IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Za ppppppp

Izkash li da ti kaja kakvo stava v tozi sluchai?????????????????
    Ako si abonat na Bull-trend se poluchava che otkrivash 19 dalgi i 19 kasi pozocii(hedg vse pak)gledash umno i se chudish koia da zatvorish po-napred,da ne govorim che kintite svarshvat shoto te vzimat garancia za vsiaka pozicia.
    Po tozi nachin snesoh nai-mnogo kinti(s otvarine na dalgi i kasi v edna dvoika)

Коментар

• Za ppppppp

Зван 76 , мисълта ми е следната : 1. купуваш примерно usd/chf на текущите нива дългосрочно , естествено е че едва ли ще премине дори 1.200 , но ако ще да пада . В същото време много внимателно само купуваш eur/usd , като целта ти е да печелиш когато пада и когато се качва долара . Накрая където и да отиде дългосрочната позиция сметката ти или да е по- голяма или в най- лошият случай да е същата и когато се изпълни цената на дългосрочната позиция с добавянето да приключиш . Надявам се да си ме разбрал .

Коментар

• Za ppppppp

Ще ти отговоря , исчакай.

Коментар

• Za ppppppp

Chakam otgovor

Коментар

• Za ppppppp

Tova seriozno li e za tova da chacash 1.10 v usd/chf i niama da ia zatvorish i da vlezesh kas.
            Nali se seshash che ot 1.30 do 1.24 veche hodi 2 meseca.
            V kraina smetka niakoi pisa che ne se znae s kakvi lotove igrae Don Carlos ako igrae s 2K MU DREME NA .............,i moje a si chaka 2 prichastie da obarne posokata.
            Da ne govorim che toi iska da kaje,che chaka PAZARA DA OBARNE V NEGOVATA POSOKA koeto e meko kazano...........................Mislia che nie triabva a se saobraziavame s pazara, a ne toi s nashite JELANIA.
            V kraina smetka ne e vajno s kolko pipsa si na pechalba ,a kakvi kinti si spechelil, nali vsichki razbirate ot "Money managment"
            I ako Tech pishe po-chesto she e dobre za vsichki,toi e ot tezi koito razbirat,no za sajalenie pishe vse po-riadko i po-riqadko.

Коментар

• Карлос

Благодаря ти.
              Приятен уикенд на всички

Коментар

• Скакалец

Да, повечето, около 3/4. За тези 2 седмици, в които публикувам 4 или 5 тръгнаха обратно, но
                отворих доста. Две съм усреднил с не лоша печалба. Обикновено затварям още същия ден, наи-много
                следващия. Ако останат повече от два дни, за мене са проблемни.

Коментар

• eur/usd

Дон Карлос , прочетох какво си писал и напълно съм съгласен със теб. Спокойно може да се отвори позиция usd/chf с дългосрочна цел 1.3200 с добавяне примерно на 1.20 и 1.10 и т.н. , а в същото време да се играе краткосрочно с eur/usd . )

Коментар

• Фотев

Борсалино, да не се зарибяваш и ти по усредняването ?

Дон Карлос, би ли ми отговорил на един въпрос:
                    Повечето от отворените позиции в твоята посока ли тръгват първоначално?

Коментар

• Фотев

haknah sa na chf kas ot 1.2521

Коментар

• Фотев

ne prosto hedgirah 130 i 6te 4akam ili 132 ili130 poveroqtnoto

Коментар

• Фотев

Да не би да бъркаш нещо? EUR/JPY вчера следобед падна почти до 130. Мисля 130.13 беше. А днес на
                          два пъти удари 131. Аз също имам дълга от 131.28 от оня ден, но въобще не се притеснявам за нея.

Коментар

• Борсалино

Благодаря ти Дон Карлос. Винаги съм казвал че на този пазар има повече от една истина
                            Интереса ми беше по-скоро в посока добавяне при движение по тренда.
                            Та реших че ползваш някъква определена система на добавяне.
                            Иначе мнението ми за това , което правиш е неутрално. В смисъл и аз го ползвам понякога , но избягвам.
                            И го избягвам защото при подобен стил на работа се губи само веднъж
                            Разбира се надявам се никога да не ти се случи
                            Желая ти успех

Коментар

• Борсалино

I az ne obi4am zagubite no kogato nqkoq poziciq me iznervi da q gledamcqla sedmica i q atwarqm.A v momenta i az si darga eur/jpy i 6te 4akam danoto okolo 130 i posle otkata 4e ot neq imam -200 pipsa-6te q darja kato umrql sve6t pone do 131 da gi sabera na 0.

Коментар

• Борсалино

За съжаление не ползвам ай си кю. Но това не е никаква система, а средство за измъкване от тежка
                                ситуация и аз не го прилагам често, за което по някой път съжалявам. Например: имам в момента
                                дълга GBP/JPY от 197.92. Снощи курсът падна до 195 - минус три фигури. Ако бях учетворил,
                                щях да имам нова цена около 195.75. В момента щях да имам 240 п. +, а към 14:45, курсът беше
                                доста висок и щях да имам около 450 п.+.
                                Системата ми е по-скоро друга - НИКОГА не поставям стопове и никога не затварям на минус.
                                Няма и да чуеш такова нещо, освен ако не се случи нещо екстраординерно. Ако трябва, чакам и
                                месеци. Но след драстично приближаване на цената към курса, това се случва много бързо. И
                                при трнда има зиг-заги. А сравненията с покер, рулетка и хазарт са ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.
                                Нали знаеш - когато фактите говоряти боговете мълчат. Желая ти успех.

Коментар

Working...
                                X