IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GAP

gunmetal - да , но когато имаш валидно ентри покупка на 1.26 а пазара е отишъл от 1.25 (където да речем си сложил ентрито) на 1.27, поръчката ти се изпълнява на 1.26, а не те пита на 1.27 искаш ли на 1.27.
    това имах предвид.

Коментар

• GAP

bimbo - а за заминалия стоп - Делтасток не може да изпълни поръчка при затворена търговия.
      Иначе то котировки има и в неделя, но това не касае моите отношения с Делтасток.
      Това щеше да е възможно само ако имаше 24/7 търговия.
      Аз мога да ти дам пример от преди известно време - 1 седмица след като хванаха Саддам.
      В събота следобед до неделя на обяд пазара слезе с около 90 пипса, аз имах ордер лимит на около 70 пипса от затварянето, но до отварянето в неделя пак се върна на нивата от затварянето в петък.
      В този случай (при това правилно) - никой не ми изпълни този лимит - защото посредника ти не котира.
      Ако Делтасток прави огледална на мойта поръчка при трета страна, която котира след 23:00 в петък - това си е сделка между Делтасток и третата страна която не касае мен.
      Моя акаунт го засягат котировките от 0:00 в понеделник до 23:00 в петък. След това - няма как. Това поне може да го провериш!

Коментар

• GAP

съгласен съм да пием по едно
        сега паля колата
        каде да се видим

Коментар

• GAP

когато например купуваш на 1.26 и ти каже че котировката е
          сменена на 1.27 те пита за потвърждение т.е. отива към актуалната котировка
          значи при гап би трябвало да търси актуалната котировка в момента

Коментар

• GAP

gunmetal, сигурен съм че ще я изпълнят
            е, ако има нивото естествено, което не е задължително...
            може пък да си отворим на 1.2701 и всичкото това писане пак да остане за архива на Инвестора
            дето има една приказка - да се бехме събрали да пием по едно - по-малко енергия щехме да изгубим в обясняването ))

Коментар

• GAP

и на въпроса за отсрещната страна - все си мисля, че когато сключвам сделка, отсреща имам страна - брокер, която потвърждава или отказва (при съответни обстоятелства) поръчката.
              как така реши че когато поръчката ти е приета от брокера, той после има основание да я откаже защото "няма отсрещна страна"....

а как брокера се оправя оттам нататък - както казват "приятелите" ни от Делтасток - "Ами вие като отидете във банка питате ли ги как си управляват финансите нататък когато си правите депозит"
              не че споделям този отговор - но както те казват - проблема си е техен - вече го писах - ако са приели риска да търгуват сделките за своя сметка то си поемат и печалбите и загубите така че какво да ги мислим...

Коментар

• GAP

kuki shte ti izpylnqt pory4kata na 2635
                ako si spomnqsh w predishni slu4ai kak sa procedirali
                shte stane qsno

Коментар

• GAP

bimbo - последно го пиша - лимит и стоп ордери се изпълняват на заявена цена, не на цена на отваряне/затваряне и т.н... това поне не е ли ясно?

а иначе ако слушаш англо-американската машина за промиване на мозъци от петък вечер насам:
                  идеята им е "срещата на Г7 ще се провали и долара ще продължи да пада..."
                  което не ми се вярва обаче да се получи...

с последното което казваш също не съм съгласен - за теб хазарт е търгуването на фундамент, а техническия анализ е научно обоснован метод????
                  не че отричам техническия, напротив, аз ползвам почти изцяло технически анализ, но фундамента, когато е налице пробива всякакъв анализ
                  мен ако питаш - хазарт е да изследваш графики в момента след покачването от петък.

Коментар

• GAP

bimbo, вече ме хваща яд да говоря на тази тема!

май не аз трябва да помисля в случая... ако ви се занимава мислете.
                    по твойта логика могат да ми откажат стоп заради това че няма кой да купи отсреща, нещо несериозно ми звучи.
                    ето ти задача за теб: ако след котировка от 1.2630 следващата е 1.2635, това значи ли че няма да ти изпълнят стоп на 1.2633???
                    повече по тази темата "гап не гап" няма да пиша - ръцете ме заболяха...

и не мисля че като имаш отворена позиция на 1.2715 със стоп на 1.2730 и пазара отвори на 1.7000 да речем, няма да ти изпълнят поръчката на 1.2730...
                    и както казваш ти - къде е разликата

Коментар

• GAP

wse pak weroqtnostta za gap nadolu e po golqma ot gap nagore, tai 4e ti jelaq uspeh. no obsto wzeto si e hazart.

Коментар

• GAP

kuki, kakto i da go obqsnawa6 ne si praw . sedni i porazmisli trezwo. kakwo zna4enie ima dali stop poru4kata ti e
                        za dopulwane na pe4eliw6a poziciq ili zakriwane na gubesta ?. ti prodawa6 i twa e. nali za da prodade6 trqbwa nqkoi da kupi
                        otsresta, a kato ima gap - nqma koi da ti kupi na towa nivo. ako e kakto kazwa6 posrednika da predawa wednaga
                        poru4kata "po natatuk" to togawa i stopa ti trqbwa da e zaminal w petuk wapreki 4e delta e zatworila, tai kato pazara
                        e minal stopa ti i "po natatuk" go e izpulnil. w tozi smisal ako ima gap nagore stopa ti nqma da e na "0" a na zaguba.
                        ako stawa6e taka wseki jiv 4owek ste6e predi takowa sabitie da slaga stop poru4ki ot dwete strani na po 30 pipa
                        i da 4aka da stane bogat.

Коментар

• GAP

bimbo чакай чакай
                          едното е стоп на отворената ми позиция...който е сложен 10 секунди преди затварянето на Делтасток - затова не би трябвало да бъде изпълнен... Но след 23:00 Делтата даваше котировки, но все пак търговията е била спряла.
                          ако когато отвори в неделя вечер Деласток има геп - няма логика да ми удрят стопа, дори и в момента котировката, която показва на екран да е над стопа ми - защото котировката на затваряне в 23:00 не е тази която те продължават да си котират след 23:00. а следващата им валидна котировка е тази от 0:00 в понеделник - т.е. ако има геп, няма как да ми се изпълни стопа.
                          относно другия стоп - той е да продам АКО пазара слезне на нива 1.2660 и 1.2615, което е свързано с допълване на позиция (печеливша).
                          сори ако не съм бил ясен, но не ми се и обяснява чак толкова много надълго и нашироко за неща които може да и не станат, така че...

Коментар

• GAP

Sam kazawa6 4e pazara e minal prez stopa ti no ne sa go izpulnili - ami da delta e zatworila i nqma sdelki. tai 4e ako ima6 stop i ima GAP ste bude izpulnen na purrwa cena na otwarqne.

Коментар

• GAP

Kuki, gledam 4e si se nadqwal da sprat servera na Delta za da ne ti udari stop. t.e. tam ti se nadqwa6 4e stop ti "ostawa" pri delta a ne e predaden po natatuk. posle puk gledam se nadqwa6 ako ima gap da ti go izpulnqt na cena koqto ne sa kotirali t.e. da sa go predali po natatuk i nqkak si da ti kupqt parite. Dori w takuw slu4ai ne mi e qsno koi ste kupi - gapa e za towa nqma sdelki tam.

Коментар

• GAP

Kuks, gledam si se razme4tal za 2130 :-))
                                I az niamam ni6to protiv - 6te mi se otrazi dobre na accounta, no 6te skape strategiata mi i tehni4eskata mi kartinka.. taka 4e vikam da e 2560/80 samo :-))

Коментар

Working...
                                X