IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Стамбе уф енсигн уйндоус си зареди ако искаш и там в чата даже най добре но хайде ще обсъждаме сега малко да починем че беше натоварена седмица
    Коко,това веднъж си го инсталирах но имаше някакви настройки още при инсталацията и не можах да избера вариант.Да не говорим че не знам какво е това и как работи макар да го ползват много хора.Някаква загадка е за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
      Стамбето,колегите сигурно разглеждат някоя еретична идея относно евройената,каква ли може да е тя?
      За сметка на това аз ще постна по-късно един технически анализ на този крос-ще бъде доста шокиращо за тези,които са къси без стоп
      Чакам го с нетърпение.Между другото разглеждахме тези дни с колега за йената и аз мисля че ще имаме върхове и то над 148 но сега може и да има корекция но не мисля че ще е голяма.Хоска,мисля че имаш друга теория за йената която не е техническа и можеби отиграваш някакво инфо,но не се чувствай задължен да споделиш.Ако все пак решиш да споделиш няма да е лошо

Коментар

• analiz na novobranec eur/jpy
        6te se radvam ako nqkoi mi dyrji smetka i me uprekva,ako gre6a,no neka bude sled poso4enite dati

do 25-27.07.06 145.00 i nadolo
        za 17.07.06 146.30 i kakvoto dade nadolo

dano ne vi burkam smetkite ama ......
        uspeh na vsi4ki
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Сеньорито нямам ЛС, хехе Хоска верно му казах скъсявай без стоп ама му казах от къде хехе
          Майтап няма шушу мушо просто разгледах вариянта да имаме още един връх там, разбира се подчертах че не ми е приятен
          ...ne6to e stanalo ne iskax da ti komentiram 4e go vigdam tova mnogo nagore...kato Ёse razdrobiЁ montly ?/yen .382 e na ....i v sa6toto vreme 1.618 i 2.618 i rn na malkite savpadat s nego koeto ni6to ne zna4i no vse pak mi indikira 4e 6te gonim niva ot 152 do 164 nai grubo kazano....az pone taka go vigdam ako go vigdate po razli4no 6te se radvam da go Ё4uqЁ Uspex i molqvi ne sporete a daite da vidim kak da otkaradnem pove4e ot kolkoto ni se dava...smqtam 4e me razbirate 4udesno Uspex
          Trade the News

Коментар

• Коко,колкото и да се опитвам да видя къси развития там просто не откривам,за сметка на това излизат космически цели нагоре,просто настръхвам ,въпреки,че съм дълъг

Коментар

• Сеньорито нямам ЛС, хехе Хоска верно му казах скъсявай без стоп ама му казах от къде хехе
              Майтап няма шушу мушо просто разгледах вариянта да имаме още един връх там, разбира се подчертах че не ми е приятен

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                Хехехе-ШУШУ-МУШУ къща разваля
                Q kagi ti kak go vigda6 toq kros 6toto mi se struva 4e tazi sedmica si mina pod egidata tuka ima tuka nema ...
                Trade the News

Коментар

• Стамбето,колегите сигурно разглеждат някоя еретична идея относно евройената,каква ли може да е тя?
                  За сметка на това аз ще постна по-късно един технически анализ на този крос-ще бъде доста шокиращо за тези,които са къси без стоп

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                    Хехехе-ШУШУ-МУШУ къща разваля
                    o $tambe kade si be brat ...na li znae6 tuka s 4uka...xaxaxaxx
                    Trade the News

Коментар

• Хехехе-ШУШУ-МУШУ къща разваля

Коментар

• Koko izpratix ti LS i Thanks...Varni mi go ako ima6 komentari po temata
                        Trade the News

Коментар

Сеньорито препратих ти съобщението което написах
                          Успех
                          ....Blagodarq ti
                          Trade the News

Коментар

• Сеньорито препратих ти съобщението което написах
                            Успех

Коментар

Безимен ще ти изпратя ЛС за ЕЙ
                              ..Koko 6te ti bada blagodaren ako mi go spodeli6 ..imam izvestni samneniq i gore6to gelaq da vidq kakvo mislqt drugite T za dvoikata pls i mersi
                              Trade the News

Коментар

• Безимен ще ти изпратя ЛС за ЕЙ

Коментар

X