IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Xoskata,
    ako i na drugi hora ne otgovariash, tozi formu moje da bade savsem priaten i spokoen ! Blagodaren sam za chesta s koiato me udostoi- da ne mi otgovariash. Ako iskash napravi si spisak, zashtoto kato gledam dosta hora vsashnost ne iskat ad razgovariat s teb!
    A inache si davai "INSTRUKZII" , dano nikoi ne im se vrazva !

Първоначално изпратено от Хоската
    VIP,не давам никакви инструкции,просто ви демонстрирам как трябва да се играе евройена,защото в този форум открих доста заблудени момчета,на които искам да покажа моята система,но както дойдох,така мога и да си отида,пък всеки да се оправя както може и да се радва на 20-тина пипса профит на седмица.
    А че правиш компилации то е съвсем ясно,защото смесваш мои тактики от миналата седмица с тези от тази седмица.Аз разбирам ,че моите добри и доста профитни отигравания те карат да злобееш,но това си е твой проблем,не си ми на нивото за да продължавам да дискутирам с теб занапред.Това е последният път,в който ти отговарям.

Коментар

• VIP,не давам никакви инструкции,просто ви демонстрирам как трябва да се играе евройена,защото в този форум открих доста заблудени момчета,на които искам да покажа моята система,но както дойдох,така мога и да си отида,пък всеки да се оправя както може и да се радва на 20-тина пипса профит на седмица.
      А че правиш компилации то е съвсем ясно,защото смесваш мои тактики от миналата седмица с тези от тази седмица.Аз разбирам ,че моите добри и доста профитни отигравания те карат да злобееш,но това си е твой проблем,не си ми на нивото за да продължавам да дискутирам с теб занапред.Това е последният път,в който ти отговарям.

Коментар

• затворих хеджа и аз ще пикая срещу вятъра с Коко да не е сам )

Коментар

• Колеги при долар/йена направихме 61,8% корекция на голямото низходящо движение.По мои скромни изчисления сега следва тест на нивата около 118 и при пробив там 119 е много вероятно.
          Който се интересува защо така мисля може да ми пише и ще му пратя анализа си.
          Готов съм да чуя други мнения :-)

Коментар

• Хоска, ти даваш много мнения, но почти нито едно от тях не е аргументирано с нещо повече от това, че EUR/JPY по принцип ще ходи нагоре (то и за това не си дал някакви доводи). Ще те помоля, ако не те затруднява, когато даваш прогноза, да споделяш и защо очакваш да се случи, а пък хората в този форум са достатъчно интелигентни сами да си направят извод дали да се вслушат в мнението ти или не. Това не е заяждане, просто мисля, че така ще има повече полза за всички и може да се получат интересни дискусии, а не просто чесане на езика. Благодаря ти.

Коментар

• Xoskata, vav vrazka s napisanoto po-dolo, a imenno che "pravia manipulativni kompilazii na tvoi postove", bih kazal che zvuchi izkluchitelno tapo ot tvoia strana, zashtoto az ne sam pravil kompilazii a sam zitiral ZIAL TVOI POST ot :Пуснато на: 08:31:09 ч. | 17.07 . Ako ti ne si spomniash kakvo si pisal, oshte po-zle ! No v sluchai che tvardish che tova koeto si napial e kompilazia, mi zvuchi che na teb samia ne ti haresva kakvi "INSTRUKZII" si dal !

VIP,не е коректно да правиш такава манипулативна компилация от мои постове.Това,че паундйената коригира малко не значи,че няма да мине 214.00 днес.
              Относно стопа 146.50 това бе стратегията ми от петък,днес не съм предлагал това ниво за стоп.
              И още нещо,аз не задължавам или не насилвам никого да отваря точно като моите позиции.Все пак аз в тези два кроса имам дългосрочни позиции със средна цена няколко фигури надолу,така че мога да си позволя промяна на входовете и стоповете по всяко време.

Коментар

• ВНИМАНИЕ - САМОЗВАНЕЦ!

Колеги,скоро паундйената ще пробие 214 ,сложил съм t/p на 214.20,за прибиране на поредните 100п.След това ще ви дам указания къде да отваряме нова дълга в този крос.
                При евро йената чакаме пробив на 147.40 до обяд
                Колеги /особено по-неопитните/, внимавайте! Във форума отскоро се
                появи ГУРУ - САМОЗВАНЕЦ! Недопустимо е във форум, в който не се
                уреждат любовни срещи, а участниците рискуват парите си, някой да
                дава указния за търговия. Това дори и най-опитните колеги не си го
                позволяват. Така че, внимавайте с този самозванец, особено когато
                не знае що е крос и що е мейджър. А че въпросният е новобранец
                във форекса, няма никакво съмнение! Спомнете си еуфорията, в която
                изпадна преди няколко дни след някакъв профит. Така в никакъв
                случай не би реагирал опитен търговец с много профити зад гърба си.
                Успех на всички!

Коментар

• kiril123,
                  Za zenata ot 0,6185 triabva da sam malouuuuumen da ne go znam, no pri men tazi zena ia ima izpalnena !

Първоначално изпратено от kiril123
                  Първоначално изпратено от VIP
                  kiril 123,
                  Tova shte reche che sega si dalag pri NZD - USD ?
                  ne za6toto cel 0.6190 se postiga kogato cenata kupuva dostigne nivo ot 0.6185!!!!
                  zasega sum kus , supporta e na 0.6183-85 , zatova ot tam 6te udylja s cel do 0.6219 . i 6te skysia ot tam 6toto imame mnogo silen dolar i 6te se otrazi i pri NZD . no 6te vnimavam za6toto pri korekcia NZD to 6te izleti do 0.6330 a ne iskam da sum v protivopolojna posoka v tozi moment )
                  \
                  Haide do posle

Коментар

• VIP,не е коректно да правиш такава манипулативна компилация от мои постове.Това,че паундйената коригира малко не значи,че няма да мине 214.00 днес.
                    Относно стопа 146.50 това бе стратегията ми от петък,днес не съм предлагал това ниво за стоп.
                    И още нещо,аз не задължавам или не насилвам никого да отваря точно като моите позиции.Все пак аз в тези два кроса имам дългосрочни позиции със средна цена няколко фигури надолу,така че мога да си позволя промяна на входовете и стоповете по всяко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                      kiril 123,
                      Tova shte reche che sega si dalag pri NZD - USD ?
                      ne za6toto cel 0.6190 se postiga kogato cenata kupuva dostigne nivo ot 0.6185!!!!
                      zasega sum kus , supporta e na 0.6183-85 , zatova ot tam 6te udylja s cel do 0.6219 . i 6te skysia ot tam 6toto imame mnogo silen dolar i 6te se otrazi i pri NZD . no 6te vnimavam za6toto pri korekcia NZD to 6te izleti do 0.6330 a ne iskam da sum v protivopolojna posoka v tozi moment )
                      \
                      Haide do posle
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Xoskata,

Samo za informazia na kolegite, koito poslushaha savetite na Xoskata paundyenata udari 212.70, a pri evro yenata ima zatvariane na poziziite ot 146.50 na SL (pak savet na XOSKATA)

P.S. Molia te Xoska, poveche "ne ni davai ukazania", a samo izlagai mnenieto si !

Колеги,скоро паундйената ще пробие 214 ,сложил съм t/p на 214.20,за прибиране на поредните 100п.След това ще ви дам указания къде да отваряме нова дълга в този крос.
                        При евро йената чакаме пробив на 147.40 до обяд

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Има ли някой с дълго евро вече?
                          аз но е пикаене срещу вятъра от 35

Коментар

• Аз добавих дълга евройена на 146.53,свалих стопа на 145.90,цел 147.50

Коментар

• Има ли някой с дълго евро вече?

Коментар

• Daylight

Здравей! Радвам се, че бързо си се съгласил с мнението ми от петък.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X