IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миналата седмица отиграхме перфектно еврото, нека сега пост фактум да видим защо играхме точно така на теория.

Успех

http://forexmasters.hit.bg/eur004.gif

Коментар

• Ето и анализа ми на дневна и Н4 :

П.С.
      Нека направя едно важно уточнение.Нивата,които съм дал на тези графики са нива,на които ще затварям дългите си добавки и след това ще правя нови добавки.Разбира се,графиката няма да се начупи точно по тези нива,но целите ми ще бъдат достигнати

[img]http://hoskata.hit.bg/eurjpy16072006_03.gif

[img]http://hoskata.hit.bg/eurjpy16072006_04.gif

Коментар

• Сеньорито, тоя Камен, дето колегата споменава не е оня за който предполагам че си мислиш. А иначе и аз съм на това мнение че около 148 имаме много здрав резистънт, и аз също ще съм сел там.
        Относно твоят вариант - да възможен е защото доларйена ще я подпрът яко 109-110 доколкото еврото ще го катурнат чак 1.3350.

Успехи

Коментар

• Предлагам ви и анализ на седмичната графика на евройена.Тук целта ми е 154.00,след това корекция най-много до 147.00 и след това нагоре към 162.00

[img]http://hoskata.hit.bg/eurjpy16072006_02.gif

Коментар

• Xoskata to4no tova komentirax na Koko ....vagnoto v slu4aqt e dali ima realen probiv na trendline ili e samo opitvane ...dano da e parvoto...kartinkata koqto kolegata Alf predlaga za razglegdane ima edin kusur-edna ot osnovnate trendline e na4ertana ne ot varxat kakto tvoqta i za tova se vigda 4e 148 e SUPER resistance, no tova 6te sgo proverim v sledva6tite dni.Ina4e s kanalat za koito ti govori6 e FAKT edinstvenoto koeto me u4udva 4e nqma nugnoto uskurenie, koeto ot svoq starana se prepokriva s mnenieto 4e tova e nov trend a ne simple korekciq...nivata tova otiva na gore dage mogem da dostignem sega6nite niva cable/yen no nali znae6....nie predpolagame drugi razpolagat ))))) 4ao do dove4era
            Trade the News

Коментар

• Здравейте,ако начертаем коректно AA2 се вижда,че тази линия е пробита и засега затварянето е над нея.Това означава,че съществува реален потенциал за грандиозно изкачване нагоре.Освен това другата важна линия GG2 отдавна е пробита и този пробив подсигурява пробива на AA2.Освен това имаме формиран впечатляващ възходящ канал,чийто потенциал е твърде внушителен.
              Съобразно този канал моите дългосрочни цели са 162.00 ,174.00,188.00,след това ще видим

Коментар

• EURJPY

Предполагам , че ако пазара отреагира по сериозно на раздвижването на лихвите в Япония от петък , то може да се очаква дълбока корекция съвсем скоро в рамките на канала BB1-BB2(като вероятноста този канал да е с по-малък наклон се увеличава значително ).

Коментар

• EURJPY

http://www.geocities.com/epminchev/eurjpymo.JPG

Аз мисля,че АА2 е доста яка съпротива така, че от 148 нивото е възможна по-съ

ществена корекция преди да тръгнем за тест на горната линия на възходящия канал

BB2 с нива над 150.

Банк Японии в пятницу сделал исторический шаг в направлении отхода от политики «нулевых ставок», повысив основную ставку по межбанковскому кредиту до 0.25%. Последний раз Банк Японии повышал ставку в августе 2000 года, однако уже спустя 7 месяцев банк понизил стоимость кредита, поскольку темпы роста экономики начали замедляться. Несмотря на повышение, японская йена рухнула к 2-недельному минимуму. Этому способствовали заявления представителей Банка Японии о том, что центральный банк продолжит удерживать процентные ставки на «очень низком уровне», нивелируя ожидания еще одного повышения в конце текущего года.

Коментар

• ....zabravix da kaga 4e tozi forum go nabludava i 4ete ot dosta xora koito trenirat ili sa real i za tova komentiram malko po ostro......
                    Trade the News

Коментар

• Re: EURJPY

Първоначално изпратено от Alf
                      Това е прогноза дадена от Камен още на 26 юни
                      « Отговор #947 : 26, Юни, 2006, 13:04:36 »

--------------------------------------------------------------------------------
                      Добър ден. Поставих сел лимит 80к евро/йена на 148,00 (за през лятото).

Пожелавам на всички лек и профитен ден, успешна седмица и приятно изкарване на лятото !
                      ......kolega aide da ne zapo4vame Kamen posle neznam si mi ti koi si Pe6o 4en4a i tn....v4era pix rakii snego v Parig ...are ako 6te si govorim tralala...v tozi forum mi se struva ima dostata4no xora s sobstveno mnenie po vaprosite na toq maigor i onzi kros i tn tn...
                      pak da si povtorim v taq igra nqma GURUTA I MAGIESNICI ...izvini me ako tonat mi e malko po visok ot kolkoto trqbva..Sorry naistina no ima novi kolegi i gi u4i6 da si mislqt 4e Pen4o ili Mitko sedqd nakade i pravqt 4udesii dokato glupacite im tarsqt komentarite....Sobstvenoto mnenie nad vsi4ko...o6te vednag molq da me izvini6 i go kazvam bez nikakva ironiq ...priqtn apo4ivka
                      Trade the News

Коментар

• EURJPY

Това е прогноза дадена от Камен още на 26 юни
                        « Отговор #947 : 26, Юни, 2006, 13:04:36 »

--------------------------------------------------------------------------------
                        Добър ден. Поставих сел лимит 80к евро/йена на 148,00 (за през лятото).

Пожелавам на всички лек и профитен ден, успешна седмица и приятно изкарване на лятото !

Коментар

• Хаха...защо ли наистина )) време е да си сменя името в инвестиционния посредник,че да ме оставят на мира

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Хоска забелязах,че много точно предсказваш силните импулси при йената.Ще споделиш ли кои сигнали гледаш за тях ?
                            Здравей.Зашо ти е да знаеш, то и без това брокера не ти изпълнява сделките :lol: шегувам се.Хоска,та кажи знаеш ли нещо което не знаем и ползваш ли някакъв експерт и нещо подобно.

Коментар

• Хоска забелязах,че много точно предсказваш силните импулси при йената.Ще споделиш ли кои сигнали гледаш за тях ?

Коментар

• Коко във монейтек-форума където Идеан поства само профисионалисти ли са там?Много малко участници има но за сметка на това са ценни.Ти постваш ли там,и с какъв ник ? Що не им споменеш за нашите форуми,може да стане интересно-хахаха

Коментар

Working...
                                X