....и обратното.
P.S.:ЗА справка можеш да погледнеш въпросите на клиентите им и отговорите дадени от Делтасток
в тяхния форум относно този въпрос.....
Пожелавам успех на всички.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Kakvoto se o4akva6e. Excessive volatility bilo lo6o za world economy. Ako eur/usd nabliji 1.30 moje da se o4akva njakakva reakcija. Primerno njakoj da zabeleji, 4e bezraboticata v US e ve4e 5.6% ili njakoe podobno fundamentalno otkritie.
Wijte grafikata na delta gbp/bgn mese4na ili sedmi4na ))
Коментар
�
bimbo
GAP
nadqwam se da ima gap i posle da postne6 tuka kade sa izpulneni stopowete za dopulwane na poru4kata.
w tozi smisal ti pojelawam da ne se nalaga da pi6e6 kade ti e izpulnen sopa za zakriwane na poziciqta.
Коментар