IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• IntelSoft

Ще отвориш къса на 1.2180 или отвори вече? И кога?

Коментар

• profiti

Така си перфектен!
      Е/$ нещо не ме кефи да играя. Ето друга позиция: дълъг съм в кабела от 1,8198, стоп 1,8168

Коментар

• eur/usd

Аз мисля да държа дългите до 1.2211 или до другата седмица до вторник- сряда , а за къси според мен е рано. Дайте и други мнения. Успех на всички.

Коментар

• profiti

25% в годишен аспект ли?

Коментар

• profiti

някой таргува ли с CMS в момента

Коментар

• IntelSoft

аз отварям къса от 1.21.80-90 цел 1.1950
              Успех на всички ви!

Коментар

• profiti

predpazliv sam za6toto mnogo boi sam izql ve4e 2 godini-i izhojdaiki ot tova kakvo mi se e slu4valo gledam da ne si sazdavam izli6ni emocii -nervi ne se kupuvat

Коментар

• profiti

Пиша, че трябва да коментираме нива за откриване на позиции, а не да си чешем езиците!Това май не е чат канал за свалки!
                  Така разчиташ ли ме?

Коментар

• IntelSoft

IntelSoft, кажи твоите числа, няма нужда да даваш оценки на участниците

Коментар

• profiti

daite da obsudim niva za vklyuchvane za kusi po eur/usd????
                      Moeto mnenie e zonata okolo 1.2180-1.2190!!!
                      ste se radvam na diskusia!

Коментар

• profiti

Intelsoft, нещо не ти разбирам въпроса, братче. И пиши на кирилица

Коментар

• Gbp/Usd

Tasuki,ochakvash li dnes da go vidim 1.8140? Tvoite prognozi za GBP sa dosta tochni.

Коментар

• profiti

Fotev, na novini stava i po 100% zavisi ot nervite ti!15-25% - samo tolkova li?Tova mi pokazva,che si bolezneno predpazliv!

Коментар

• profiti

30 pips-a zaguba na kakvi sumi obache????I vie ste edni igrachi tuk ha-ha-ha!

Коментар

• profiti

това за % ако са до 20 наистина не си струва емоциите,но 15-25% на месец си е прекрасно

Коментар

Working...
                                X