IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

Не вярвам днес да видим ниво над 1.2755

Коментар

• forex

Икономистите смятат, че ECB няма да намали лихвените нива тази година, за да спре поскъпването на еврото, въпреки че нива на еврото от $1.35 могат да предизвикат такова понижаване, показва проучване на Reuters.
      В проучването, в което са гласували 36 наблюдатели на ECB е направено в понеделник след срещата на финансовите министри на страните от Г7. Попитани при какво равнище на еврото е възможно намаляване на лихвите, средната прогноза на всички гласували е $1.35, като отговорите са били в диапазона $1.25 - $1.45.
      “През декември ECB направи своята прогноза за инфлацията при курс EUR/USD от $1.17,” каза Фредерик Прете от Credit Agricole в Париж, който вижда голяма вероятност за сваляне на лихвите. “$1.32 ще бъде съвсем друго нещо от гледна точка на инфлацията... Това би било извинение за ECB да промени лихвата в посока надолу.”
      Фючърсните контракти на Euribor, барометър за очакванията на пазара, показва 40% вероятност за повишаване на лихвите с 25 базисни пункта през септември. Средната прогноза от проучването към края на 2004г е за запазване на текущите нива от 2.0%, като отговорите са били от 1.50 до 2.00.
      ЕЦБ публикува интервю на главният икономист от Европейската Централна Банка Отмар Изинг, проведено в края на декември в което той заявява, че силното евро е заплаха. Изинг е казал още, че възстановяването на Еврозоната ще се засили през 2004г. и че HICP(Хармонизирания индекс на потребителските цени) ще спадне до нива съвместими с тези на Пакта за стабилност. Изинг е казал, че ако е необходимо централните банки могат”да действат бързо заедно”.

Обратно Френският финансов министър Мер заяви, че "не очаква незабавна реакция на forex пазара след изявлението на Г-7". Според него на пазарите им необходимо време за да оценят изявлението на Г-7.
      Мер също така отбеляза, че е оптимист за растежа на БВП в Европа и света като цяло

Коментар

• forex

Sell at curent lvl 2.2925 GBP/CHF target 2.2740 re sell at 2.301-/20 Stop 2.3060
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• forex

iav - вярно мирише на Интервенция, но от страна на спекулантите в полза на еврото с таргет 1.3070
          на първо време. А тази от страна на ФЕД и ЕЦБ ако изобщо има такава, ще почака до нива 1.35++ ;-)

Коментар

• forex

sto da mirishe na interwencii

Коментар

• forex

Мирише на интервенции

Коментар

• forex prognoz 09.02

buy eurusd sl 1.2767 tp 1.2830

Коментар

• forex prognoz 09.02

Монтьора е научил една дума - профит, и е забравил правописа. Нормално - толкова му е RAM-a , да не говорим за пазара.

Коментар

• forex prognoz 09.02

Кабеларката, що не си смениш ника на "фенка на Петър Караиванов"?
                    Никой не е "ЕМНАЛ" Петърчо, тъй че не се притесневай за него, няма да се изметне горкичкия.
                    Той като си създава съм антифенклуб, кой й му е виновен?
                    Виж с това че трябва да си гледаме пазара съм съгласен, все пак профити гоним тук нали.
                    И както ТОЙ казва:
                    УСПЕХ НА ВСИЧКИ СПЕКУЛАНТИ

Коментар

• forex prognoz 09.02

Какво сте го емнали Петър. Гледайте си пазара или пък не го гледайте. Ваша работа ама не пълнете форума с глупости. Ако от заяждане се печелеха пари щяхте да сте далеч зад мен.

Коментар

• forex prognoz 09.02

и така благодарение на Стоянов вече можете да теглите :
                        http://zlatin1.hit.bg/prognozkite/fx-prognoz.09.02.doc
                        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• EUR/$ and Usial suspects

Петре,монтьора не те е оплювал, а иска да каже когато дадеш прогноза, да продължиш да стоиш зад нея ,както сега ,когато беше правилна.И крайно време беше да признаеш, че ти не диктуваш пазара, както и никой друг.Прекланям се пред тактиката и прогнозата на Куки за прогнозата за пазара при отварянето му днес.Моите поздравления.

Коментар

монтьора - много си се разнежил, явно си следвал препоръките ми от петък и днес ;-)
                            Аз никога не съм твърдял противното, а такива като теб с ироня и детска наивност всячески се
                            стараете да ме оплюете. Не че ми е особенно приятно, но както вече съм казвал не веднъж, такива
                            като теб се занимават само с това от "95-та, та някак си вече съм се научил да не ми пука от простотии

Коментар

• USDCAD

Финансовите министри от Еврозоната, които се срещат по-късно днес, вероятно ще изразат своето задоволство от изявлението на Г-7, направено след срещата им този уикенд. Източника , който заяви това, добави , че в изявлението от Г-7 има общи неща с това , направено от Еврогрупата след срещата им от миналия месец. Във вторник, финансовите министри от ЕС също ще се срещнат. Ще бъде взето решение , кой да заеме освободения пост на Доминго Солана -член на изпълнителния борд и главен икономист в Европейската централна банка.

Коментар

Петърчооо, чудо ли е станало със теб кажи, какви са тези невиждани за теб признания че не си безгрешен вай вай вай

Коментар

X