IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi
    Логично е да стават нелогични неща! Ръст при петрола и златото и скъп долар? Дано не съм прав!!!

USDX = 50.14348112 Ч EURUSD0.576 Ч USDJPY0.136 Ч GBPUSD0.119 Ч USDCAD0.091 Ч USDSEK0.042 Ч USDCHF0.036

Коментар

• Логично е да стават нелогични неща! Ръст при петрола и златото и скъп долар? Дано не съм прав!!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• При E/D има дивергенция, но не бих купувал днес преди да мине 1.2650.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
          KOKO брат няма страшно всичко си е по план. Само да видим къде ще определим целите има вероятност и за връх над 1.2858 май така че страна картинка ще я мисля още. Успех.

Аз очаквам слизане от 2720 някъде но да видим, то да се качи до там пък там ще му мислим

Коментар

• Колеги,скоро паундйената ще пробие 214 ,сложил съм t/p на 214.20,за прибиране на поредните 100п.След това ще ви дам указания къде да отваряме нова дълга в този крос.
            При евро йената чакаме пробив на 147.40 до обяд

Коментар

• KOKO брат няма страшно всичко си е по план. Само да видим къде ще определим целите има вероятност и за връх над 1.2858 май така че страна картинка ще я мисля още. Успех.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ей бря стига удължавахте всички че ще се срути, по закона на мърфи като всички видят нещо става точно обратното

Коментар

• Добро утро и успешна седмица, колеги!
                  Държа дърги EUR/USD със средна цена 1,2655.Добавих на 1,2634 и тъй като считам, че ще отскочим здраво от канала на Н4, прицелвам за седмицата върха от преди две седмици -1,2858, като след 1,2780 ще закрия 2/3 от позицията си.Изглежда простичко, като за американци.
                  На слука на всички!

Коментар

• Добро утро и успешна седмица и от мен. За тази седмица нещата изглеждат ясни. Днес с това ново дъно на 1.2621 нещата придобиха завършеност поне при мен сега би седвало да започнем сериозно покачване. Според мен целите са на първо време 1.2710 а после и 1.2780. Както писах по-рано отиграването ми е дълга със стоп на 1.2610. В момента съм пусал такава позиция от 1.2638 със стоп 1.2610 и таргет 1.2710. Макар че правилното отиграване в момента е BUYSTOP 1.2634 стоп 1.2610 и таргет пак 1.2710. Нека обясня и какви технически конфигурации водят до този трейд. На първо време формирахме 2B конфигурация на 30М графика като за да бъде потвърдена тази конфигурация ни трябва качване над 1.2627. Тоест над предишният връх. В момента върхът на 4H бара при който е достигнато новото дъно е 1.2630 затова е желателно да изчакаме новият 4H бар да мине над това ниво именно за това позицията ни трябва да се намира на 1 тик над върхът на H4 което значи 1.2631+ 3 пипс-а спред следователно позицията ни е на 1.2634. Това е моят план за тази седмица после ще видим как ще се развият нещата около 1.2710 и тогава ще реша каква позиция да заема. Успешна седмица.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Добро утро и от мен.
                      Заформя се една доста интересна седмица под бойните знамена на Израел.

Успех на всички и винаги с ум!
                      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Добро утро и от мен,колеги.Надявам се заедно днес да извлечем поредните 100п от евройената.Тези дни ми хрумна идеята да образуваме клуб "Евройена",в който да обсъждаме от всякакъв аспект този забележителен крос,може би най-атрактивната валутна двойка във форекса.Убеден съм че до няколко години тази двойка ще измести доларйена от мястото му на мейджър,така че си заслужава вниманието.Какво ще кажете за скромната ми идея?

Коментар

• Колеги, ако съм прав в изчисленията си, ще имам още един селл, но ми се струва че след 23.07 започваме един по-дълъг ъп цикъл по Ганн с цел нов връх в еврото, но нека да видим дали тая мръсница ще си изпълни цлите надолу, много е важно да не остави недовършена работа там, разбира се имаме много близки нива които могат да опровергаят това но аз ако ги видя ще пиша.
                          Успешна нова седмица на всички

Коментар

• Веселин сега прочетох съобщението ти. Благодаря за добрите думи. Ще поствам анализи но няма да пускам търговиите си защото мога да подведа някой.
                            Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                              Koko,

Bih li mogal da te popitam za mnenie za usd/cad i nzd/usd ?
                              Ще ти отговоря утре, и двете двойки са трудни в момента нзд има път нагоре май 6336 макс кад също

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                                Stambe, tu ne sam saglsen s teb ! do kolkoto vijdam neshtata bih si pozvolil edna dosta smela prognoza za otvariane na 212- 212.50 .
                                pa jiviom u vidim ...

Първоначално изпратено от $tambeto
                                Между другото днес паунд/йена се покачи до рекордните 214.00 и може и до отварянето да падне но имайте го в предвид!
                                Но първо едно ходене до 213,70-80 не го ли виждаш.

Коментар

Working...
                                X