If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.С.
Нека направя едно важно уточнение.Нивата,които съм дал на тези графики са нива,на които ще затварям дългите си добавки и след това ще правя нови добавки.Разбира се,графиката няма да се начупи точно по тези нива,но целите ми ще бъдат достигнати
Сеньорито, тоя Камен, дето колегата споменава не е оня за който предполагам че си мислиш. А иначе и аз съм на това мнение че около 148 имаме много здрав резистънт, и аз също ще съм сел там.
Относно твоят вариант - да възможен е защото доларйена ще я подпрът яко 109-110 доколкото еврото ще го катурнат чак 1.3350.
Xoskata to4no tova komentirax na Koko ....vagnoto v slu4aqt e dali ima realen probiv na trendline ili e samo opitvane ...dano da e parvoto...kartinkata koqto kolegata Alf predlaga za razglegdane ima edin kusur-edna ot osnovnate trendline e na4ertana ne ot varxat kakto tvoqta i za tova se vigda 4e 148 e SUPER resistance, no tova 6te sgo proverim v sledva6tite dni.Ina4e s kanalat za koito ti govori6 e FAKT edinstvenoto koeto me u4udva 4e nqma nugnoto uskurenie, koeto ot svoq starana se prepokriva s mnenieto 4e tova e nov trend a ne simple korekciq...nivata tova otiva na gore dage mogem da dostignem sega6nite niva cable/yen no nali znae6....nie predpolagame drugi razpolagat ))))) 4ao do dove4era
Здравейте,ако начертаем коректно AA2 се вижда,че тази линия е пробита и засега затварянето е над нея.Това означава,че съществува реален потенциал за грандиозно изкачване нагоре.Освен това другата важна линия GG2 отдавна е пробита и този пробив подсигурява пробива на AA2.Освен това имаме формиран впечатляващ възходящ канал,чийто потенциал е твърде внушителен.
Съобразно този канал моите дългосрочни цели са 162.00 ,174.00,188.00,след това ще видим
Предполагам , че ако пазара отреагира по сериозно на раздвижването на лихвите в Япония от петък , то може да се очаква дълбока корекция съвсем скоро в рамките на канала BB1-BB2(като вероятноста този канал да е с по-малък наклон се увеличава значително ).
Аз мисля,че АА2 е доста яка съпротива така, че от 148 нивото е възможна по-съ
ществена корекция преди да тръгнем за тест на горната линия на възходящия канал
BB2 с нива над 150.
Банк Японии в пятницу сделал исторический шаг в направлении отхода от политики «нулевых ставок», повысив основную ставку по межбанковскому кредиту до 0.25%. Последний раз Банк Японии повышал ставку в августе 2000 года, однако уже спустя 7 месяцев банк понизил стоимость кредита, поскольку темпы роста экономики начали замедляться. Несмотря на повышение, японская йена рухнула к 2-недельному минимуму. Этому способствовали заявления представителей Банка Японии о том, что центральный банк продолжит удерживать процентные ставки на «очень низком уровне», нивелируя ожидания еще одного повышения в конце текущего года.
--------------------------------------------------------------------------------
Добър ден. Поставих сел лимит 80к евро/йена на 148,00 (за през лятото).
Пожелавам на всички лек и профитен ден, успешна седмица и приятно изкарване на лятото !
......kolega aide da ne zapo4vame Kamen posle neznam si mi ti koi si Pe6o 4en4a i tn....v4era pix rakii snego v Parig ...are ako 6te si govorim tralala...v tozi forum mi se struva ima dostata4no xora s sobstveno mnenie po vaprosite na toq maigor i onzi kros i tn tn...
pak da si povtorim v taq igra nqma GURUTA I MAGIESNICI ...izvini me ako tonat mi e malko po visok ot kolkoto trqbva..Sorry naistina no ima novi kolegi i gi u4i6 da si mislqt 4e Pen4o ili Mitko sedqd nakade i pravqt 4udesii dokato glupacite im tarsqt komentarite....Sobstvenoto mnenie nad vsi4ko...o6te vednag molq da me izvini6 i go kazvam bez nikakva ironiq ...priqtn apo4ivka
--------------------------------------------------------------------------------
Добър ден. Поставих сел лимит 80к евро/йена на 148,00 (за през лятото).
Пожелавам на всички лек и профитен ден, успешна седмица и приятно изкарване на лятото !
Хоска забелязах,че много точно предсказваш силните импулси при йената.Ще споделиш ли кои сигнали гледаш за тях ?
Здравей.Зашо ти е да знаеш, то и без това брокера не ти изпълнява сделките :lol: шегувам се.Хоска,та кажи знаеш ли нещо което не знаем и ползваш ли някакъв експерт и нещо подобно.
Коко във монейтек-форума където Идеан поства само профисионалисти ли са там?Много малко участници има но за сметка на това са ценни.Ти постваш ли там,и с какъв ник ? Що не им споменеш за нашите форуми,може да стане интересно-хахаха
Коментар