If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Otnosno EUR/USD ochakvam dvijenie nadolu. Vchera malko sgreshih s prognozata che shte stigne do 1,25... A zlichno byah slojil stop na 1,2630, no uvi griznah druvceto. Nooo, sluchva se. USPEH NA VSICHKI KATILCHETA.
Spored men ti otkradvat pozisijta.Ako se osetis i vdignes skandal ti kazvat she e imalo problem i ti j vrustat,ako li ne si priberat edna hubava pechalba za stoto se hedgirat za tvoj smetka.Tozi problem se pojvjva ot vrene na vreme,moge bi kogato e na smjna DILARA-ALI BABA
Kuki, abe pravi ste, nesto im kuca v platformata, no pone se starajat. Samo kazvam che naistina ako im se obadish post faktum izpulnjavat, a ne vjarvam da ima njakakva umisul zashtoto na men mi se e sluchvalo da ne mi izpylni stop loss sled kato go e podminal s 3 pips, sled koeto obryshta i za men si beshe chist kasmet. Taka che ot nedostatycite moje da se izvleche i polza.
Inache ne znam prez koja banka rabotjat i kakvi sa im clearing agentite, no yavno imat kakvo da podobrjavat.
Mnenieto mi za dnes e, che oste poveche ste zatvori v range triagylnika, kojto ochevidno oformja valna "C", sled koeto pri parvija probiv trjabva da go yahame :-) Uspeh na vsichki!
Коментар
Opa 6
Forex
Kuki q ti kaji sled kato hvanaha Sadam koga otvoriha ))
RedBull, в случая си е прав - ако пазара мине 3-4 пипса през лимита и върне, особено през нощта - не ги изпълняват.
Коментар
Opa 6
Forex
RedBull prav si 4e kato im se obadi6 izpulnqvat ama q mi kaji kak moje da davat kotirovka 3 pipsa nad moq limit i toi da ne e izpulnen, a 6 4asa po-kusno stopa mi se izpulnqva mignovenno i tova ne e edeni4en slu4ai, az pone nqkolko takiva sum imal.Da ne govorim 4e naistina pri silno volatilen pazar ili im zabiva platformata ili 6te se poburka6 ot "Nova kotirovka"
Dobro utro na vsichki!
Opa 6, ne si prav za delta, tova si e sistema i moje i da ne sraboti ako ima dosta porachki. A tova che ti izpylnjavat ako im se obadish dori da e v tehen ushtarb bih go narekal pohvalno. Moe mnenie, ne sum im advokat, no i na men sa mi izpylnjavali limiti kogato sym se obajdal v posledstvie.
Коментар
blurb
eur/usd
qsno, bqh 4ul 4e trudno se izpulnqwa poru4ka pri volatilen pazar. Na elana pone tozi problem go nqma, no ima
drugi . qwno wseki broker si ima kosuri kwo da se prawi....
Коментар