IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Fotev

затова ги проучвам и търся мнения за тях / Анмарт/

Коментар

• Fotev

смятам да пробвам с тях / платформата е много добра/ пък и другите - ПК 95 товарат в спреда

Коментар

• mirod: ?

ti prez anmart li sklu4i dogowora i s neq li raboti6-ako ne e taina de

Коментар

• Fotev:CMS

probval li si s ADSL-a na BTK
          ako ne si - az imam adsl v nas. samo trebva da si pusna demoto na VT, shtoto i bez tova tam grafikite po me kefat ot DS i she go polzvam za analiz.
          shte vidim kak e time out-a no kum demo servera :-\
          ina4e predpolagam, 4e shtom sa tolko izvestni...sigurno ima zashto.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Fotev:CMS

Ma az si znam 4e problema si e v nas ne e vtqh-mnogo sme dale4e,no ina4e te sa nai to4nite s koito sam rabotil.

Коментар

• gbp/chf

Limit sell 2.3158 - 1/2
              стоп и таргет при следващата 1/2

Коментар

• 8889.: USD/JPY

Tochno poradi tazi pritchina.Sell limit- da.No otlogen?

Коментар

• Fotev

отговор на мое запитване относно сървъра --- :
                  В последно време значително се увеличиха клиентите, работещи на тази
                  платформа и в моменти на голям поток поръчки (при излизане на данни) тя
                  блокира за кратко време, което води до закъснение при изпълнение на
                  въведените поръчки. Отговорно потвърждавам, че всички въведени поръчки се
                  изпълняват и всички рекламации по неизпълнени поръчки се удоволетворяват.
                  За
                  CMS LLC това е приоритет номер едно, работи се по пренаписване и
                  разширяване на входа за поръчки. Приемете техните и нашите извинения за
                  неудобството и
                  уверения, че въпросът ще бъде решен в скоро време .
                  На нашите клиенти препоръчаме в моменти на публикуване на важни данни
                  да
                  работят с въведени поръчки (Entry order, Stop, Limit) и да запаметяват
                  данните от Activity log. При необходимост може да се ползва Live help от
                  сайта на CMS LLC, който работи в режим на директен контакт или 24-часови
                  телефони на дилинга (приемат се поръчки на английски и руски език).

Коментар

• 8889.: USD/JPY

v slu4aq Entry limit sell-ponege mnogo 4esto me izhwarlq,dori i v momenta,si slagam takiva orderi za izpalnenie.Ti pone mai otdavna targuva6 bi trqbvalo da znae6

Коментар

• USD/JPY

Kakwo e towa "otlozen order"?

Коментар

• USD/JPY

1Анти, интуицията ми казва,че ще започне да пада.
                        Желая ти успех от сърце !!

Коментар

• USD/JPY

Дон Карлос: USD/JPY moita ot v4era se zatvori 109.95 i ot tam sam kas sas otlogen order ot 14.45 isi 4akam

Коментар

• USD/JPY

don karlos vse taka! nqma losha pechalba...az pak sam dalag ot 110 stop 109.8 t.p. 110.35...taka che ako mi kajesh zashto izleze na 110 osven che 60 pipsa sa si 60 pipsa.

Коментар

• USD/JPY

Дългата от119.40 затворена на 110.00. +60 п.

Коментар

• EUR/USD

Изчакай новините и ще се разкучи

Коментар

Working...
                                X