IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GAP?

Kuki ..Ribar li si )) Ako doidesh v Burgas shte te zavedem za rib) a MA NE OBESHTAVAM DA HVANESH)))

Коментар

• GAP?

boban1, слагай ордер в долар/йена за покупка към 2:00 на 20-25 пипса от пазара, и чакай да клъвне и да забие плувката
      )))

Коментар

• GAP?

Blagodaria Kuki ))Az samo gledam zasega .....Chestno da si kaja ....Strah me e .

Коментар

• GAP?

boban1
          то е вече факт, но мисля че при излизането от пазара не бих влязъл известно време - днес ще е много "ветровито" на пазара.
          а това както повечето пъти се е доказвало - не е полезно...
          успех и на теб!!!

Коментар

• GAP?

Zdraveite ))Nadiavam se Kuki che ti i vsichki ostanali shte spechelite ot EVENTUALNIA gep ....no vnimavaite vse pak......Uspeh))))))

Коментар

• GAP?

mvp, и на мен ми минават идеите за кеширане на късите, но пък това е шанс 1:1000 дето се случи този път.
              сега европейските, японските и американските банки са си насъскали кучетата един срещу друг и не е ясно какво ще излезе от тази работа.
              според мен потенциала надолу е до 1.17.

но иначе картинката, която ти чертаеш, засега е на 100%, браво ))

Коментар

• GAP?

бам-бам
                търговията започна в 10:00 наше време. (8pm GMT)
                така че геп-а няма да изчезне, поне не от самосебе си

Коментар

• go down

go down eur/usd

Коментар

• GAP?

Kuks, o4akvaniata mi se opravdaha i tehni4eskata kartinka ne e naru6ena - gap 1.2625

Vednaga 6tom otvori zatvariam kasata i vlizam long za 1.29. Vapreki 4e potenciala e do 1.2580 ne mislia da go 4akam.

Коментар

• GAP?

виждали сме ги ние тези гепове, преди търговията има геп, след това няма

Коментар

• GAP?

повече от час
                        поръчки - след 0:00

Коментар

• GAP?

brei, deltata kotirat....ama ne izpalnqvat porachki oshte

Коментар

• GAP?

hvali si i hich da ne ti puka i az sam kas i se nadqvam da moga da zatvarqm na kotirovki pod 1.26...a zashto ne i 1.2525/t.p./

Коментар

• GAP?

1anti, за толкова големи още не съм порастнал
                              не че не ги отварям, но не ми стига дисциплината това да е най-малката ми мерна единица

искам все пак да кажа последно (за кой ли път) по темата геп - не е хазарт да опиташ да анализираш последиците от фундаментални новини и да ги оттъргуваш преди останалите.

има една сентенция по въпроса , но ще прозвучи като самохвалство...
                              до към 12 без нещо от мен

Коментар

• GAP?

i blagodaria

Коментар

X