IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скакалец

Росен, защо издребняваш? Не 800, 400п да са, пак са повече от 50

Коментар

• Скакалец

Кой е пък тоя Павел?

Коментар

• Скакалец

Въобще не съм се впрегнал ! ))))))))).Просто не зная как става това. А към тебе съм с много добри
        чувства - без да те познавам. Това съвсем искрено ! За човека може да се съди и по това КАКВО и
        КАК пише.
        А за Елиът/така ли беше?/ наистина не съм чувал. Нито за вълните му. ))

Коментар

• Скакалец

Скакалец, не ти е коректен примера все пак. То ясно, че като си уцелил посоките, и то два-три пъти ще станат 800.
          В твоя пример коректно сравнение е и двамата сте купили на 195, твоя стоп те е спрял на 50п надолу, най-вероятно до 190 не си влизал пак и т. н.
          При Карлос е задържал позицията и е осреднил, като е възстановил от корекцията до 19ххх и колко беше там. Абе все тая, всеки си харчи неговите пари, да го прави както си знае

Коментар

• Карлос

Ти мислиш ли, че можеш "да управляваш пари" ако не си способен да анализираш пазара?!

Коментар

• Скакалец

Всъщност какво е "добър трейдър"? Човек който много знае, добър анализатор? Или човек,
              който умее да управлява пари? Някой има ли мнение по въпроса?

Коментар

• Скакалец

Идалго, не се впрягай бе човек. Повечето хора тук се изприщват, като напишеш "май вълни им казват" и не могат да повярват че без Елиът можеш и една успешна сделка да направиш. Е, ако направиш, му викат "късмет", "обезателно си тръгнал към фалита" и прочее.
                Искрено се кефя, признавам си

Коментар

• Скакалец

Карлос, цитирам Павел:
                  "Когато вие закривате печалившите и оставяте губещи позиции, вие неминуемо рано или късно ще яхнете някой многогодишен тренд с гърба напред!! Ще има да си стискате позициите с месеци и години наред. Ще се борите с тренда като прасе с тиква и ще наливате пари в постоянно топящия се марджин. Ще си плащате всеки ден по 0,5 пипса и само вие ще си мислите, че все още не сте "реализирали" загубата!! Вашите пари отдавна ще са дошли в моята сметка. Аз ще съм ги изтеглил и ще съм ги изхарчил по морето"
                  И аз ти желая успех

Коментар

• Фотев

Росен, явно не съм бил ясен. Ето пример:
                    Купил съм GBPJPY от 195, усреднил съм на 190, прибрал съм печалба на 193 = 50п
                    Или: продал съм на 195, затворил съм на 190 = 500п
                    купил съм на 190, продал съм на 193 = 300п
                    Общо 800п

Коментар

• Скакалец

Колко време е необходимо за движение от 500 - 600 пипса ? Часове, дни, седмици ? И колко често се
                      случва? Един път в месеца ? И при всички двойки ли или само при някои ? А когато ще се случи,
                      ти улучваш ли коя двойка ? А после и посоката? Извинявай, ама станаха повече условия, отколкото
                      в тото 2. Не е ли по-важен резултата, а не как го постигаш?
                      Аз правя тези пипсове средно за 5 работни дни. А по някой път двойно, дори тройно. Без никакви
                      претенции, че съм добър трейдър. Нещо повече - дори без желание да съм.
                      Желая ти успех !

Коментар

• Фотев

Всъщност ако играеш "като Карлос", при 5 фигури ще прибереш 500 п. Сега, ако гониш 600, прав си

Коментар

• Фотев

http://www.deltastock.bg/forum/viewt...ighlight=#6416
                          Погледнете мнението на Павел на този линк. По-добре не може да бъде казано

Коментар

• Фотев

Не ползвам ICQ. Ako мейл ти върши работа - minfin@abv.bg

Коментар

• Фотев

Skakalez dai edno ICQ

Коментар

• Фотев

Toзи спор стана скучен.
                                Аргументи има и в двете посоки. Ако имаш стабилни доходи и форекса ти е хоби - можеш да играеш като Карлос и да прибираш 50п от движения по 5 фигури и в двете посоки. Моята цел е различна. Искам да съм добър трейдър и да прибера 500-600 пипса от това движение.
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X