IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еврото изпълни 3 тата си цел 2535 е от тук става интересно

Коментар

• Заради тоя конфликт в близкия изток въобще ми се струва че анализите нямат стойност.
      Това което анализаторите казжат е че долара поскъпва защото хората го предпочитат като високодоходна safe haven инвестиция. Дано да намерят скоро време изход, макар че се съмнявам.
      Щом западните страни си изтеглят хората значи очакват конфликта да се задълбочи.
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• kiril 123,
        Tova shte reche che sega si dalag pri NZD - USD ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Логично е да стават нелогични неща! Ръст при петрола и златото и скъп долар? Дано не съм прав!!!
          Драги колега, няма нищо нелогично! Преди няколко дни обясних,
          ЗАЩО ВЕЧЕ Е ТАКА. За справка виж поста ми от 14 юли, 18:09 часа.
          Е, някои не се съгласиха с мене, но има време, ще се съгласят.
          Желая ти успех!

Коментар

• VIP ще пиша по-късно

Еврото тръгна да си изпълнява целта без да корегира, сега след откат около 50п може пак да го натиснат до около 2525 докато не пробие това ниво което е цел на спада за мен ще правим нов връх преди големият спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
              stranno samo NZD ne marda!
              imam kusa ot petyk v nzd/usd ot 0.6210 s cel 0.6190 ot tam udyljavam s cel 0.6219 , ot tam sam kus s cel 0.6155, ot tam puskam dylga s cel 0.6250. ot tam kusa s cel nadolu , mnogo nadolu , orderite sam gi napisal i niama da pipam ni6to kvoto i da stane na pazara .

Pozdravi i uspe6na sedmica
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• USD

"ВЕЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ДОЛАРА!"

Който чул - чул, който прочел - прочел.

Коментар

• Koko zdravei,

Mai me zabravi ...

Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от VIP
                  Koko,

Bih li mogal da te popitam za mnenie za usd/cad i nzd/usd ?
                  Ще ти отговоря утре, и двете двойки са трудни в момента нзд има път нагоре май 6336 макс кад също

Коментар

• *Играй винаги срещу водещото мнение във форума!* Пише в том 24, страница 284, ред 12 отдолу нагоре, в *Избрани съчинения* на другаря Тодор Живков. Ха-ха-а-ааа!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• stranno samo NZD ne marda!

Коментар

• май тека ми се искаше .. ве4е хеджирах и гледам ) успех на вси4ки

Коментар

• Докато помислим и то стана.

Коментар

• не ми се вярва петрола днес ще стане 80$ .. след новините в 12 ще разберем посоката най вероятно Е/$ нагоре поне 1.27

Коментар

• Аз лично чакам поне да тества една от линиите на канала.

Коментар

• Каква е вероятността според вас Е?Д да пробие канала на 4ч но в посока ЮГ за нов тест на 1.2490 ?

Коментар

Working...
                                X