If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въобще не съм се впрегнал ! ))))))))).Просто не зная как става това. А към тебе съм с много добри
чувства - без да те познавам. Това съвсем искрено ! За човека може да се съди и по това КАКВО и
КАК пише.
А за Елиът/така ли беше?/ наистина не съм чувал. Нито за вълните му. ))
Скакалец, не ти е коректен примера все пак. То ясно, че като си уцелил посоките, и то два-три пъти ще станат 800.
В твоя пример коректно сравнение е и двамата сте купили на 195, твоя стоп те е спрял на 50п надолу, най-вероятно до 190 не си влизал пак и т. н.
При Карлос е задържал позицията и е осреднил, като е възстановил от корекцията до 19ххх и колко беше там. Абе все тая, всеки си харчи неговите пари, да го прави както си знае
Идалго, не се впрягай бе човек. Повечето хора тук се изприщват, като напишеш "май вълни им казват" и не могат да повярват че без Елиът можеш и една успешна сделка да направиш. Е, ако направиш, му викат "късмет", "обезателно си тръгнал към фалита" и прочее.
Искрено се кефя, признавам си
Карлос, цитирам Павел:
"Когато вие закривате печалившите и оставяте губещи позиции, вие неминуемо рано или късно ще яхнете някой многогодишен тренд с гърба напред!! Ще има да си стискате позициите с месеци и години наред. Ще се борите с тренда като прасе с тиква и ще наливате пари в постоянно топящия се марджин. Ще си плащате всеки ден по 0,5 пипса и само вие ще си мислите, че все още не сте "реализирали" загубата!! Вашите пари отдавна ще са дошли в моята сметка. Аз ще съм ги изтеглил и ще съм ги изхарчил по морето"
И аз ти желая успех
Росен, явно не съм бил ясен. Ето пример:
Купил съм GBPJPY от 195, усреднил съм на 190, прибрал съм печалба на 193 = 50п
Или: продал съм на 195, затворил съм на 190 = 500п
купил съм на 190, продал съм на 193 = 300п
Общо 800п
Колко време е необходимо за движение от 500 - 600 пипса ? Часове, дни, седмици ? И колко често се
случва? Един път в месеца ? И при всички двойки ли или само при някои ? А когато ще се случи,
ти улучваш ли коя двойка ? А после и посоката? Извинявай, ама станаха повече условия, отколкото
в тото 2. Не е ли по-важен резултата, а не как го постигаш?
Аз правя тези пипсове средно за 5 работни дни. А по някой път двойно, дори тройно. Без никакви
претенции, че съм добър трейдър. Нещо повече - дори без желание да съм.
Желая ти успех !
Toзи спор стана скучен.
Аргументи има и в двете посоки. Ако имаш стабилни доходи и форекса ти е хоби - можеш да играеш като Карлос и да прибираш 50п от движения по 5 фигури и в двете посоки. Моята цел е различна. Искам да съм добър трейдър и да прибера 500-600 пипса от това движение.
Успех на всички
Коментар