IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fx

No pichove, az se basiram che dnes shte vidim stoinosti pod 1,2400. Ne mi stiska da otvaryam kusa ot 1,2440, no vse pak se chudya oshte.
    Работа и заплата?

Коментар

• fx

G-n Petrov, az byah dotuk. Pri tezi neojidaemi dvijeniyca igraya za malko. 30 br. mi stigat.
      Работа и заплата?

Коментар

• fx

aaa twa e basi my4enieto ako shte mi udrq stopa pone da go naprawi po byrzo

Коментар

• fx

varna za kakyw profit se borish za nadolu

Коментар

• fx

dosta raznoposo4ni mneniq. Varna2, useta ti e i moi i towa me pritesnqwa poneje obiknowenno e znak za obratnata
            posoka. Wse pak ima tehni4eska podkrepa . Mnogo weroqtno mi se wijda oba4e edno poka4wane do 1.2540/50
            predi posoka nadolu... i az sum kus gore-dolu ot tam

Коментар

• fx

Петков ..и аз съм за покачване на EUR/$...ot 1.2435...
              Успех на всички

Коментар

• gbp/usd

the range is your friend too)

Коментар

• EUR/USD

Gentlemen, az sum kus ot 1,2470 s/l 1,2500. Za dnes veroyatnostta da vidim dvijenie nadolu e po-golyama ot obratnoto. Ne moga da se obosnova tehnicheski, no shte go nareka uset.
                  Работа и заплата?

Коментар

• fx

spored men eur si e za buy i she go kupq sys stop 1.2435

Коментар

• fx

Мерси Петърчо, да ти се връща тъпкано!
                      Ама гледам че репортерчето тука постоянно ми трие благопожеланията към теб, сигурно не е само заради това че не говоря по същество за пазара.

Sell eur, stop 1.2540

Коментар

• fx

монтьора - виждам че си в добро настроение ;-) Едва ли е от печалбите ти през миналата седмица
                        Следователно е от денят - имаш празник - честито

Коментар

• fx

Здравейте Спекуланти
                          Пожелавам на всички успешна и печеливша седмица.
                          Дали ще е такава ще разберем през следващата.
                          Лично за мен еврото продължава да е във възходящ тренд с леко забавяне на сентимента и импулса в
                          следствие на очакваните резултати от решенията по лихвите на ЕЦБ и ВоЕ както и на предстоящата
                          среща на Г-7 Това означава малко по-голяма бдителност от страна на големите участници на пазара и
                          по-тесен рейндж на търговията поне до четвъртък.
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• fx

Dobro utro na vsichki! I az se prisaedinjavam kym pojelanijata za uspeshen mesec i po-malko kavgi na max. Kuki, i az sym sell vapreki dannite, koito valjaha minalata sedmica ot srochnite pazari, no oste mi e rano da se vkljucha predi da vidja signal.

I da ne zabravja tezi, koito praznuvat dnes, po-zdravi i za tjah :-)
                            GL

Коментар

• literatura

Edva li mu e tuk miastoto na tozi post, no kakto i da e...
                              Predi izvestno vreme niakoi beshe postnal linka http://rack4.free.evro.net/fxtoday/ za literatura -
                              taka i ne napraviha search v tozi forum... koi go beshe postnal? Pls, neka ili pishe vuv foruma ili da mi prati email, zashtoto iskam da go pitam neshto

Коментар

• fx

Xexexexe Куки няма проблем - от един отбор сме по погледа (мътен и гледащ надолу) хахахаха )))

Коментар

Working...
                                X