IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• брокери

Интересно ми е какво не ви харесва Бултренд, например. Рядко им се дъни платформата, спред от 3 пипса, коректно изпълняват поръчките и т.н.

Коментар

• MIRO-CMS

CMS-моге да ги ползвате за индикатор на обема и предстоящ екшан.Ако е спокойно като в сряда(цял ден без да ме изхварли)значи няма големи играчи и мераклии.Изхварли ли те значи става нещо-особено преди новини

Коментар

• MIRO-CMS

Naprotiv, Alpari samo tqh gledam postoqnno i nqmam problemi s tqh no vig CMS e drugo ne6to.

Коментар

• MIRO-CMS

И понеже нямам какво да правя:
          аз таргувам подобно на Карлос без стопове в началото, но после винаги слагам и таргети.Малки лотове,различни ваути -диверсификация и управление на капитала .Лаком гъз лапа пръстТОВА Е
          крастил сам я ХАН Кубрат

Коментар

• profiti

dnevnata osnova na bolindjera e okolo 1.8130 i az smiatam che nivoto 1.8140 za vhod e dobro,no poddrajkata na 75-80 se okaza zdrava za sega.
            Shte izchakam s vlizaneto.Blagodaria i uspeh!

Коментар

• MIRO-CMS

Като чета какви проблеми имаш всеки ден, си мисля, че с които и да ги смениш по-зле няма да бъде.

Коментар

• MIRO-CMS

moje no s koi,deltastok bqh otdavna i ne bqh o4arovan no moje da sa se opravili-ako nqkoi targuva s Alpari neka spodeli mnenieto si za tqh

Коментар

• MIRO-CMS

Фотев, що не ги смениш?

Коментар

• GBP/NZD

2.8550 buy order s dobavqne prez 150 pipa na 2 puti
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• MIRO-CMS

az ot 15:30 samo -"server unavailable"- e a edi da igrae6 na novini

Коментар

• profiti

Тасуки, съгласен съм с прогнозата ти. Само че не ми се чакаше 1,8140.

Коментар

• IntelSoft

Не съм още, но ще се пробвам!Ако не днес то в понеделник ще има разходка до 1.22 предполагам!
                          Не, убеден съм - за себе си!

Коментар

• eur/usd

аз днес май само ще си чатя-не ми се отваря CMSa
                            EUR/USD az bih otvoril nad long1.222 ,a za kasa pod 1.2105/00

Коментар

• profiti

fxlady,ochakvam impulsna valna na sever ako broeneto mi e viarno tazi valna moje da zapochne i ot 1.818 sledvastoto nivo e okolo 1.814 ,ne bih vliazal dulug na 1.818 zastoto smiatam che stopa triabva da e pod 1.81.Uspeh

Коментар

• CMS

Фотев, никой не търгува защото сървъра им пак умря..........

Коментар

Working...
                                X