IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

solar - случайно да си чувал за кросове ??????? ;-)

Коментар

• Forex

A be 4ovek kato si sledi ne6tata e trudno da go izlujat, nie da hva6tame posokite na pazara, a te da mu mislqt kato si gonqt klientite.

Коментар

• Forex

Otnosno EUR/USD ochakvam dvijenie nadolu. Vchera malko sgreshih s prognozata che shte stigne do 1,25... A zlichno byah slojil stop na 1,2630, no uvi griznah druvceto. Nooo, sluchva se. USPEH NA VSICHKI KATILCHETA.
        Работа и заплата?

Коментар

• Forex

Priyateli, az bachkam s Varche i dosega ne sum imal nito edin problem ot izbroenite. Ne che im pravya reklama, no sa korektni.
          Работа и заплата?

Коментар

• Forex

Spored men ti otkradvat pozisijta.Ako se osetis i vdignes skandal ti kazvat she e imalo problem i ti j vrustat,ako li ne si priberat edna hubava pechalba za stoto se hedgirat za tvoj smetka.Tozi problem se pojvjva ot vrene na vreme,moge bi kogato e na smjna DILARA-ALI BABA

Коментар

• Forex

Много интересно-как съвместяваш тенденцията за поскъпване на ЕUR и sell GBR/USD-поясни ако обичаш на нас непросветените!

Коментар

• Forex

ззз - да Sell gbp/usd at 1.8315/25 and re: sell at 1.8370/80 if seen SAR 1.8395 target 1.8020 next 1.77
                Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Forex

Към всички - някакви мнения, очаквания и т.н.?

Коментар

• Forex

P.S. Tva beshe mnenieto mi za EUR/USD

Коментар

• Forex

Kuki, abe pravi ste, nesto im kuca v platformata, no pone se starajat. Samo kazvam che naistina ako im se obadish post faktum izpulnjavat, a ne vjarvam da ima njakakva umisul zashtoto na men mi se e sluchvalo da ne mi izpylni stop loss sled kato go e podminal s 3 pips, sled koeto obryshta i za men si beshe chist kasmet. Taka che ot nedostatycite moje da se izvleche i polza.
                      Inache ne znam prez koja banka rabotjat i kakvi sa im clearing agentite, no yavno imat kakvo da podobrjavat.
                      Mnenieto mi za dnes e, che oste poveche ste zatvori v range triagylnika, kojto ochevidno oformja valna "C", sled koeto pri parvija probiv trjabva da go yahame :-) Uspeh na vsichki!

Коментар

• Forex

Kuki q ti kaji sled kato hvanaha Sadam koga otvoriha ))

Коментар

• Forex

RedBull, в случая си е прав - ако пазара мине 3-4 пипса през лимита и върне, особено през нощта - не ги изпълняват.

Коментар

• Forex

RedBull prav si 4e kato im se obadi6 izpulnqvat ama q mi kaji kak moje da davat kotirovka 3 pipsa nad moq limit i toi da ne e izpulnen, a 6 4asa po-kusno stopa mi se izpulnqva mignovenno i tova ne e edeni4en slu4ai, az pone nqkolko takiva sum imal.Da ne govorim 4e naistina pri silno volatilen pazar ili im zabiva platformata ili 6te se poburka6 ot "Nova kotirovka"

Коментар

• Forex

Dobro utro na vsichki!
                              Opa 6, ne si prav za delta, tova si e sistema i moje i da ne sraboti ako ima dosta porachki. A tova che ti izpylnjavat ako im se obadish dori da e v tehen ushtarb bih go narekal pohvalno. Moe mnenie, ne sum im advokat, no i na men sa mi izpylnjavali limiti kogato sym se obajdal v posledstvie.

Коментар

• eur/usd

qsno, bqh 4ul 4e trudno se izpulnqwa poru4ka pri volatilen pazar. Na elana pone tozi problem go nqma, no ima
                                drugi . qwno wseki broker si ima kosuri kwo da se prawi....

Коментар

Working...
                                X